Az ellenzéknek a hazaárulás kifizetődő

Néhány napja került a nyilvánosság elé a Human Rights Watch (HRW) két vezetőjének blogbejegyzése, amellyel durva támadást indítottak a Fidesz és Magyarország ellen. Wenzel Michalski és Philippe Dam arról írt, hogy a néppárti vezetők hallgatása csak bátorítja Orbán Viktort, hogy folytassa elnyomó politikáját, és itt az ideje, hogy a CDU-CSU-pártszövetség a sarkára álljon és végre kizárja a Fideszt az Európai Néppártból. Továbbá: „A CDU és a CSU vezetőinek dönteniük kell: vagy megtűrik a Fidesz visszaéléseit és hagyják, hogy ilyen rezsimek formálódjanak a pártcsaládjukban, vagy elutasítják ezt és kilökik maguk közül az ilyen politikai viselkedést tanúsító pártokat. Kampányunkban arra szólítjuk fel őket, hogy álljanak ki az európai értékek és a demokrácia mellett.”

A bejegyzés egyszerre durva és röhejes. Durva azért, mert hazug a teljes tartalma, hiszen „elnyomó politikáról”, az „európai értékek, a demokrácia” negligálásáról legfeljebb álmodhatnak a szerzők, a valóságban ilyesmiről szó sincs. Közel hárommillió ember erősítette ezt meg a választásokon.

Röhejes pedig a bejegyzés azért, mert mi a franc köze van egy szervezet belső ügyeihez például a HRW-nek, aki nem tagja a szervezetnek, legfeljebb a partvonalról kiabál befelé, amire a kutyának sem kell odafigyelnie. A kompetencia kulcsfogalma mind a durvaság, mind a röhejesség tekintetében természetesen Soros György. Hiszen csakis egy általa támogatott civil szervezet lehet olyan pofátlan, hogy aljas szándékkal beledumál olyan dolgokba, amihez az erőteljesen bevándorláspárti szervezetnek „látszólag” semmi köze.

A blogbejegyzés egyébként szerdán látott napvilágot, s azóta vártam, hogy a jeles „független” médiumok valamelyike felemeli-e a hangját a magyar szuverenitást ilyen durván sértő nemzetközi fellépéssel szemben. Természetesen ez nem fordult elő. A hvg.hu készített ugyan egy hosszú interjút a bejegyzés egyik szerzőjével, Wenzel Michalskivel. Ebben azonban inkább további biztatást adott nekik „áldásos” munkájukhoz, minthogy kikérte volna magának a portál a Magyarország elleni gyalázatos, felforgató akciót.

De arról hallottak-e, hogy például a matekbajnok Gyurcsány Ferenc lépett volna föl a HRW ellen, mondván beavatkozik a magyar belügyekbe? Kussolt az MSZP, meg az LMP is, pedig most több figurájuk elnöki, társelnöki babérokra pályázik. Bár jól jöhetett volna a jelölteknek egy olyan fellépés, ami a magyarok érdekét szolgálta volna, de nem merte meglépni senki. Naná, hogy azért, mert náluk a pártérdekek továbbra is felülírják a magyarok érdekeinek szolgálatát. (Időközben Szél Bernadettet és Keresztes László Lórántot választották meg az LMP társelnökeivé, ami a lényegen egyáltalán nem változtat - a szerk.) A nemzeti radikalizmust képviselő Toroczkait soraiból mindjárt kizáró Jobbik hallgatásán pedig már meg sem lepődik az ember. A Vona által továbbra is távirányított párt a jövőben még inkább a balliberális oldal szövetségese lesz, feltéve, ha tagsága és szimpatizánsai hagyják. Mindentől függetlenül a parlamenti frakció négy évig mindenképpen libsibérenc marad.

A vak is látja tehát, hogy a HRW-nek – amelynek törekvéseivel a teljes hazai liberálbolsi világ egyetért, sőt tapsikol a fellépésének – az a célja, hogy a Néppárton belül meggyengítsék a Fideszt, mi több: elhallgattassák a bevándorlásellenes erőket. Tudvalevő, hogy a Soros-hálózaton belül is a HRW az egyik legismertebb bevándorláspárti szervezet, amely az elsők között tiltakozott a migráció szervezésének megnehezítését célul tűző ’Stop Soros’ törvénycsomag ellen is.

Azért nem eszik olyan forrón a kását, ahogy főzik. Kövér László házelnök a jövő évi EP választásokkal kapcsolatban az Echo Tévének nyilatkozva egyebek mellett kifejtette: „Szerintem meg fognak erősödni a hozzánk hasonló gondolkodású konzervatívabb néppártok és gyengülni fognak a liberális pártok, s azok a néppárti tagok, akik ugyan a mi pártcsaládunkban vannak, de nem a mi értékeinket képviselik, hanem a baloldalból tévedtek ide, vagy itt ragadtak, vagy megváltoztak menet közben.” Kövér meglátásait az idő eddig rendre igazolta, mint ahogy abban is biztosak lehetünk: a magyar balliberális oldal még véletlenül sem fog megváltozni. Onnan ugyanis az igazi nemzeti baloldal képviselői – Gazsó Ferenc, Pozsgay Imre (Isten nyugosztalja) – már rég kikoptak, helyüket egytől egyig liberálisok, az egykori SZDSZ álruhás emberi vették át. Tehát a nemzeti baloldal szellemiségének még hírmondója sem maradt egyik ellenzéki pártban sem. Így tőlük továbbra is csak egyre számíthatunk: a bevándorlást Brüsszellel együtt erőltetik, a magyar érdekeket pedig szemrebbenés nélkül elárulják. Nekik ez így éri meg, így kifizetődő.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/53187/pics/lead_800x600.jpg
Európai Néppárt,fidesz,Human Rights Watch (HRW),kizárás,Kövér László
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-27 15:25:39
Ha az elmúlt száz év történéseit tüzetesen tanulmányozzuk, akkor nagyon rövid időn belül minden normális (úgy értem, nem kommunista) ember beláthatja, hogy az úgynevezett baloldal világ életében a haza elárulásából élt, és - sajnos - ma is abból él.
Ezen, - láthatóan - nem is akarnak változtatni.
Én továbbra sem értem, hogy velük szemben itt, és most miért nem lehet alkalmazni a hazaárulás törvényi tényállását, valamint a hozzátartozó kemény büntetést ?!
Az első öt senkiházit kéne keményen megbüntetni, becsukni, a többi azonnal meggondolná, hogy mit mond, mit cselekszik.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?