Óriási sikerrel kampányoltak Orbánért a TV2 műsorvezetői

Orbán Viktor a következő kommentárral adta le szavazatát: „Én már szavaztam, és arra kérem, hogy szavazzon ön is! Fontos, hogy mindkét szavazatával a Fideszt támogassa. Szavazzon a Fidesz listájára és egyéni jelöltjére!”

Gönczi Gábor is Orbánra szavaz (Fotó: TV2-videó, képkivágás)

A TV2 Tények Facebook oldalán pedig a Tények és a Mokka ismert műsorvezetői biztattak az Orbán Viktorra való szavazásra. Az egyperces kisfilm Marsi Anikó, Gönczi Gábor, Andor Éva, Váczi Gergely, Istenes László és Szentpéteri Eszter közreműködésével hatalmas sikert ért el. Másfél nap alatt közel 550 ezren látták, több mint háromezren megosztották, és nagyon-nagyon sok embernek tetszik. Az Origo jelezte, alig egy nap alatt kétezerrel nőtt a Tények Facebook-oldala követőinek a száma, ami szintén nagy teljesítmény. Ha esetleg még nem látta, itt megnézheti:

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50925/pics/lead_800x600.jpg
Gönczi Gábor,Óriási siker,TV2
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-04-09 09:44:28
Mindenkit megillet a gratuláció, akik hozzásegítették a Kormányt ahhoz, hogy folytathassa áldozatkész munkáját! Eddig a TUDÁSUK, ELKÖTELEZETTSÉGÜK, HAZASZERETETÜK, A MAGYAR NÉP IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉGÜK, AZ EURÓPA MEGMENTÉSE IRÁNTI TÖREKVÉSÜK VOLT (VAN) EGYETEMES MAGASSÁGOKBAN! MOST RAJTUNK A SOR, HOGY SEGÍTSÜK ŐKET AZ ÁLTALUNK KIJELÖLT IGEN NEHÉZ ÚTON, AMIT BOLDOGAN VÁLLALNAK, DE EHHEZ MÉG TÖBB TÁMOGATÁSRA LESZ SZÜKSÉGÜK! A HAZUGSÁGOKAT NE HIGGYÜK EL! MÉRLEGELJÜNK! NÉZZÜNK JOBBAN UTÁNUK KIK MONDJÁK, MILYEN INDÍTTATÁSBÓL! ÉS BÍZZUNK BENNÜK, MINT ÖNMAGUNKBAN. AZ IRIGYSÉG A LEGOCSMÁNYABB EMBERI TULAJDONSÁG!!!!! (butít, öl, és önpusztító) Lássuk be MINDENT megérdemelnek amit egy életeket megmentő! =BÉKEDÍJ NEKIK!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?