Blogolj!

Álmodik a nyomor, avagy Simon András vergődése

Tudják, hogyan viccel egy liberális újságíró? Például Simon András, az ATV-ben? Fergetegesen! Mindjárt be is mutatom, miként.

Simon viccelődésének igazi drámája ott van, ami az adásban el sem hangzott. (Fotó: ATV-videó, képkivágás)

A nap híre című műsor legelején kezdett bele a sziporkázásba. „Azzal kezdeném, hogy csökkent Viktor népszerűsége.” A ballib néző azonnal fellélegzik, hála Istennek, gondolja, végre egy kis öröm a választási kudarc után. A mazochista konzervatívok, akik leginkább önsanyargatási szándékkal kapcsolnak a műsorra, aggódva felszisszennek. Persze, hiszen ki másra gondolnának a táborok, mint Orbán Viktorra. Aztán Simon viccel tovább. [A népszerűsége] „2009 óta nem volt olyan alacsonyan, mint most. Az elmúlt 16 évben folyamatosan vesztett a népszerűségéből.” Ekkor már sejteni lehetett, hogy a magát végtelenül szellemesnek gondoló műsorvezető valami turpisságon töri a fejét. Szerencsére elérkezett végre a viccelődés csúcspontjára: „És most a 67. A Viktor fiú utónévről beszélek, természetesen.” A háttérből halk kuncogás hallatszott. A beszélgetés résztvevői – Bangóné Borbély Ildikó, Barabás Richárd és Murányi András – természetesen Orbán Viktoron röhögtek csöndesen.

A még annál is viccesebb Simon András tehát a magyar miniszterelnök be nem következett népszerűségvesztésén igyekezett gúnyolódni. Kicsiny öröm. Régen Rózsa Gyuri Kapcsoltam-jában legfeljebb a húsz forintos kérdések közé tartozhatott volna. Álmodik a nyomor! – szólhatunk Adyval, hiszen legalább néhány másodpercre abban a felemelő érzésben ringathatták magukat a ballibek, hogy Orbán Viktor népszerűsége tényleg csökkent.

Pedig egy frászt! Nem véletlenül kapta meg most is – harmadszorra – a kétharmadot.

Simon viccelődésének igazi drámája azonban ott van, ami az adásban el sem hangzott. A migránspárti televízió ugyanis szépen elhallgatta, hogy a keresztnevek népszerűségi listájának alakulásában egyáltalán nem az az érdekes, hogy a Viktor név hányadik helyen van. Ezzel el lehet játszani, de alapvetően semmi jelentősége. Sokkal inkább az a kérdés, hogy hányadik helyen található rajta a Mohamed keresztnév?

Elárulhatom önöknek, hogy Magyarországon nincs benne az első százban, miközben Londonban már 2011 óta, illetve már Hollandiában is ez a legelső és 2016-ra Bécsben is már az ötödik helyre küzdötte fel magát. Nálunk, a normális keresztény világban a Bence, Máté, Levente, Noel, Ádám ötösfogat vezeti a mezőnyt. Orbán Viktor és a magyarok többsége azért küzd, hogy ez így is maradjon. Hogy bevándorlásmentes, tiszta Magyarországon biztonságosan élhessünk. Nálunk a Viktor név mindig meg fogja előzni a Mohamedet. Ezért nem fog a miniszterelnök népszerűsége belátható időn belül visszaesni. Ami miatt a ballibek szívják is a fogukat. Addig azonban ott van nekik gumicsontnak a nevek népszerűségi listáján a Viktor fiúnév. Ha ló nincs, szamár is jó alapon hadd viháncoljanak egymás közt rajta.

Számukra a látszat úgyis mindig fontosabb, mint a valóság.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/52775/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Mohamed,Orbán Viktor,SImon András,viccel
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-20 19:38:03
Szerencsétlen vergődés ez ettől az "igazmondó" libcsitől, meg a haverjaitól.
Erőlködnek, aztán eredmény meg >>>>>> nulla !!!
Válaszolok
éva 2018-05-18 17:38:25
Szó, ami SZÓ! Nagyon be vannak feszülve! Engedjük meg nekik a lazítást! Különben kicsavarodnak. Nem lenne szép látvány, ha a gerincük (ha van!) kettős S-ALAKBAN, a fejük 180 fokos szögben eltekeredve, a térdük egymás köré akasztódva, a lábuk (boka alatti rész) idiótán összegabalyodva, nyelvük kéken kilógva, ijesztegetnének a TV képernyőjéről!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?