Blogolj!

Pörzse Sándor őrült beszéde

Lehet, hogy Pörzse Sándor, a választásokon megbukott Jobbik bukott kommunikációs embere nem fogalmazna úgy a Hír Tv Szabadfogás című műsorában, ha tisztában lenne az általa használt kifejezés eredetével, a valótlanságáról már nem is beszélve. Lehet, mondom, mert az is megeshet, hogy tisztában van vele és éppen ezért fogalmazott úgy, ahogy fogalmazott.

Az őrült beszédet maga a maffiakormány emlegetése, a rendszert pedig a nemzet ősellenségéhez, az SZDSZ-hez simulás jelenti. (Fotó: Hírtv-videó, képkivágás)

Az általa használt ’maffiakormány’ kifejezés ugyanis az SZDSZ-től került a közbeszédbe, amikor Magyar Bálint különböző köteteiben ’maffiaállamként’ emlegette az „Orbán-rezsim” regnálását. Attól az SZDSZ-től, amely valójában kétszer bukott meg a magyar választók előtt. Egyszer a 2010-es szavazáson, másodszor akkor, amikor ex-SZDSZ-es emberekkel Magyar Bálint megalakította a Szabadelvű Polgári Egyesületet, amely társadalmi igény híján volt kénytelen befejezni tevékenységét.

S ezt az SZDSZ-gyökerű mocskolódó szöveget Szilágyi György jobbikos parlamenti képviselő emelte át az egykori nemzeti párt által használt kifejezések közé, amikor februárban arról beszélt, hogy „maffiakormány irányítja Magyarországot, amely közpénzekhez juttatja a hozzá közel állókat”. A jobbikos honatya ezt a ’Fekete könyv – korrupció Magyarországon 2010–2018’ című kiadványt kezében tartva mondta egy sajtótájékoztatón. A kötetet a Soros által támogatott Transparency International állította össze, a K-Monitor Közhasznú egyesület közreműködésével.

A maffiaállamozás, maffiakormányzás forrása tehát színtiszta Soros – SZDSZ kút, amiből Heller Ágnes feloldozása óta a Jobbik is nagyokat kortyol. Jóllehet korábban már a szabadmadarasok nevének említésekor felállt a hátukon a szőr. Legalábbis ezt mondták. Idéztük már Csurka Istvánt e hasábokon, aki szerint az, aki a Jobbikra szavaz, az az MSZP-t és az SZDSZ-t támogatja, mert a Jobbik e két párt fantomszervezete.

Mindez annak kapcsán jutott eszembe, hogy a már idézett Szabadfogás című műsorban a műsorvezető utolsó kérdése így szólt: „Ti kit látnátok szívesen az új Orbán-kormányban?” Elsőnek Pörzse Sándor válaszolt és a következőket mondta: „Senkit. Az Orbán-kormányt egy maffiakormánynak tartom. Én esetleg a Vona-kormányról tudtam volna beszélni, úgyhogy én senkit nem látok szívesen az Orbán-kormányban.”

Shakespeare szavaival: „Őrült beszéd, őrült beszéd: de van benne rendszer”. Az őrült beszédet maga a maffiakormány emlegetése, a rendszert pedig a nemzet ősellenségéhez, az SZDSZ-hez simulás jelenti.

Ha Magyarországon maffiakormány lenne, akkor nem szavazna rájuk örömmel és szeretettel közel hárommillió ember. Miközben a Jobbik, de az ellenzék többi tagja sem volt képes egyetlen bizonyítékot sem felhozni a hosszú kampányévek alatt Orbán Viktor és kormánya „viselt dolgai” ellen. Így aztán a magyarok nem vették be a rágalmaikat, csak röhögtek a folyamatos gyalázkodásokon. Jellemző, a felsőfokú képesítését a reklámozásból szerző Pörzse is azokkal összekapaszkodva látta fölvirágoztathatónak a nemzet jövőjét, akiket a magyarok már nem egyszer, hanem kétszer elküldtek a sunyiba. Ha valaki így ért a reklámhoz, így ért ahhoz, hogy kifürkéssze, mit szeretnek igazán az emberek, mire kezd mosolyogni a lelkük, mit lehet nekik eladni, mint Pörzse, az talán nem véletlenül hagyta ott tanult szakmáját, hiszen talán ott sem érhetett el sikereket. Ahogy kudarcot vallott a nemzeti-konzervatív újságírás terén is, mert hátat fordított neki, amikor hatalommal és pénzzel Vona el tudta csábítani a Jobbik szolgálatára parlamenti képviselőnek, lapszerkesztőnek. Akinek van gerince, határozott életfelfogása, világlátása, az ilyet nem tehet soha.

Mint ahogy remélhetőleg Vona-kormányról sem fog már beszélni Pörzse senki előtt soha a büdös életben.  

Április 8-án is bebizonyosodot: őrült beszédre az emberek nem kíváncsiak.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/51921/pics/lead_800x600.jpg
HírTV,Maffiakormány,Magyar Bálint,Orbán Viktor,Pörzse Sándor,Szilágyi György
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-02 19:25:53
Őrült beszéd, de ebben már rendszer sincs !!!!
Ezeknek az agyamenteknek valószínűleg teljes testi és lelki kielégülést okoz, ha minden alap nélkül szidalmazhatják a FIDESZ-t, Orbán Viktort és a magyar kormányt.
Szerintem meg ennél nagyobb örömük sose legyen a hátralévő életükben.
És még valami:
" A világ mindenkinek annyi, amennyit megért belőle. "
A Pörzse minden bizonnyal nem ért az egész világból egy csipetnyit sem, többek között ezért is mond rendre nagyobbnál nagyobb marhaságokat.
Válaszolok
Tósó 2018-05-01 17:40:25
A Sanyi buta mint a tök..
Sosem volt egy észlény..
:)
Válaszolok
éva válasza: Suarez jr. bejegyzésére 2018-04-30 13:19:25
Így igaz! Kedves Suarez jr.! Ezek. már csak ilyen formán tudnak élvezkedni! Kiégett, szenesedett, sötét árnyképek Európa álplafonján, ahová felpukkantotta őket az időpopója.
Válaszolok
éva 2018-04-30 13:13:42
Már meg kellett volna szoknunk, hogy előszeretettel fogják erre a "REGNÁLÓ, CSODÁLATOS " KORMÁNYUNKRA a saját sárosságukat! Magyar Bálint, jobb lenne ha csöndben, háttérbe húzódna! Annyi VAJ VAN A FEJÉN, hogy már az agya is folyik kifelé, feloldódva az erős zsírsavval egybediffundálódva. Emlékezzünk, a Rendőr-Erőszakolók kimosdatása. A Balliberálisok igazi maffiatagokkal találkoztak, nyíltan árultak drogokat, Vona (Zazrivecg.) több szélsőjobbos radikális gyülevésszel szövetkezett! {török, horvát stb} És ezek a mocsadékok mernek pofázni?
Válaszolok
Suarez jr. 2018-04-30 13:05:08
Pőrzse egy alulképzett, gerinctelen, agyalágyult , háborús uszító !! Egy primitív megélhetési, kuncsorgó simlis, húgyos simlicska bukott korrupt oligarcha csicskása, pribékje, láncos kutyája !! Mit várhat tőle az ember, aljasságára jellemző, hogy a szeretett, imádott, kedves bolsevik vezérének --simlicskának--hívó szavára azonnal beállt a sötét áskálódók közé, törekedve arra, hogy ő lehessen a falkavezér a sötét szarkeverők között !! Parazita féreg lett belőle, örökké az is marad, innen már nincsen visszaút !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?