Blogolj!

TGM-et ismét kőkeményen orrba vágta a valóság

Tamás Gáspár Miklós liberális filozófust csütörtökön este megint orrba vágta a valóság, pedig nyilatkozatával éppen ő akarta ezt tenni Orbán Viktor miniszterelnökkel az ATV Egyenes beszéd című adásában.

A valóságnál jobban senki nem tudta volna orrba vágni a hangulatkeltő, ellenséges Tamás Gáspár Miklóst (Fotó: ATV-videó, képkivágás)

Utalt a kormányfő kormányzati terveivel kapcsolatos iránymutatására, mely szerint „demográfiai kormányzást” képzel el. És már neki is látott a gondolat bőséges maró lúgban való áztatásához.

Nyilván megijedhetett attól, hogy a kormány a végén még magyarokkal oldja meg a nemzet demográfiai problémáját s nem az általa oly kedvelt bevándorlókkal. Pedig ő mennyire szeretné a következetesen szerte Nyugaton mindig a ballibekre szavazó migránsok tömeges beáramlását. Hadd keveredjen vele, hadd vegyék el tőle nemzetét, hadd szakadjon bele a magyar!

Ezért aztán gyorsan el is mondta, milyen lesz a TGM által szélsőjobboldalinak nevezett kormány családpolitikai erőszakoskodása.

Nemes egyszerűséggel így: „Nők szüljetek, melegek fogjátok be a pofátokat!”

A stílus maga az ember. Az ember ezúttal – feltéve, ha nem túlzás számára ezek után a Homo sapiens megjelölés – Tamás Gáspár Miklós, aki utálkozásból, gyűlölködésből ezúttal is jelesre vizsgázott.

Az már önmagában „stílusos” emberre vall, hogy a családalapítás lehetőségéről undorral, megvetően beszél – „nők szüljetek” –, miközben a homoszexuálisoknak szánt félmondattal a kormányról utálkozva idézi a kabinet idevágó szemléletét: „melegeknek kuss”. Pfuj, micsoda gyalázatos ideológia. Keresztény! Pfuj, pfuj! – gondolja hozzá nyilván TGM!

Nos, Kedves Tamás Gáspár Miklós, az Alaptörvény szerint a házasság Magyarországon kizárólag egy férfi és egy nő joga. Ez így van. De a házasságot nem csupán az Alaptörvény rögzíti így, hanem az élet is a kormány „pártján” áll, bármennyire is rühelli ezt egy vérliberális filozófus.

Azt mondja a statisztika, hogy hét év alatt csaknem a másfélszeresére, 35 500-ról 51 800-ra nőtt a házasságkötések évenkénti száma Magyarországon. Ennyi idő alatt ilyen mértékű emelkedés utoljára a második világháború utáni években, 1945 és 1950 között történt, amikor a világháború alatt elmaradt esküvőket pótolták be a párok.

A másik csoportot ehhez képest elenyésző adat jellemzi. A melegek élettársi kapcsolatát „véletlenül” éppen a szintén liberálbolsi Bajnai-kormány alatt hatályba lépő jogszabály tette lehetővé. (Ugye, emlékszünk a miniszterelnökök sorrendjére 2002 és 2010 között: Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai.) Szóval 2016-ban 102 férfi és 68 nő kötött bejegyzett meleg élettársi kapcsolatot. A KSH adatai szerint 2009 óta pedig összesen 608 tizennyolcadik évét betöltött férfi és 282 nő jegyeztette be hivatalosan azonosnemű párkapcsolatát. 2016 óta a melegeknek mindössze 2 százaléka választotta, hogy a hivatal előtt is megerősíti élettársi kapcsolatát

És akkor még egy adat: a kormány egyik legfontosabb népesedéspolitikai eredménye, hogy a termékenységi ráta a 2010-es 1,25-ös szintről a tavalyi évre 1,44-ra emelkedett. Tehát az Orbán-kormányok idején sikerült a jelentős előrelépés, ami persze a 2,1 tizedes célhoz még nem elég, de jó úton járunk. A születések száma pedig 2016-ban 0,4 százalékkal volt magasabb január és június között, mint az előző év első félévében. Összesen ekkor 52 056 gyermek jött világra, 32-vel több, mint 2015-ben.

