Blogolj!

Hadházy szerint megfenyegették az LMP jelöltjeit

Képtelen állításokkal akarja menteni a menthetők Hadházy Ákos, az LMP frissen lemondott társelnöke. Minden bizonyíték nélkül a 24.-hunak adott interjúban azt mondja, hogy a Fidesz megkörnyékezett ellenzéki politikusokat, nem lehet véletlen, hogy többen is úgy politizáltak, mintha a kormánypárt diktálta volna – állítja "Tudok olyan esetekről, amikor pénzt kínáltak kormányoldalról ellenzéki politikusnak, hogy utóbbi ne lépjen vissza, így gyengítse a kormányváltás esélyét". Részletekkel Hadházy itt sem áll elő.  

Elmondta azt is, hogy Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat, akik visszalépnek. „Ez persze nyilvánvalóan képtelenség és az elnökség nagy többséggel le is szavazta ennek lehetőségét. Azonban sok jelöltünk mégis tartott attól, hogy mi van, ha Schiffer betartja az ígéretét" - magyarázza.

Arra a kérdésre, hogy LMP-s politikust is lefizetett-e a Fidesz, így felelt: "Nem tudok bizonyítékot, és remélem, hogy nem. ennek ellenére megfogalmazza érzését, hogy mind az LMP-ben, mind a többi ellenzéki párban is úgy politizálnak többen, mintha a Fidesz diktálta volna nekik. Az például nem nagyon történhetett másképp, mint fideszes megrendelésre, hogy Harangozó Tamás, az egyik legaktívabb és legszorgalmasabb jelölt csak a 16. lett az MSZP listán. "

Kiderült, nem akarja abbahagyni a politikát, így kormányoldal nem fog tőle megszabadulni. kiemelte, szerinte az ellenzék nem tudta elhitetni a közvéleménnyel, hogy meg akarja újítani az országot. Ezt a kudarc szempontjából sokkal fontosabb tényezőnek látja, mint azt, hogy miután állva maradtak jelöltjeik, a Fidesz több, az ellenzék számára nyerhető fővárosi körzetben is győzött.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50961/pics/lead_800x600.jpg
fenyegetés,Hadházy Ákos,LMP,Schiffer András
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-09 20:38:44
Eddig is tökéletesen tisztában lehetett vele minden épelméjű magyar ember: ez a Hadházy már régebben meghibbant, de hogy ilyen klinikai esettel állunk szemben, az még engem is váratlanul ért.
Válaszolok
éva 2018-04-09 16:01:33
Annyi esze sincs mint egy ovisnak! [ mellékesen;- undorító féreg] Nem képes felfogni, hogy az emberek pont azt a változást nem akarják, amit ők nyújtani akarnak! (tudnának!) Vesztettek, de a hazudozásaikat képtelenek abbahagyni. Pedig már nincs tétje! Remélem sokan tudják, sokan TUDJUK MITŐL MENTETT MEG A JÓ SORS! REMÉLHETŐLEG NEM CSAK NÉGY ÉVRE! A fenyegetéseiket vegyük nagyon KOMOLYAN!!!! - " NEM BIZTOS, HOGY NÉGY ÉVIG LESZ A FIDESZ KORMÁNYON!" - RÉSEN KELL LENNÜNK! BOSZNIA NAGYON KÖZEL VAN!!! ( az iráni turisták sokan jönnek)
Válaszolok
kata 2018-04-09 14:48:57
Nem lehetetlen,hogy a korrupció élharcosának privát ügyei is gyengítették az lmp-t,
amellett,hogy teljesen igaza van az előttem szólónak.Nem csak hogy gusztustalan,de egy gyáva féreg is.És még ő merte azt mondani,hogy Orbán fél tőle.Na hiszen,mi félnivalója van a sasnak a légytől? Az lett volna a hab a tortán,ha be sem jutottak volna a
Parlamentbe.
Válaszolok
Leviathan 2018-04-09 14:25:05
Mekkora egy szemét takony ez a faszi! Elég ránézni és liftezni kezd az ember gyomra!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?