Mit keres Fodor még mindig a magyar politikában?

Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt első embere, aki – legnagyobb sajnálatára – nem lett parlamenti képviselő, mert még a szövetségese, az MSZP-P is jobbnak látta, ha nem őt, hanem pártja ügyvivőjét, Bősz Anettet emeli a soraiba, most felfedezte a spanyolviaszt. Az ATV-ben bemondta a tutit, hogyan tudja majd a Liberális Párt megszólítani a jövőben a kistelepüléseken élőket, a falvak népét.

. Ha a kábítószerfogyasztás előnyeiről, a könnyű drogok „vérpezsdítő” hatásairól vagy a melegházasságok igenlésének kérdésköréről kellett volna beszélni, akkor biztosan flottabbul fogalmazott volna Fodor Gábor.  (Fotó: ATV-video, képkivágás)

Így: „Sokan a falusi Magyarországtól, sokan a kiszolgáltatottságtól, amit a Fidesz-kormányzat jelent, a hatalmasoknak való kiszolgáltatottságtól lehet, hogy behódolnak, lehet, hogy elmennek, lehet, hogy jobb híján így szavaznak, de ha lenne reális alternatíva, hogy nem kiszolgáltatottan is meg lehet élni, akkor azt választanák.” A szöveg körülményeskedését, alacsonyabb érthetőségi együtthatóit tudjuk be a váratlan kérdésnek és az élő adás izgalmának. Ha a kábítószerfogyasztás előnyeiről, a könnyű drogok „vérpezsdítő” hatásairól vagy a melegházasságok igenlésének kérdésköréről kellett volna beszélni, akkor biztosan flottabbul fogalmazott volna Fodor Gábor.

Most azonban a falusi emberek liberális megszólításáról volt szó. Erre sikerült neki azt mondani, ha a liberálisokra hallgatnak és rájuk is szavaznak, akkor kevésbé kiszolgáltatottan lehetne élniük a falusi embereknek. Azt hiszem, ehhez az orbitális ostobasághoz nem kell külön kommentár. Azok után mondta ezt Fodor, hogy a Fidesz nem mások, mint a Vidék-Magyarország lakóinak szavazatival teljesítette a kétharmadot.

Nyilvánvaló tehát, hogy a Liberálisok továbbra is „pontosan látják”, mire van szüksége a magyaroknak.

Homonnay Gergely, a mai budapesti tüntetés egyik szervezője néhány perccel Fodor után a következőket mondta ugyanabban az ATV műsorban:  

„Nem fogom támadni Fodor Gábort és a mérhetetlenül alacsony támogatottságú liberális pártját, mert azt gondolom, hogy semmi keresnivalója nincs Fodor Gábornak a magyar politikai életben.”

Úgy fest, ha tüntetés ügyben nem is, de a parlamentből 2010-ben a nép által kiszavazott volt SZDSZ-es, ma Liberális párti Fodor Gábor esetében teljes a nézetazonosság Homonnay és a választók nagy többsége között.

Valószínűsíthető, hogy Soroson kívül ma már senki nem bízik benne szerte a világon, s az MSZP-P is csak azért vette be a szövetségébe a Liberálisokat, mert meg akartak felelni a nemzetközi spekuláns akaratának. Meg azért, mert még van hova.

De ha így folytatják, ha ők ilyen szorosan állnak a könnyűdrog-fogyasztást, a melegházasságot, az abortuszellenességet éltető programjaik mellé, akkor könnyen ők is az SZDSZ mellé kerülhetnek a politika szemétdombjára.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/51580/pics/lead_800x600.jpg
Bősz Anett,falvak népe,Fodor Gábor,Magyar Liberális Párt
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-22 10:53:40
Tulajdonképpen - az SZDSZ, és az MDF mellett - már a politikai szemétdombra kerültek, hiszen a támogatottságuk ma csak mínuszban mérhető. Úgy látszik Fodor Gabcsikának a látványos semmittevési, és a mellette kétségkívül mindig is meglévő túlélési képességei sem segíthetnek már ezen az állapoton.
KONYEC FILMA !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?