Adjunk hálát, amiért hazánk nem a terrorizmus haláltanyája!

Szörnyű érzés egy újabb terrorcselekménnyel szembesülni azon az amúgy is feszült szombat délutánon, amikor Magyarország vasárnap választásokra készül.

Nem tudni, kik állnak a merénylet hátterében, egyelőre tisztázatlan az újabb borzalmas cselekedet motivációja. Ettől függetlenül a legfrissebb cselekmény a korábban megtörténtek, Berlin, Ansbach, München, Würtzburg, Grafing bei München drámáját villanthatja föl bennünk.

Nem írhatjuk, hogy a bevándorlók közt megbúvó terroristák követékk el ama délutáni szörnyűséget. Azt viszont igen, hogy az európai migrációs válsággal összefüggésben 2015 tavasza óta 1,1 millió, más becslések alapján másfél millió menedékkérő érkezett a Német Szövetségi Köztársaság területére. Németország az ENSZ-jelentése szerint a világ harmadik leginkább migránsok lakta országa. Egy 2012-ből való hivatalos német statisztika szerint a 82 milliós lakosságból 65,5 millió a németek száma.

Továbbá leírhatjuk azt is, hogy a mai terrortámadás elkövetési módja kísértetiesen hasonlított számos korábbi akcióhoz.

Tudjuk, a terroristák ellen szinte képtelenség teljes körűen védekezni. Az viszont további biztatást jelent számukra, hogy az ENSZ és az Európai Unió, benne annak legbefolyásosabb államával, Németországgal azon mesterkedik, hogy alanyi joggá tegye a bevándorlást szerte a világban. A frissen megalakult német kormány feje is arra enged következtetni, hogy – némileg szigorodó formában ugyan –, de megmarad a németeknél az a migránssimogató politika, ami eddig volt.

Ezzel azon a terrorcselekmények ismétlődésére is megvan a valószínűség, amelyek eddig mérgezték Európa közhangulatát, s pusztították a kontinens biztonságát, tovább gerjesztve az emberek félelemérzetét.

Berlin ma újabb szomorú bizonyítékkal szolgált arra, hogy meg kell óvni Magyarországot a migráció súlyos terhétől, s erre csak a jelenleg hivatalban levő kormány alkalmas. A holnapi választáson tehetünk róla, hogy hazánk ne változzon a nemzetközi terrorizmus haláltanyájává.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50897/pics/lead_800x600.jpg
Berlin,haláltanya,Terrortámadás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-08 15:01:51
Továbbra is 1 (azaz egy) a mai napi teendőnk.
Még most sem késő megtenni.
Aki eddig még nem ment szavazni, annak mihamarabb >>>>> irány a szavazófülke !!!!
Ha van olyan felelőtlen ember, aki ma nem megy el szavazni a FIDESZ-re, az holnap hiába sopánkodik majd !!!!!
Válaszolok
József
József válasza: éva bejegyzésére 2018-04-08 08:30:26
Köszönöm szépen
Válaszolok
éva 2018-04-08 01:21:06
Bocsánatot kérek, de az ikes igének nincs jelen ideje. Nagy szeretettel kérem a javítást. A "romolták" helyett; romlasztották, tönkre tették, rombolták, el-, megrontották, bomlasztották. Sajnos Németország már erősen muszlim befolyás alatt van. Nem tehet másképp! Túl sok a radikális vezető. És valamiért, van valami más ok is!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?