Lovasi részegen dicséri Istent és csak sötét mocsarat kínál

Lovasi András zenész egy videóban adta közre, a minap még nyilvánosan favorizált Jobbik helyett inkább Mellár Tamásra fog szavazni. A rasszistákkal való összeállást is megengedő „nagy jövőbelátó” muzsikusnak ugyan fogalma sincs arról, mi történik akkor, ha az ellenzék nyerne a választáson. „Várhatóan képlékeny helyzetet hozna érdekes fordulatokkal”, nyilatkozta nemrég.

Lovasi András. Az ország, a haza érdeke nem számít.

De számára az „érdekes fordulatok” jobb opciónak tűnik, mintha maradna a jelenlegi biztonságos, kiszámítható rendszer. Virágzó Magyarország helyett inkább a posvány, ha szabad Lovasinak kérnie. Jobb lenne neki a képlékeny helyzetben a mocsárban tapodni Jobbikostól, Gyurcsányostól, mint stabilan két lábon állni és előre haladni.

Lovasi – dalaiból tudjuk – szereti az ingoványt. Szeret a sötétséggel szumózni, az alkohollal birkózni, mint egyik dalában, amiből ez az idézet származik.    

„Maradj otthon, nézzél TV-t / Töksötét vonatokat mutat minden csatorna /

Mennek, utas nincs egy se / Csak a büfékocsiban állnak (részegen) / Ketten, amelyik rosszul van az vagyok én / Kár, hogy most mutatnak az elébb még /

Istent dicsértem én (részegen...)”

Ezek után mennyit ér önök szerint Lovasi szava? Mit számít, ha azt mondja, ő erre vagy arra szavaz? Semmit, mert holnap nyilván mást mond. Aki Istent csak részegen dicséri.

Egy társaságba kerülve a szintén köpönyegforgató Majtényi Lászlóval, Balázs Péterrel, és a szintén Mellárt ajánlgató legújabb kori futóbolonddal, Márki-Zay Péterrel, akik korábban szintén nem tudták volna elképzelni, hogy a Jobbikra szavazzanak. Legalábbis azt hazudták, hogy képtelenek elfogadni a rasszistákat politikai szövetségesként. A puding próbája az evés, amit a fiúk az esély megcsillanása küszöbén nagykanállal behepeteltek.  

Most már nyugodtan hozzátehetjük, nagyon is jöhet a Jobbik, ha a hatalom, a pénz, Georges Soros érdekeinek feltétlen kiszolgálása ezt kívánja. Az ország, a haza érdeke nem számít. Aki velük tart, a mocsarat, a sötétet, az alkoholgőzt választja, sok-sok migránssal földúsítva.

Szerencsére van más választás.

De mennyire, hogy van!

Az egyetlen értelmes lehetőség.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50877/pics/lead_800x600.jpg
jobbik,Lovasi András,Sötét mocsár
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-08 16:11:30
Hát, eddig sem tartottam túl sokra ezt a részeges zenészt, de a mostani megnyilatkozásával számomra végképp bebizonyította, hogy ennél már nincs lejjebb az ő "politikai térfelén".
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?