Blogolj!

Papp Réka Kinga Afganisztánba tart?

Papp Réka Kinga az ellenzéki rádiós és tévéműsorok egyik legellenszenvesebb szereplője a szombati tüntetésen is folytatta vissza-visszatérő környezetszennyezését.

Summa summárun Papp Réka Kingától valószínűleg nem fogunk egykönnyen megszabadulni

Aktuálisan dalban akarta magát kifejezni, ami két okból is borzalmasan sikeredett. Részint azért, mert a tiszta hangokat épp annyiszor találta el, mint például az ATV-s beszélgetős műsorokban a szélsőségmentes valóságot. Részint a gusztustalan tartalom miatt.

Hatását tekintve éneke megegyezett verbális teljesítménye eredőjével: felállt tőle az ember hátán a szőr. Mindez pártállásra való tekintet nélkül igaz lehet, mert mielőtt a tüntikézőket „megörvendeztette” volna dalaival, lekapta őket a tíz körmükről. Mondván, hol jártak előző nap, amikor csak 12-en voltak kíváncsiak fellépésére. Szerintem a tüntetés szervezőinek óriási mázlija, hogy a résztvevők még nem hallották Papp Réka Kingát énekelni, mert akkor tömegesen mondták volna vissza a részvételt. Nemcsak azért, mert hamisan, virtigli liberális igénytelenséggel adta elő produkcióját, hanem azért is, mert a tőle megszokott bunkó módon átírta az egyik dal szövegét. Kerítésbontó, migránssimogató világszemléletüket komponálva a sorok közé nyekeregte az egyébként gyönyörű népdalt. Németh Szilárd Facebook-bejegyzésében meg is jegyezte, hogy már a magyar népdalt is Soros kedvére éneklik. Imígyen: „Elindultam szép hazámbúl, híres kis Afganisztánbúl”.

Viccesnek szánt, valójában tőről metszett igénytelenség és primitivitás. Arcátlan szembeköpése annak a több, mint 2,8 millió szavazónak, aki néhány nappal ezelőtt Magyarország biztonságára voksolt. Akaratlanul megvédve ezzel Papp Réka Kinga biztonságát is. Fenntartva környezetszennyező véleménynyilvánításának, fülsértő előadói aktivitásának további lehetőségét. Mellesleg – tetszik, nem tetszik – megvédve a jogállamot, a demokráciát, ami szerintük ugye nem létezik.

Pedig bizonyára sokan örülnének neki, ha Papp Réka Kingának Afganisztán lenne a szép hazája. Ez esetben ugyanis migránsként biztosan nem léphetne Magyarország földjére. Hacsak igazolni nem tudja, hogy Afganisztánban életveszélyes fenyegetésnek van kitéve, s ezért kér menekültstátuszt.

Lássuk be, ennek azért az ő esetében sajnos komoly esélye lenne.

Summa summárun Papp Réka Kingától valószínűleg nem fogunk egykönnyen megszabadulni a jövőben sem. Gondoltam rá, hogy a minapi tizenkét fős hallgatóságának lélekszáma esetleg elgondolkodtathatja, hogy érhet hőn vágyott népszerűségének még ennél is magasabb csúcsára.

Például, ha befogja a száját és önként és dalolva elmegy melegebb éghajlatra. Esetleg éppen a „szép hazájába”, a forró nyarú Afganisztánba.     

    

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/51680/pics/lead_800x600.jpg
Afganisztán,környezetszennyezés,Papp Réka Kinga
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-25 11:26:04
Az előadott "nótára" szokták mondani:
Ha a fals hangokat kihagyta volna, tökéletes lett volna a csend !!!!
Egyébiránt a "női hölgy" nem kimondottan szép, ellenben tökéletesen gügye.
Válaszolok
baviki69 2018-04-24 10:24:16
Ez a ... nem szégyelli magát ilyen hanggal kiállni a színpadra? Undorító nőszemély!
Válaszolok
Leviathan 2018-04-24 07:23:22
" na és akkor mi lesz, muszlim lesz?!" Kinga, ezt a kiállást látva, megértem, miért mondta, amit mondott! Mert egészséges férfiember vasvillával sem nyúlna hozzá! Így aztán, hátha a muszlim..
Válaszolok
László 2018-04-23 19:43:56
PRK egy genetikai selejt.
Válaszolok
Suarez jr. 2018-04-23 18:13:09
Ez a Paprikajancsi bohóc gusztustalan buzernyák azért tette , vette magát , mert szeretett volna bekerülni az elit köcsögök társaságába !! Én olvastam --bizonyítani tudom !!-- tavaly ősszel vette feleségül egyik barátnőjét, az összeadást az első kerületben a Batthyány tér környékén ejtették meg !! No ennyit erről a mocsok , útszéli prostiról !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?