Pont Radnóti Sándor beszél a gonoszokról?

Gonosz gátlástalanság jeligére Radnóti Sándor filozófust hívta be az ATV, hogy kicsikarja belőle, mit lehet tennie az ellenzéknek a hatalmas méretű választási bukás után? Van-e kiút? A kérdésre természetesen Radnóti Sándor sem tudott válaszolni.

Radnóti sosem állt a jó oldalon, így most sem képes erre. Neki sosem volt fontos a magyarok többségének érdeke és akarata. (Fotó: AVT-videó, képkivágás)

Ezzel a felelettel nyilván jó előre az ATV is tisztában volt, mégis behívta a filozófust beszélgetni. Vajon miért? Valószínűleg azért, mert tudta, hogy milyen gondolatokra számíthat a Lukács-óvoda, az egykori demokratikus ellenzék fontos tagjától, aki a rendszerváltozás hajnalán még az SZDSZ Országos Tanácsának is tagja volt. S hogy teljes legyen a kép, a Soros Alapítvány könyvpályázati zsűrijében is több éven keresztül tevékenykedett. A felsoroltakból egy is elég lenne ahhoz, hogy biztosak legyünk benne, ha kiutat ugyan nem is tud javasolni Radnóti mester, de hogy szidni kiválóan alkalmas lesz az Orbán-kormányt, abban biztos lehetett a csatorna.

Nem is kellett csalódnia, hiszen a diskurzus már néhány perc után az ATV által kívánt szintre süllyedt.

A lukácsista Randnóti előbb egy testcsellel ugyan rendkívüli tehetségnek aposztrofálta Orbán Viktort, de nyilván csak azért, hogy a következő mondataival súlyosan megbélyegezze.  Első lépésében így: „Vannak gonosz tehetségek, sötét, démonikus tehetségek. Ő ezek közé tartozik.”  Második lépésben pedig emígy: „Tökéletesen gátlástalan, hogy a menekültekkel való riogatásnak van-e igazságtartalma, ez őt egyáltalán nem érdekli.”

Tessék mondani, vajh miben domborodik ki a miniszterelnök gonoszsága? Abban, hogy javát szolgálja a magyarok többségének? Abban, hogy megvédi őket a rájuk fenekedő globalista Brüsszel, a sorosista kerékkötők nemzetgyilkos szándékától?

S miben a gátlástalansága? Abban, hogy számol a migráció veszélyével, és szembe megy minden ezirányba ható intenzív nemzetközi törekvéssel?

Esetleg nem az az igazi gonosz, nem az az igazi gátlástalan, aki saját önző üzleti érdekeitől vezérelve legtagadja az európai mainstream-politikát ma holnap teljesen felforgató migránsveszély valóságtartalmát, amire Orbán kezdettől fogva figyelmeztetett.

Ki az igazi gonosz, tessék mondani?

Aki az emberekre leselkedő óriási veszélyt eltagadja, igazságtartalmát kétségbe vonja vagy ellenkezőleg, aki figyelmezteti rá őket?

Mint fentebb láttuk, Radnóti sosem állt a jó oldalon. Így most sem képes erre. Neki sosem volt fontos a magyarok többségének érdeke és akarata. Ő éppen akkor volt tagja az SZDSZ Országos Tanácsának (1988-89), amikor kitalálták a magyarok legnagyobb átverését, hangosan a legnagyobb antikommunistának hirdetve magukat, holott sunyin éppen a pártállami időket akarták a rendszerváltozás után is életben tartani. S liberáliséknál azóta sem változott semmi. Bár a megismert és megutált liberális szadeszt a magyarok már csaknem tíz éve kizavarták a Parlamentből, a melegek házasságával, a lágydrogok legitimálásával, az abortusz korlátozhatatlanságával, hogy bevándorlás szenvedélyes támogatásáról ne is beszéljünk, megmaradt szószólói azóta is csak fertőzni akarják a nemzetet

Mindezt azért, hogy fogyjon a magyar, és a migránsok támogatásával – ahogy ez Nyugaton is bevált – a választáson szerezhessék meg a politikai hatalmat. Soros György vagy kijelölt utódja, a „véletlenül” éppen melegkapcsolatban élő Alexander Soros legnagyobb örömére. A ballibsik tisztában vannak vele, hogy ez másképp alig-alig következhet be Magyarországon. Radnóti is csak abban reménykedik, hogy egy esetleges újabb „gazdasági összeomlás” vagy egy „éhséglázadás” kiiktatja a hatalomszerzés technikái közül a demokratikus választást. Egyébként Radnóti töredelmesen bevallja, hogy fogalma sincs, mit lehet ebben a kilátástalan helyzetben az ellenzék érdekében csinálni.

Az eszébe sem jut, hogy akár szeretni is lehetne a magyarokat és javukra is lehetne politizálni. De legalább az ATV-ből ezúttal is kiderült: kik az igazi gonoszok Magyarországon.

6
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/52965/pics/lead_800x600.jpg
ATV,gonosz,Orbán Viktor,Radnóti Sándor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
IMRE 2018-05-24 08:28:55
Ismereteim szerint ez az ember a magyar tudományos- és akadémiai élet meghatározó embere. Ma országunkban lelkiismereti-, vallás-, politikai véleménynyilvánítási szabadság van és a kiművelt emberfőknek a mások jó hírének megőrzésén őrködni kell. Vagy nem jól gondolom? Ilyen nyilatkozatok "világgá kürtölését" követően nem csodálkozhatunk, ha a közéletben politikai indíttatású gyűlölködés szítása már a parlamentben is megjelent. Mint 1947-48-ban!
Válaszolok
Péter 2018-05-23 12:59:16
Nomen est omen....pontosan: magyarországi és nem magyar.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-05-23 12:04:12
Mindig mondom (írom), csak nézzétek az arcát, mindent elárul !!!!!
Ez az őrült, kommunista Soros-csicska hozta a liberálbolsevikok - évszázad óta - megszokott szóbeli és tettbeli formáját, mely szerint:
A rosszat, a bűnt kövesd el magad, majd közvetlenül utána a mocskot szórd az ellenfeledre !!!!
Világéletükben ez volt a "taktikájuk", korábban a legtöbbször be is jött.
Ma már normális (úgy értem, nem kommunista) ember nem hisz el az általuk kiokádott szennyből és mocsokból egyetlen szót sem.
Eszement Radnóti !
Vedd már észre, hogy a labda mostanság véletlenül sem a kommunista oldalon pattog !!!!
Válaszolok
Sanya 2018-05-22 19:38:18
Mit is várunk a kommunista filozófikusoktól.
Válaszolok
János 2018-05-22 15:32:47
Radnóti "elvtárs" kapja be.
Válaszolok
László 2018-05-22 15:31:49
A liberális féreg díszpéldánya.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?