Volner – egy adás, két ordas hazugság

Ma reggel Volner János, a Jobbik alelnöke – saját szavait – idézve bizony belecsapott a lecsóba. Méghozzá ismét a hazugság lecsójában, ahogy az már Jobbikéknál hagyományosan lenni szokott. A „sokvegyértékű” néppárttá válás útjára lépett alakulatnak ma már úgy megy ez a műfaj, mint legfőbb szövetségeseinek, azaz a teljes ballib társaságnak a DK-tól az MSZP-P-n keresztül a Liberálisokig és tovább.

Csapkodnak a fiúk – egyenes úton a leves felé – a hazugság lecsójába, hogy mentsék az írhájukat. Szerencsére a választók egyre többen röhögnek rajtuk. A közelgő levesből azonban már nem lesz visszaút.   (Fotó: ATV-videó, képkivágás)

Toroczkai ügyben például Volner szemrebbenés nélkül belehazudta a kamerába, hogy az általa alakított platformmal szemben egyértelmű a Jobbik-elnökség úgy foglalt állást, hogy nem szeretnének platformot. Miért? Mert „az Alapszabályunk ezt nem teszi lehetővé.” Nyilatkozta mindezt pofátlanul azok után, hogy ez Echo Tévé adásából vasárnap kiderült, hogy ez nem igaz. Bár a Jobbik honlapja – szabályellenesen – az Alapszabályt nem tartalmazza, a csatorna birtokába került nyomtatott példányból kiderült Volner friss hazugságának az ellenkezője. A 7. fejezet 169. paragrafusa a. pontja úgy fogalmaz: „A Jobbik a magyar társadalom különböző rétegeivel tartandó kapcsolatainak kiépítésese és annak folyamatos ápolása céljából jogi személyiséggel nem rendelkező társadalmi szervezeteket létesíthet, és tarthat fenn; jogi személyiséggel nem rendelkező szakmai műhelyeket működtethet.” Sőt! Mindez a gyakorlatban is működött már, hiszen Novák Előd volt Jobbik-alelnök tíz évvel ezelőtt ő már alapított platformot a pártban és ez ellen akkor senkinek nem volt kifogása.

Ezt a szörnyű gusztustalanságot Volner János azonban még tudta fokozni. Azt találta mondani ugyanis, hogy a kormány az elmúlt időszakban emelte a közterheket. „Jövedékiadó-emelések” történtek, amiből az derült ki, hogy nem a világpiaci árak erőteljes változása miatt 400 forint körüliek jelenleg a benzinárak, hanem például azért, mert magas a jövedéki adótartalom. Erről pedig természetesen a kormány tehet. Nos, a mellékelt táblázatból kitűnik – az adatok az Európai Bizottságtól származnak –, hogy Magyarországon az egyik legalacsonyabb a jövedéki adó az Unióban. Ennél csak a Bulgáriában alacsonyabb. Lejjebb egyébként nem is nagyon lehetne menni, hiszen az Európai Unió 359 eurós minimális értéket határozott meg az ólmozatlan benzin esetében.

A hazugsággyártást nemrégiben Mirkóczki Ádám szóvivő terjesztette ki, hetykén jelezve, hogy amit a Jobbik 2010 előtt mondott, az nem igaz. És nem szakadt le az ég sem akkor, se ma reggel, Volner szavai után. Ahogy a legfőbb lisbsi újhaver őszödi beszéde esetében sem, amit már az egész világ személyesen tőle tud, hogy hazudtak reggel, délben meg este.

Emlékeznek, Csurka István mondta, hogy valójában a Jobbik az MSZP és az SZDSZ fantomszervezete. Az SZDSZ helyet ma első helyen a DK-t kell érteni, akik érdekében sunyi módon, de annál lelkesebben kampányoltak Vonáék a választás előtt. Nyilvánvaló, hogy a balratartás meghirdetése óta formálisan is egy családba tartoznak, még ha szavakban tagadják is. Egy családba az ideológia terén, s ugyancsak egybe a választóknak való folyamatos hazudozás terén. Erre jó példa Volner ma reggeli attrakciója.

Őszintén remélem, a Jobbik a jövőben is követni fogja a nagy észosztót, a kígyókat kígyóztató Gyurcsányt, aki bár folyamatosan az ellenkezőjét hazudta, választási eredményével épphogy bekerült a parlamentbe. Lelki társa, Vona pedig három ciklus óta hülyít bennünket szerényen azzal, hogy megnyeri a választásokat.

Csapkodnak a fiúk tehát – egyenes úton a leves felé – a hazugság lecsójába, hogy mentsék az írhájukat. Szerencsére a választók egyre többen röhögnek rajtuk. A közelgő levesből azonban már nem lesz visszaút.   

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/53264/pics/lead_800x600.jpg
DK,Gyurcsány Ferenc,jobbik,jövedéki adó,Toroczkai László,Volner János
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-29 16:08:58
Ezek a sorozatos hazugságok teljesen világosan rámutatnak arra, hogy a Jobbikot annak idején az MSZ(M)P - SZDSZ mocskos pártszövetség segítségével hozták létre. Máshonnan ugyanis nem tudták volna a több milliárd forintot összetarhálni az indulásukhoz, az országos hálózat kiépítéséhez, majd később a hálózat fenntartásához.
Most már ott tartanak, hogy meg is előzik az MSZ(M)P-t, meg a többi liberálbolsevik bandát.
Ami a hazugsággyáruk létrehozását és működtetését illeti, bizonyosan így van !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?