Kedves TGM! Divat napjainkban lehülyézni, lebunkózni a magyarokat, átvertnek, félrevezetettnek minősíteni őket, mert a kormánypártokra szavaztak. Látható azonban, hogy például a miniszterelnök gondolatai és a magyarok családpolitikai tettei nagyon is harmóniában vannak.

Anélkül is tisztában vannak az általuk követendő irányokkal, hogy valaki ilyen lesajnáló módon beszéljen róluk, mint TGM. S a kormány segítségével ezerszer inkább önerőből népesítik be a nemzetet, mint megengedjék a migránsoknak, hogy a fejükre nőjenek.

Azért szavaztak elsöprő többségben úgy, ahogy szavaztak.  

A valóságnál jobban senki nem tudta volna orrba vágni a hangulatkeltő, ellenséges Tamás Gáspár Miklóst.

7
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/51177/pics/lead_800x600.jpg
melegek fogjátok be a pofátokat,Nők szüljetek,Tamás Gáspár Miklós
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 7 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-15 14:37:51
Ez a féleszű nem liberális filozófus, hanem egy csőagyú anarchista. Végleg eltűnhetne már - a többi idétlen liberálbolsevikkal együtt - a politikai hadszíntérről, mert a kutya sem kíváncsi a véleményükre. Lejárt lemez az egész létezésük.
Válaszolok
Leviathan 2018-04-14 12:34:44
Kummogó büdöske! Ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna!Sokszor volt már érvényes rád nézvést!
Válaszolok
Vajda 2018-04-14 12:02:11
na figyelj te Erdély szégyene,szülöföldeden,szülöföldemen mindig,és még ma is buzik kuss a jelszó,itt ha valaki az,akkor szépen behuzza a farkincáját,és csendesen végzi a dolgát!Itt nem vonulgatnak félmeztelen buzik,fertözve gyerekeink életszemléletét,itt joguk van élni,és kb.ennyi!és ez igy van jól,tetszik neked vagy sem,te hazaáruló himringyó!
Válaszolok
István 2018-04-14 07:26:41
Olyan mint a kiöregedett vadászkutya, annyi különbséggel. hogy a kutyákat szeretem az ilyen emberkéket meg nem ! Ilyen emberekkel meg a hasonlókkal nem kell baloldal soha ! Nem véletlenül volt a 2010. -es választás is elsöprő arányú 2/3 -os FIDESZ. győzelmű ! Most sem volt semmi csalás, csak az akkori választási "törvények alkalmazás ! " Ez lehet, hogy "erkölcstelen" , de törvényes - megengedett !
Válaszolok
éva 2018-04-13 15:20:53
Szegénykém már nagyon megöregedett! Talán már egy kicsit szenilis is. De, az, hogy feledékeny az biztos. A bolsik majdnem megölték Terry Blacket, amikor a kisfiút magához vette. Most van nyugta, de a hozzáhasonlóknak is, a Fidesz kormányzása alatt.
Éljen a Kormányunk, és a szabad normális, kicsit megengedő, de cseppet sem szélsőséges gondolkodás!
Válaszolok
Katalin 2018-04-13 13:51:31
Azt mondja TGM, hogy melegek KUSS. Mégis mire gondolt, hogy mibe szeretnének beleszólni szaporodás ügyben a melegek? A véleményük teljesen indifferens, ők maguk - a dolog természeténél fogva - kihalásra vannak ítélve. Szabadon "nemszaporodhatnak". Mi meg szabadon szaporodhatunk. Hol itt a probléma?
Válaszolok
Suarez jr. 2018-04-13 13:48:55
Ez a csont idióta, zombi Üszkös Gazsi épp úgy hazudik, mint a bukott kiszes, bolsi, komcsi, gyurcsányi oligarcha, és pont olyan szánalmas csöves, susnyás, rekettyés mint a félkegyelmű, hibbant, bezakkant, agyalágyult....Demszkáj.......
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?