A libsik élvezik, hogy gyaláznak minket?

Hallgatom az ATV A Nap híre című műsorban megszólaló Bíró Mariannát, a 168 óra újságíróját és Barabás Richárdot a Párbeszéd szóvivőjét Judith Sargentini Magyarország elleni LIBE-bizottságban és a Facebook oldalán közreadott rágalomhadjáratával kapcsolatban és csak ámulok.

Nekik mindegy, hogy a világ előtt aljasul hazudoznak rólunk, folyamatosan antiszemitáznak bennünket vagy koncepciós eljárás alanyává akarnak erőltetni, függetlenül attól, hogy semmi okuk nincs rá. Még a visszautasítás se jut eszükbe. Mintha élveznék, hogy gyaláznak minket.  (Fotó: ATV-videó, képkivágás)

Hogy lehet az, hogy a felháborító megnyilatkozások nyomán ennyire különböző a műsorban ülők reakciója és például a Facebook bejegyzést kommentáló magyarok véleménye között.  

Néhányat kommentet idemásolok:

  1. „Szégyellje magát Sargentini asszonyság, hogy a saját és Európa nemzeteit elárulja! Magyarországról meg ne hazudozzon, mert egy szó sem igaz, amit a jelentésében írt! Nekünk Magyaroknak ez így nagyon megfelelő, úgyhogy fejezze be az áskálódást! Remélem, jövőre nem fog abban a székben üldögélni és hazugságokat gyártani! Kérjen bocsánatot a magyar emberektől!”
  2. „Sötét időket és diktatúrákat idéz az önök működése és ténykedése! Senki nem választotta arra a posztra, hogy mindenféle baromságot terjesszen országunkról. Jó lenne, ha végre saját házuk táján néznének szét, ahol tényleg sárba tiporják a szólás- és véleményszabadságot!”
  3. „Ön hölgyem Európai nemzetek ÁRULÓJA!! Menjen és vegyüljön a migránsaival, de ne hazudjon rólunk!! Magyarországon demokrácia van nem úgy, mint az Önök szövetségében!!!”
  4. „Sargentini Asszony! Lehet, hogy nincs is tudatában, hogy marhaságokat hordott össze Magyarországról? Mi nagyszerűen érezzük itt magunkat, s nagyon kérem, ne oktasson bennünket demokráciáról, jogállamiságról, mert nem az óvónőnk. Szégyellje magát! Bizakodom abban, hogy 2019 elsöpri Önt is, meg az európai lakosságot kicserélni akarókat.”
  5. „Drága Hölgyem! Ne erőlködjön, nem fog sikerülni a magyar kormányt megbuktatni, foglalkozzon saját hazájával, és ne keverje a fekáliát!!!”

Nagyon sok hasonló megjegyzést tudnék még idemásolni, de fölösleges. Ez a néhány kommentár is jól példázza az emberek természetes reakcióját a hallottakra, olvasottakra.

Akkor most nézzük meg, hogy reagált ugyanerre Barabás Richárd és Bíró Marianna.

Bíró Marianna: „Szijjártó Péternek minimálisan se célja az, hogy lenyugtasson kedélyeket vagy felvilágosítsa Sargentinit arról, hogy butaságokat írogat. Az a jó, hogy minél nagyobb patália van, mert Brüsszel megint megtámadja Magyarországot.”

Barabás Richárd: „Orbán Viktor tulajdonképpen élvezi azt, ha őt támadják. Az ő zsinórmértéke nagyon egyszerű. Az fontos, akit támadnak. Támadjatok még jobban, fontos vagyok, meghatározó európai politikus vagyok.”

Fölösleges ehhez bármit hozzátenni. Pontosan látszik a magyarok természetes reakciója és a politikailag motivált liberális médiabubusok reakciója közötti különbség. Nekik mindegy, hogy a világ előtt aljasul hazudoznak rólunk, folyamatosan antiszemitáznak bennünket vagy koncepciós eljárás alanyává akarnak erőltetni, függetlenül attól, hogy semmi okuk nincs rá. Még a visszautasítás se jut eszükbe. Mintha élveznék, hogy gyaláznak minket.

Megmosolyogtató, hogy a libsik azok után is teli tüdőből fújják a régi nótát, hogy a választáson elsöprő vereséget szenvedtek ezzel a produkcióval.

Valójában azt kellene kikérnie maguknak a magyaroknak, hogy még ezek után is ilyen ellenzékük lehet. Akár a politika, akár a médiumok területén.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/51967/pics/lead_800x600.jpg
168 óra,ATV,Barabás Richárd,Bíró Marianna,Judith Sargentini,Szijjártó Péter
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-03 21:49:08
Kedves Kata !
A legnagyobb baj az, hogy ezek a senkiháziak nemcsak örülnek, ujjonganak annak, hogy Magyarországot rendszeresen a szőnyeg szélére állítják Brüsszelben a senki által közvetlenül meg nem választott "nagypofájúak, hanem még a liberálbolsevik "magyar" képviselők direkt gerjesztik is a feszültséget ebben az EU-nak nevezett gittegyletben.
Sőt, a legtöbb esetben ők maguk írják (diktálják) a hazánkat szándékosan, jogtalanul lejárató "förmedvényeket" is.
Ezek a cselekedetek - "normáliséknál" - már régen kimerítették volna a hazaárulás minősített esetét.
Válaszolok
kata 2018-05-01 20:08:27
Nekem már régen az a meglátásom,hogy a hazai ellenzék kimondottan ujjong amikor
hazánkat a szőnyeg szélére akarja állítani Brüsszel.Elég csak azt meghallgatni,hogy a
"magyar" ballibsi képviselők milyen nyilatkozatokat tesznek.A bicska kinyílik az ember
zsebében amiket mondanak.Nem tudom ha lejár a mandátumuk,hogy tudnak majd
itthon az emberek szemébe nézni,mert nekik is bőven részük van az állandó vegzálás-
ban.
Válaszolok
Suarez jr. 2018-05-01 18:19:55
Barabás Raszputyinnak értékelhető, meggyőző érvelése, véleménye még ebben a században nem volt sem a médiában, sem az önkormányzatnál....Mindig csak hazugság, vízgereblyézés, hablatyolás azaz igazi bolsi - komcsi - libcsi - bipcsi - gender duma...És ilyen kaliberű, tudású emberek még kapnak jól fizető állást !!?? Csoda.....
Válaszolok
éva 2018-05-01 17:15:49
Nem kell hozzá nagyítószemüveg, hogy lássuk;- ragaszkodnak az "azértis " ellent mondok, a Kormánynak, a józan észnek! Ha, ezt nem tudnák megtenni, nagyon bután néznének ki a fejükből, amit már ők is észrevennének. Ezért, most kiélik a butaságukat, illetve amire futja az alul iskolázottságukból!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?