Közel 200 milliós tartozást kell az Együttnek visszafizetni

Váratlan „ajándékot” hozott a kissé megkésett húsvéti nyuszi az Együttnek. Összesen ugyanis mintegy 190 millió forintnyi költségvetésbtől kapott kampánytámogatást kellene visszafizetnie az a párt ötfős elnökségének, írja a Zoom.hu.

A párt listás eredménye ugyanis nem érte el az 1 százalékot. A törvény szerint a pénzt vissza kell adni az államnak, hiába költötték el már a kampányra. Sőt: az Együtt még 25 milliós bankhitelt is felvett tavaly szeptemberben a kampányra, hamarosan ezt is vissza kell fizetni.  Juhász Péter pártelnök szerint ennyi pénze ötüknek sincs. Sőt, az összvagyonuk sincs ennyi, így nemcsak a házukat, lakásukat veszíthetik el, hanem a maradék tartozást adók módjára behajthatják rajtuk, így a fizetésükből vonogathatják még 20-30 évig. "Juhász mellett teljes vagyonával felel a visszafizetendő összegért Szigetvári Viktor, Hajdu Nóra, Szabó Szabolcs és Pataki Márton" - írja a Zoom.hu.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50985/pics/lead_800x600.jpg
200 millió,Együtt,Juhász Péter
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-10 16:38:25
Jaj, de sajnálom ezt az Együtt (vagy nem együtt, de mégis, lehet, hogy együtt) nevű szélhámos banda apraját-nagyját.
Én, ha bármiben belefogtam az életben, akkor először gondolkodtam.
Higgyék el, nem olyan borzasztó dolog az, meg lehet szokni. Ezek egyike sem gondolkodott egy percig sem ezen az egészen, csupán egy "fontos" cél lebegett a szemük előtt:
Lenyúlni az állami támogatást, az utolsó fillérig. Hát, ez nem (ez sem) jött be, mint Simicska Lalikának a lakájmédia üzemeltetés.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?