Az ATV még mindig falaz a pornós Svábynak

A következő mondatot május 5-i cikkünkből idézzük: „A nyilvánosságra került szövegben repkednek a bazmegek és a hard pornó világába tartozó szaftos kifejezések, arról például, hogy Soros György édesanyja „fogazós típus-e," és hogy vajon az anya és fiú szex után szóba jöhetett-e némi kannibalizmus(!) is.” 

Mindez Sváby András és munkatársainak nyilvánosságra került internetes beszélgetéséből való. A döbbenetes mondatok után az ATV vizsgálatot tartott, amelynek eredményét Pünkösd utánra ígérte. Az ünnep régen elmúlt, vizsgálati eredmény pedig sehol.

Halkan kérdezzük a Tisztelt ATV-t, ezzel a kínos hallgatással csak nem azt akarja jelezni, hogy egyetért Sváby és társai undorító magatartásával, s a műsorvezető mindenfajta következmény, felelősségre vonás nélkül folytathatja?

Valamilyen választ illene adni erre a kérdésre. Az is válasz persze, ha hallgatnak. De a legrosszabb válasz. Mert jobb, ha az ATV igyekszik tisztára mosni magát ebben vállalhatatlan ügyben, mintha a nézők vonják le a hallgatásukból a csatornára nézve nem biztos, hogy előnyös következtetéseiket.    

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/53296/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-30 11:34:40
Ez a Sváby egy gyökér !
Az ATV nevezetű moslék szennymédiától pedig nem érdemes várni semmiféle vizsgálatot.
Mindent elárul róluk, hogy ezt a minden normális (úgy értem, nem kommunista) adótól kirúgott sz@rjankót még foglalkoztatja.
Válaszolok
éva 2018-05-30 01:31:15
Svábinak, ha jól megnézzük az arcát! Nincs árulkodó jele, hogy betintázott volna. (piált) De van egy fátyolos átszellemülés. Ez, olyan mint amikor érzi az orgazmus kezdetét, vagy az utólagos lecsengését. Felmerül a kérdés! Azért beszél ilyen perverz, ordenáré stílusban, mert szív, vagy netán szipózik valami tudat módosító dolgot????
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?