Mézescsupor – Mellár Tamás megmentette a Párbeszéd-frakciót

Mellár Tamás kihúzta a liberális Bősz Anett kilépése okozta slamasztikából a Párbeszédet, így megmarad a frakció. Aki eddig reménykedett abban, hogy a magát eredetileg konzervatív közgazdászként aposztrofáló egyetemi tanár az országgyűlési munkában esetleg a régi elvbarátait fogja támogatni, az most végképp leszámolhat ezzel a gondolattal.

Döntésével 135 millió forinthoz juttatta a párt frakcióját és komoly parlamenti kommunikációs lehetőséget is biztosított számukra. Hogy mindez nem véletlen, arról saját sorai tanúskodnak leghívebben. Facebook bejegyzésében a következőket írja.

„A mai napon (2018. május 20-án) úgy döntöttem, hogy belépek a Párbeszéd párt parlamenti frakciójába.

Teszem ezt azért, mert nem nézhetem tétlenül, hogy az ellenzék egyetlen összefogási kísérlete is meghiúsuljon. Egyesek felelőtlen döntése miatt olyan helyzet alakult ki, amelyben nem maradhatok passzív, hanem tevőlegesen segítenem kell az ellenzéki pártok együttműködését.

Közismert, hogy Karácsony Gergely (a Párbeszéd párt elnöke) politikai nézeteivel alapvetően egyetértek, éppen ezért vállaltam az ő miniszterelnök-jelöltségét segítő tanácsadó testületben és az általa összeállított árnyékkormányban tevőleges szerepet a választási kampányban. Ezekről a szerepvállalásaimról a választói körömbe tartozó szavazópolgárokat is tájékoztattam.

Jól tudom, hogy döntésemmel a saját helyzetemet nehezítem, mert új támadási felületet nyitok. Mindezt mérlegelve, mégis a belépés mellett döntöttem, mert most sokkal fontosabb az ellenzék perspektivikus együttműködésének az előmozdítása, mint a saját, rövid távú érdekem.

Remélem, hogy szavazóim elfogadják érveimet és megértik döntésem mozgatórugóit. Őket fogom továbbra is képviselni és szolgálni a parlamentben, ebben a Párbeszéd frakció nem fog gátolni, sőt inkább tágítja a szereplési lehetőségek körét. Persze biztosan lesznek olyanok is, akiket nem győztek meg soraim és vegyes érzelmekkel fogadják elhatározásomat. Ígérem nekik, hogy a parlamenti időszak során munkámmal arra fogok törekedni, hogy az ő megértésüket is megszerezzem és bizalmukat visszanyerjem.”

Mellár Tamásnak „nagyszerű” frakciótársai lesznek. Burány Sándor, Szabó Tímea, Tordai Bence, Karácsony Gergely (illetve az az ember, akinek átadja a mandátumát.) Ha számára ez az igazi lelki és eszmei közösség, akkor most aztán tényleg boldog lehet, s közösen kanalazhatják fenékig a megmentett mézescsuprot.  

6
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/52892/pics/lead_800x600.jpg
Facebook,Mellár Tamás,Párbeszéd-frakció
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-21 17:33:55
Mellárkám !
Ha jól értem a történteket, akkor van az a pénz ?!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-05-21 09:00:07
Ez a krapek nem tudja hol van ? Még mindig az összefosáson elmélkedik, de hiszen a választások már megtörténtek és akkor is meg azelőtt is sokáig az volt a legfőbb szempont, hogy ÖSSZEFOSÁS !! Volt is meg tarcsi - fakó , árnyékszék kormány, meg minden és gyözelem.....És mi lett a sok nóta vége ??? És ismét be van dobva az összefosás, no de ki nem szarja le őket ??!! Pedig micsoda világszínvonalú csapat, főleg a támadósor : tök bunkó, idióta , zombi Tordasi, meg a primitív, alulképzett, undorító Timcsi Szabó !!!!!
Válaszolok
Leviathan 2018-05-21 06:44:02
Csak nézd az arcát, és az mindent elárul! Jellemtelenség a köbön! Csak azt tudnám, hogy hol volt a Fidesz kontroll, amikor "ezeket" pl, ez meg xarházi, beengedték maguk közé?!
Válaszolok
Jozsef válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-05-20 20:31:38
Igy van,"osszeno,ami osszetartozik"!
Válaszolok
Jozsef 2018-05-20 20:29:57
JELLEMTELEN SENKI !!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-05-20 19:08:23
Idézzük most szó szerint hazánk "nagy" gondolkodóját_
"Összenő, ami összetartozik."
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?