Bősz Anett ferde hülyesége és a nővérke esernyője

Kedves történetet mondott el kislányáról az a nővér, aki még az infúzióbeadás kissé kellemetlen szúrásérzéséről is el akarta terelni a figyelmemet, hogy minél jobban végezze a munkáját. Ez juttatta eszembe a szélsőségesen liberális Bősz Anett által az Anyaforradalom feminista szervezet Facebook-posztjának megosztását, amelynek tagjai az ’Anyuka’ megjelölés helyett inkább a mamák saját nevének használatára buzdítanak. Az anyuka szerintük nem anyuka tehát a különböző kapcsolatokban, hanem Mária, Irén vagy éppen Zsófia.

Az ominózus Facebook poszt, amit Bősz Anett megosztott

A nővérkének a tegnapi esős időről jutott eszébe a történet. Este a kislánya kérte, hogy ma hadd vigye el a mama kislánykori esernyőjét az iskolába, nehogy megázzon. Az anyuka nyelt egyet s hirtelen emlékezetébe tolultak az esernyő megszületésnek körülményei. Az, hogy azt még a nagymamája hozta neki Amerikából, amikor hajdan rokonlátogatáson járt a tengerentúlon. Kislánykora óta őrzi féltve, mint valami talizmánt. Olyannyira dédelgette, hogy még maga sem használta soha, nehogy baja essen. Pedig nem valami flancos darabról van szó, talán pvc-ből készült vagy valami más egyszerű műanyagból, de neki ez mégis az egyik legszentebb emléke a nagymamájától. Tűvel a kezében pironkodva vallotta be, hogy nem akarta odaadni a kislányának, hogy épségén továbbra se essék csorba. Egész éjjel azért imádkozott, hogy ne essen ma az eső, hogy ne kelljen ernyőt vinnie a kicsinek a suliba. Az ima hatott! Reggel ragyogott a nap, az ernyőről már nem is beszélt senki. A nővérke boldog volt. Mondta, hazafele menet első dolga lesz venni egy ernyőt a lányának. Közben a munka elvégezve, semmit nem éreztem a szúrásból.

Eltűnődtem, vajon hogy mesélte volna el a nővérke e történetet, ha az ’anya’ szót ilyen-olyan formában ki kellett volna hagynia belőle. Csak azért, mert a feministák, meg az őket ilyen ostoba ügyekben nagy garral támogató liberálisok ezt így tartják helyesnek. Mert az anyaforradalmi esélyegyenlőség ezt szerintük így kívánja. Eltűnődtem azon is, vajon van-e egyáltalán köze a liberálisoknak a normális emberi viszonyokhoz? Akik pártolják a bevándorlást, a kábítószerfogyasztást, a melegek házasságát vagy éppen transznemű élettársak részvételi jogát a megtermékenyítési programokban, miért akarnak minden áron forradalmárok lenni? Miért akarják a többségi társadalmat átalakítani, lelküket eltorzítani? Észre kellene venni, hogy a többség számára, ami ugye a demokrácia alapja, minden deviáns üzenetük riasztó.

Már a politikából is rég kikoptak volna, ha a ballibek Soros-parancsra nem „szánják meg” őket s alamizsnaként – egyébként teljesen érdemtelenül – nem löknek számukra egy-egy parlamenti helyet, hogy a nevük fönnmaradjon még egy darabig. Löknek persze, amíg van miből. Amíg ők is teljesen el nem kopnak, nem kicsit éppen a liberálisok ölelése miatt.

Legjobb persze, ha a többségi társadalom észre sem veszi a libsik hülyeségeit. A nyilvánosság persze nem hagyhatja a gonosz lélekrombolást szó nélkül. A hétköznapok embere – élen a nővérkével – magasról tesz rájuk. Nem óhajt a hülyeségeikről tudomást se venni. És a sírig óvja a drága nagymama emlékét a fiók mélyén rejtegetett esernyővel együtt.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/52687/pics/lead_800x600.jpg
a nővérke esernyője,anyaforradalom,Bősz Anett
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Péter 2018-05-23 13:01:27
Szerencsétlen ostoba liba.
Az arcán látszik a gyengeelméjűség.
Válaszolok
Suarez jr. válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-05-17 10:00:01
Igen, nagyszerűen el van találva, meg van nevezve minden ! Természetesen csak családi körében harsoghatja ez a csont libsi zombi !!
Válaszolok
éva 2018-05-17 00:24:07
Láttam a szánalmas, de sajnálatra méltó interjút ! Talán elolvassa ezt a bejegyzést is. Az szép tőle, hogy valamikor édesanya szeretne lenni. Csodálatos megszülni a világ legdrágább kincsét, annál gyönyörűbb gügyögést el sem lehet képzelni, amikor azt mondja a csöppség ( és első kiejtés) , hogy MAMMMA! Remélem Bősz Anett nem akar tanulmányt (a saját hülyeségét) olvasni ettől a perctől kezdve! A többi józan gondolkodású, normális, példás neveltetést kapott honfitársaink nem követik ezeket az eszement félresiklásokat! Én azt a példát hozom mindenki tanulságára, hogy a hatvanas években divat volt már a tegezhetőség, a szülő keresztnevén való szólítás. A tanárok, akkor rászóltak a gyerekekre, hogy ez nem helyes! Az ismerősöm, annyira nem tisztelte az anyukáját, hogy a csúnya beszéden kívül, késsel is sértegette, mert nem volt szülő-gyermek kapcsolatuk! Amerika intő példa ebben a tárgyban! A gyermek szerető-alárendeltsége inkább jót tesz a fejlődésében, és tiszteletre nevel, másokkal szemben is, ami fontos az életében, a megmérettetésében.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-05-16 20:52:32
Nemrég volt anyák napja, hát, ettől a hülye némbertől megkapták az édesanyák a "megfelelő" csapásirányt.
Ennek az őrültnek javaslom, hogy a szűk családi körében az édesanya szó helyett azonnali hatállyal vezesse be az alábbi "elnevezések" valamelyikét:
1./ Hülye liba
2./ Kommunista idióta
3./ Repedtsarkú k....va
4./ Liberális eszement
Garantálom, hogy nagy sikere lesz !!!!
Válaszolok
Zoltán 2018-05-16 18:14:55
Ki lehet még találni ennél nagyobb Bőszménységet az anyukákkal szemben?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?