Csintalan erőszakra buzdít és Orbánt gyalázza

Való igaz, a Fidesz elsöprő győzelmét hozó választások után Csintalan nem vetett bukfencet a Hősök terén, mint tette a Horn-diadal után anno. Nyilván nem örült a 2,7 millió kormánypárti szavazatnak. Prosztóságát, aljasságát azonban azonnal hamar és markánsan kifejezésre jutatta. Döbbenettel átszőtt bánatát a következő agyament poszttal bírta lelkében kompenzálni a Facebookon. 

Csintalan Sándorra magasról tesz a nép. (Fotó: HírTv-videó, képkivágás)

„Miniszterelnök úr! Kedves Viktor! Szólj a “Békeharcosidra” Álljanak le! Ha itt ma vér fog folyni és erőszak. Ma megbuksz! Hiába van többséged a parlamentben. Örökre megbuksz. Te okos vagy, tudod. Akik az utcán vannak, az is a te néped! Ha erőszak lesz, te teszed azt. A “Békeharcosaid” a Kubatov kommandó!

A haza emlékezetében pedig így fognak rád emlékezni: “Orbán! Te tetted ezt... ”

A végletekig szemforgató és aljas Simicska-bérenc Csintalan hű maradt önmagához. Nem a Gulyás Márton által Budapestre importált Soros-rohamosztagosoktól akarja megóvni a tüntetőket, akik a hírek szerint törni-zúzni akarnak Pesten. Nem az ANTIFÁSOK golyóscsapágy csúzlijától, Molotov-koktéljaitól félti a Kossuth térre vonulókat, hanem a miniszterelnöktől. Orbán Viktort fenyegeti.

Azt a miniszterelnököt, aki most is a nép pártján áll, s nyilván mindent elkövet azért, hogy a mai tüntetés is lehetőleg a legbékésebb keretek között menjen végbe. Hogy lehetőleg senkinek se görbüljön meg egyetlen haja szála sem demokratikus jogainak gyakorlása közben.

Csintalan pedig nem a békés tüntetésért aggódik, és szólítja fel a résztvevőket, hanem már most Orbánra igyekszik tolni a felelősséget. Lázít magyarán: erőszakra, arra, hogy vér folyjon.

Szemkilövetős Gyurcsányt felemlíteni eszébe sem jut.

Csintalan csak azokra támad, aki békét biztonságot képesek adni e hazának.

Ha itt vér folyna az utcán, de Gyurcsányék győztek volna a választásokon, akkor az nagyon tetszett volna neki. S biztos nem kiabálta volna a HírTv-ben világgá, hogy „Gyurcsány, Te tetted ezt…”

Markánsan kiderült, hogy az emberek magasról tesznek arra, amit Csintalan bárhol is mond. Ha nem így lenne, akkor most Vonáék készülődhetnének kormányalakításra, hiszen rengeteget hazudott értük a HírTV-ben az elmúlt időszakban, mégis nagyot szívtak április 8-án.

Nyugodt lehetsz, Sándor!

Bár provokáció lehet, hogy lesz ma este, de hogy a kormány ellen tüntetők testi épségét a kormány minden erővel megvédelmezi, abban biztos lehetsz.

A magyarok azért választották őket, mert az ő szavukban meg lehet bízni. S ebben a közbiztonság megvédése is benne van. Bárki is akarja azt megszegni.  

8
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/51245/pics/lead_800x600.jpg
Csintalan,Gulyás Márton,Gyurcsány Ferenc,ma vér fog folyni és erőszak lesz,Soros-rohamosztagosoktól
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 8 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-04-16 08:37:49
Csintalan S.!!!! Ha itt vér fog folyni, csak maga, és a magához hasonló PROVÓ-GÁTORÓK(A) TEHET! Tudja, amit maga képviselt (és titkon ma is képvisel), az a tömény bolsevizmus, fennhéjázó diktatúra; = Amikor az ilyen mocskos, aljas fazonokat addig verték a "pincében" míg az orvosi jelentésbe a SZÍVROHAM MIATT ELHUNYT -at be nem tudták írni!!!! Szégyellje magát! Poszt(xxxx?????)-CSÖKEVÉNY!!!!! LÁZÍTÓ GENNYLÁDA!
Válaszolok
Ferencné 2018-04-15 13:21:51
Csintalan! Magánál rongy emberebb nem igen van! Ocsmány köpönyeg forgató!
Válaszolok
László 2018-04-15 13:03:32
A kommunista nem vész el ,csak átalakul.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-04-15 12:28:38
Sanyikám, édes Sanyikám !!!!
Mennyit fizet zsebbe ezért a megnyilatkozásodért (meg az összes többiért) a Gyuri bácsi ?!
Szerencsére a magyar népnek - az istenadta népnek - százezerszer több esze van, mint ennek a csőagyú, egy agytekervénnyel sem rendelkező bolseviknek, mert nem ültek (nem ülnek) fel a Soros-csicskák által szándékosan gerjesztett provokációknak.
Ez az idióta meg hányjon végig bukfencet a hátralévő évei során.
Ennél nagyobb öröme soha ne legyen az életben !!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-04-15 08:45:21
A rohadék, mosdatlan pofájú, büdös bolsiknál, komcsiknál, internáciknál CSINTALANOKNÁL aljasabb, alávalóbb, gátlástalanabbak, kártékonyabbak nincsenek a Földön !!! Féregtelenítésre csintalanírtásra van szükség, hogy Magyarország megtisztuljon, béke és nyugalom legyen !! A tünci dzsemborin felvonult a BÁTOR ERŐS IGAZSÁGOS OKOS puhány hernyók , kígyóválluak, virsliujjuak , szorosz-bérencek, pribékek hada, a gyilkolászásra vágyó genetikailag torz, gnóm csintalanok bandája !! A gyilkos kommunista fattyúk , az ÁVO.-s , ÁVH.-s , leszármazott ivadékjaik, a szemkilövetős, akasztgatós csintalanok ...mind vérre vágytak !!!! Az uszításukból, lázításukból nem lett semmi , ezeket a csumafaszú bagolyköpeteket el kell távolítani a szemétdombra, a dögkútba !!! Senkinek nem fognak hiányozni....
Válaszolok
Ákos 2018-04-15 07:59:20
Amikor vérző kopasz fejét tapogatva nácizta, fasisztázta és néven nevezte a támadóit - jobbikosok - akkor is ilyen kenetteljesen siránkozott a demokráciáért. Aztán rájött - igaz némi készpénz fejében - hogy á, dehogy,nem a jobbikos verte fejbe, hanem Orbán! És azóta is buzdít erőszakra a szennycsatornáján a Hír tévében a többi agyalágyulttal. Mostanra demokráciáról már nem gügyög, hiszen 50% feletti szavazat ellen 70% részvétel mellett mit lehet mondani? És végül aki tényleg vérfürdőt rendezett itt ebben az országban az a Gyurcsány vezette MSZP_SZDSZ volt!
Válaszolok
Leviathan 2018-04-15 07:57:07
Rákosi Mátyás gyakran mondogatta, hogy neki kilencmillió fasisztával kell a szocializmust felépíteni. Ez van! ..ezek, bármikor, bármire képesek! Ez a mocsok egy cseppet sem szégyelli a hazug, köpönyegforgató pofáját? Eljutnak oda, mint amit Rákosi mondott! Csak a hatalom meglegyen!
Válaszolok
dr Novák 2018-04-14 18:03:12
csintalan szemét vagty,
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?