Blogolj!

Sneider hazugozott, de semmit nem cáfolt

Egy kipróbált, bajtársi kapcsolat a jelek szerint most megszakad. Sneider Tamás, a Jobbik új elnöke ugyanis Facebook bejegyzésében lehazugozta több évtizedes harcostársát, Toroczkai Lászlót a párt jelenlegi alelnökét, akit hamarosan a Jobbik Etikai és Fegyelmi Bizottsága elé állítanak a Mi Magunk platform megalakításának szándéka miatt. A casus belli nem más, mint a vérliberális Együtt megsegítése a Jobbik amúgy is több száz milliós büntetéssel sújtott pártkasszája terhére.

Toroczkai: Sneider Tamás az Együttel kapcsolatban nem cáfolt semmit, csupán nyilvánosan lehazugozott, és azt írja, hogy beszünteti a párbeszédet velem (mintha eddig lett volna bármilyen párbeszéd).

Csak emlékeztetőként: Toroczkai mindig a legnagyobb tisztelettel beszélt régi harcostársáról, Sneider Tamásról, akivel a napokban érdekes üzenetváltás zajlott a Facebookon. Az üzeneteket változtatás nélkül közöljük.       

Toroczkai László, június 1. (20.02)

Megszűnik az Együtt nevű párt, mert a választásokon még 1 százalékot sem tudtak elérni. A 150 millió forintos kampánytámogatást is vissza kell fizetniük.

A Jobbik pártigazgatója, Szabó Gábor, a Jobbik jelenlegi elnöke, Sneider Tamás, valamint Sövegjártó Kristóf, Vona Gábor főtanácsadója 2018. április 12-én (tehát 4 nappal a választási bukás után) arra próbálta rávenni a Jobbik elnökségét, hogy az anyagilag tönkretett Jobbik pártkasszájából, vagy az Alfahíren rendezett nyilvános gyűjtésből pénzzel segítsük meg az Együtt vezetőit, hogy vissza tudják fizetni a tartozást. A pénzt tehát a drogliberalizációért küzdő Juhász Péternek, valamint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon legközvetlenebb munkatársának, egykori kabinetfőnökének, Szigetvári Viktornak kellett volna adni.

Szerencsére ezt a hazaárulást sikerült megakadályoznunk az elnökségben, de ekkor már tudtam, hogy a Jobbikot csak úgy lehet visszaterelni az eredeti útra, ha megnyerem az elnökválasztást. (Ez nem sikerült – a szerk.)

Az Együtt nevű vállalhatatlan törpepártnak persze „valakik” hirtelen összedobták a 150 millió forintot, végül nem kellett hozzá a jobbikosok pénze.

Sneider Tamás, június 1. (23.02)

HAZUDOTT - Befejeztem Toroczkai Lászlóval mindennemű párbeszédet. Nem azért, mert 10. napja képtelen válaszolni a levelemre, hanem azért, mert ordas hazugságot írt rólam.

Toroczkai László, június 2. (11.57)

Sneider Tamás az Együttel kapcsolatban nem cáfolt semmit, csupán nyilvánosan lehazugozott, és azt írja, hogy beszünteti a párbeszédet velem (mintha eddig lett volna bármilyen párbeszéd).

Tamás, Te is tudod, hogy

nem csupán szóban, de még az elnökségi levelezőlistán is szó volt az Együtt vezetőinek, Gyurcsány és Bajnai embereinek pénzügyi megsegítéséről, Jobbikos forrásból.

Pereljetek be, és kiderül az igazság. Volt még néhány ilyen ügy, ami az utóbbi időben vált világossá, végleg bizonyítva azt, hogy

Ti mást értetek néppártosodás alatt, mint amiről én beszéltem korábban.

Mindig elmondtam, hogy számomra a néppártosodás csak azt jelentheti, amit Ásotthalmon láthattatok. Különböző pártállású emberek szavaztak rám, miközben én semmit sem adtam fel a korábbi elveimből. Ha a néppártosodás elvtelenséget jelent, akkor nem kérek belőle. A népet szeretem, de a néppártosodás szót mára teljesen lejárattátok. Juhász Péter és Szigetvári Viktor helyett én inkább Pongrátz Andrással egyeztetek a jövőről.”

Ennyi.

Az olvasó bölcs. El tudja dönteni, ki áll a jó oldalon, a tisztesség pártján, és ki másutt, ettől valahol nagyon messze. 

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/53529/pics/lead_800x600.jpg
jobbik,Sneider Tamás,Toroczkai László
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-04 14:18:12
Hazudozás tekintetében a Jobbik már egyáltalán nem marad le hű tanítómestereitől, a kommunistáktól.
Én - egyelőre - szurkolok a Toroczkainak, hátha sikerül a helyes irányba visszaterelni ezt a - Vona által teljesen lezüllesztett - pártot.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?