Orbán kerítése az MSZP utolsó szalmaszála?

Miután a súlyos választási vereség nagyot ütött botjával az MSZP fejére, mint juhász a szamarának, amikor megtudta, hogy haldoklik a babája, újból a kerítés híveként kezdi mutatni magát. Bár a kampányban már hümmögtek valamit arról, hogy meg akarják tartani, bár ezt természetesen senki nem hitte el nekik.

Tehát a közelgő időközi, majd a jövő évi uniós és önkormányzati választások előtt mindenáron el akarják hitetni a választókkal, hogy a szocik tényleg a kerítés, tehát az emberek pártján állnak. Pedig egy frászt állnak ott! (Fotó: ATV-videó, képkivágás)

S hogy mennyire jól tették, azt a legutóbbi Horváth Csaba-nyilatkozat is mutatja, amelyben már odáig ment, ameddig még soha, hogy igazat adott Orbánnak a kerítés melletti szilárd kiállásért. Ezt kimondani egy szélsőségesen MSZP-s politikusnak nyilván nem kis erőfeszítésébe tellett, de ezektől már megszoktuk, hogy ha az érdekeik úgy kívánják, akkor mindenre képesek.

Márpedig az MSZP kénytelen volt belátni, hogy a magyaroknak nagyon fontos a kerítés. Ahogy az ATV-ben fogalmazott: „A kerítés egy dologban tényleg bizonyított, az embereket megnyugtatja”. Tehát a közelgő időközi, majd a jövő évi uniós és önkormányzati választások előtt mindenáron el akarják hitetni a választókkal, hogy a szocik tényleg a kerítés, tehát az emberek pártján állnak.

Pedig egy frászt állnak ott!

Élmény volt hallgatni, ahogy Horváth magyarázkodott az adásban. Szerinte ugyanis nem a bevándorlók jelentette tényleges veszély miatt van szükség a kerítésre, hanem azért, mert Orbán sok milliárd forintból rettegteti a magyarokat. Tehát a miniszterelnöknek szerintük nem az a célja, hogy megvédje a magyarokat a bevándorlóktól, akik ugye nincsenek is, hanem az, hogy hatalmi érdekéből eredően rászedje, becsapja őket, hogy csakis őt és senki mást ne akarjanak látni az ország élén. Őrület.

Eközben figyelmen kívül hagyják, hogy – természetesen Soros nyomására –minden nemzetközi fórum azt támogatja, hogy alanyi joggá tegyék a bevándorlást. Tehát például Afrika népének polgárai abban az országban élhessenek, amelyet kinéztek maguknak. Ezen aljas agresszió ellen nem győzünk határozottan fellépni, köszönhetően a ragyogó Szijjátó Péter tevékenységének. Horváthék ebben nem segítenének a kormánynak, mert ezt a világbajt nem látják veszélynek. Csak önös érdekből a magyarok nyugalmát „féltik”, mert az Orbán által szerintük rettegtetett, becsapott, ergo általuk hülyének nézett magyarokat akarják megzavarni kerítésellenes retorikájukkal.

Olyan ez a hülye szövegük, mintha Soros Györgynek írnának igazoló jelentést arról, hogy „bocs’, Gyuri bá’, hogy védjük a kerítést, de ha nem tennénk, sokkal kisebb esélyünk lenne, hogy egyszer demokratikus úton hatalomba segítsük a politikáját. A kerítés kényszeredett oltalmazása nélkül biztos eltűnnénk a politikai süllyesztőben.”

Ezt is megértük! A díszes ellenzéknek Orbán Viktor utált kerítése lesz az életmentő szalmaszál.

Aljas, hazug álláspontjukra az is bizonyíték, hogy a hetedik Alaptörvény-módosításra még akkor sem mondanak határozott igent, ha a módosító javaslathoz semmiféle más témát nem köt az előterjesztő. Merthogy a Fidesz mindig hozzácsatol valami disznóságot – mondja Horváth. Hogy nem sül ki a szeme?

Ez olyan ostoba érvelés, aminél szinte nincs is butább. Ha taktikázni akarna, tessék mondani, ki akadályozza meg a Fideszt abban, hogy bármikor bármit az Alaptörvény részévé tegyen? Ha most közösen módosítanák az Alaptörvényt, akkor ki akadályozná meg a Fideszt abban, hogy később mással is kibővítse? Olyasmivel, ami most a szociknak büdös lenne? Disznóság, ahogy Horváth nevezi. Persze, hogy senki.

Ezúttal is kiderült tehát, hogy a szocik, az ellenzék nem tud őszintén beszélni a magyarokkal. Folyamatosan hazudik nekik, mint a vízfolyás. Persze, hogy elvesztették a hitüket bennük. Ezért nincs esélyük arra, hogy belátható időn belül demokratikus úton megszerezzék a politikai hatalmat Magyarországon. Hogy a választási vereség után a haldokló esély is nagyot üssön az MSZP fejére.

A magyarok is jól tudják, amit Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője annyit emlegetett a kampány idején joggal a vitaműsorokban: ezekre a tyúkólat sem lehetne rájuk bízni, nemhogy az országot. Lépten nyomon ezt bizonyítják.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/52506/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Horváth Csaba,Kerítés,Orbán Viktor,tyúkól
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-13 10:21:59
Nincs ebben semmi rendkívüli, semmi csoda.
A kommunisták - jó szokásukhoz híven - minden heti piaci napon mást mondanak, attól függően, hogy az aktuális érdekük éppen mit kíván.
A "Csabikával" kapcsolatban pedig szögezzük le: eddig még senki emberfiában fel nem merült az a kéjes gondolat, hogy az eszéért elrabolná őt.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?