Szavazzunk vasárnap, hogy továbbra is jó érzés legyen magyarnak lenni

Orbán Viktor interjút adott a Ripostnak, két nappal a választás előtt. Ebből idézünk.

Fotó: Ripost.hu

A választás várható kimeneteléről a következőket mondta a kormányfő:

„Nagy harc lesz, kemény meccs, küzdünk az utolsó percig. És remélem, senkin nem lesz úrrá egy rossz magyar tulajdonság. A mi fajtánk, ha úgy érzi, hogy egy munkát nélküle is elvégeznek, akkor nem mozdul meg. Ha elhisszük, hogy rendben lesz ez nélkülünk is, majd mások elmennek szavazni helyettünk, akkor nagy baj lehet, csúnya meglepetés érhet bennünket. A kényelmeskedéssel éppen azt veszíthetjük el, amit annyira szeretnénk megőrizni.

De ha ezen úrrá leszünk, ha a kényelmességünket le tudjuk gyűrni, akkor szép győzelem lesz.

Komoly és nagy győzelem. Olyan, amit egész Európa megemleget. Olyan győzelem, ami biztatást ad egész Európában azoknak, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak. Senki ne felejtse, két X a FIDESZ-re!”

A kampányról a következőket mondta a miniszterelnök: „Annyi szeretettel, biztatással találkozik az ember, hogy abból évekre feltöltődhet. Akik eljönnek, szemmel láthatóan azért jönnek, hogy végre személyesen is találkozhassunk. Mint régi ismerősök, akik, ha nem is találkoztak még soha, de pontosan tudják egymásról a lényeget.”

„Ezért nekem soha nem tehertétel az országjárás. A vidám kampányokat szeretem, amikor sok emberrel találkozhatok. Összemosolygunk és beszélgetni kezdünk.”

A közös fotó készítéséről senkit nem utasít vissza: „Örülök, ha megtisztelhetem őket. Jólesik ott állni mellettük, mintha egy iskolába jártunk volna, mintha szomszédok lennénk.”

„Igenis büszke vagyok rá, hogy hozzám csak úgy oda lehet lépni, senkit nem taszigálnak el testőrök… Azért ilyen ritkán volt a magyar történelemben. És tényleg jólesik hallani, amikor odamondják, hajrá, csak így tovább, keményen, ne adja fel! Meg hogy mostanában jó érzés megint magyarnak lenni.”

A teljes interjú ide kattintva olvasható.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50839/pics/lead_800x600.jpg
interjú,két iksz,Orbán Viktor,Ripost,Szavazz a Fideszre
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-04-06 15:25:38
Sokat dolgoztam külföldön, és letagadták a hovatartozásukat a magyarok! Gyermekkoromban összetartottunk, szerettük egymást, ez megszűnt a NAGY ÁRVÍZIG. Amikor is egy "NAGY EMBER " fantasztikus kisugárzásával, nagyságával újra izzította a MAGYARSÁGBA KOVÁCSOLÁS PISLÁKOLÓ TÜZÉT. KÖSZÖNET ORBÁN VIKTOR ME. ÚR!
Válaszolok
Leviathan 2018-04-06 15:06:51
Magyarnak lenni, mindig jó érzés! Különösen azóta, hogy Orbán Viktor ezt megkóstoltatta velünk! Csak reménykedhetünk, hogy egyre többen vagyunk, meg kellene becsülni amit adott a fennvaló Orbán személyében! Nem igazán voltam eddig templomjáró, de azt hiszem elkezdem vasárnaptól, mert hitünket csak ott védhetjük meg, Isten házában!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?