Joe Forgac Ausztráliából hülyézi le a magyarokat

Joe Forgac, alias Forgács József, az Ausztráliában élő szociálpszichológus az utóbbi időben arról ismerszik meg, hogy olykor-olykor hazalátogat s ilyenkor nem mulasztja el fölkeresni az ATV-t, hogy újfent belerúgjon egy jót a magyarokba.

Forgács belecsinált a magyarok ventilátorába (Fotó: ATV-videó, képkivágás)

A minap a Húzós című műsorban volt szíves megtenni mindezt. Már a választás után vagyunk, amikor az ellenzékből és médiumaiból csak a szavazók lebunkózása folyik, mert Orbánra mertek szavazni, ráadásul ilyen elsöprő többségben. S akkor, amikor már harmadszor veri le a kormánykoalíció kétharmaddal az ellenzéket, akkor Forgac elő merészel állni a következő, bicskanyitogató kijelentéssel: „Az elmúlt 28 év története arról szól, hogyan vallott a demokrácia kudarcot Magyarországon?” Háromszor kétharmad csak 2010 óta, mondom még egyszer, ami szerinte a demokrácia kudarca. Mi lenne akkor a demokrácia sikere?

Ilyenkor feltehetjük a kérdést: normális ez az ember? A demokrácia különösen fényes diadala után, amikor április 8-án soha nem látott részvétel mellett több, mint 2,8 millió ember szavazott Orbán Viktorra, akkor a demokrácia kudarcáról merészel beszél valaki?

Pedig – tudósember lévén – távolról sem lehet azt mondani, hogy pallérozatlan elmével áldotta meg a Mindenható. Forgács 1969-ben ment el Magyarországról, tehát az élete nagy részét nem itthon töltötte. Saját bevallása szerint a magyarsághoz való tartozásának érzését tájékozódásán, érdeklődésén keresztül erősíti.

Mit mondjak, nem túl sikeresen. Hiszen lehet, hogy érdeklődik a szülőföldjén történtek iránt, de ez nagyon kevés ahhoz, hogy megértse, mi zajlik itthon valójában. Nem veszi észre, hogy a magyarok egyszer s mindenkorra szeretnének megszabadulni a kádári örökségtől, a pártállam szovjet szuronyokkal fenntartott, ténylegesen diktatórikus rendszerének rémétől. Attól az akkor is ránk kényszerített, szívből utált bolsevizmustól, amit liberalista formában a mindig piciny SZDSZ – a szocikat tömegbázisnak használva – még húsz évig képes volt meghosszabbítani Magyarországon.

Bár talán pontosabb, ha úgy fogalmazunk, nem akarja észre venni, mi zajlik itthon. Ha Forgac szeretné a magyarokat, akkor nem kritizálná tudati állapotukat. Nem minősítené őket „rosszul tájékozottnak”, a „demokráciával élni nem tudó tömeg”-nek. Magyarul nem hülyézné őket. S nem állítaná azt, hogy „szerencsétlenségére” egymásra talált a tömeg és egy „skrupulusok nélküli vezér”.

Tessék mondani, miféle ember ez a Forgac? Néhány nappal azután, hogy a honi demokrácia világraszóló győzelmet aratott, a magyarok milliói szabad akaratukból azt az embert választották vezetőjüknek, akit a legjobban szerettek volna, s aki már három kormányzati cikluson keresztül bizonyította, hogy minden gondolata azon jár, hogy óvja a sajátjait, hogy minden olyan lehetőséget megadjon nekik, amivel a fejlett Nyugat polgárai a második világháború óta rendelkeznek. Hogy a magyarok is a Nyugathoz tartozó európai polgárnak érezhessék magukat végre. Ezek után jön a messziről jött ember és van képe belecsinálni a magyarok ventilátorába?  

Ezek után Forgac azt meri mondani: „Platon óta közismert tény, hogy az emberi természet komoly kompromisszumokat követel egy demokratikus rendszertől”? Magyarán, egy ilyen kétharmados győzelem esetén is elvárható szerinte, hogy úgy kormányozzák Orbánék az országot, mintha a választók által leváltott ellenzék is része volna a győztes koalíciónak. Ugye, nem gondolja ezt komolyan, Édes Úr?

Vagy ha igen, akkor beszélgessen erről kettesben tévés kérdezőjével, Rónai Egonnal, aki meg azt nem érti, hogyan lett „büszke, rebellis népből félős rettegő néppé” a magyarság. Persze, hogy nem érti, hiszen nem lett az. Csak Kovács László exszoci-vezér biztatott rá anno, hogy merjünk kicsik lenni, de senki nem vette komolyan a hülyeségét. Ellenkezőleg: továbbra is büszke és bátor a magyar, hiszen következetesen szembe megy a migránspárti Európai Unió hatalmasaival, George Sorossal azért, hogy megvédje a nemzeti függetlenségét, szabadságát, benne a magyarok biztonságával. Éppen ezért választotta negyedszerre vezérének Orbán Viktort, aki bátran kiáll a globalista liberálfasizmus nemzetállamokat mindenáron eltörölni akaró akaratával szemben.

Nem a mi demokráciánk vallott tehát kudarcot, hanem az erőszakos liberálfasizmus koporsójába vertünk egy újabb szöget.

Még akkor is, ha ez Joe Forgacnak nem tetszik.

Nagyon tudjuk (le)sajnálni.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/51356/pics/lead_800x600.jpg
Ausztrália,belecsinál a ventilátorba,demokrácia,Forgács József, alias Joe Forgac,Orbán Viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?