Csak a bunkóság és a liberalizmus maradt a Jobbikban

Ha a népszerűségi versenyben nem is, a parlamenti tahóság tekintetében viszont annál inkább csúcsra jár a Jobbik és a Párbeszéd. Nem volt oly rég, mikor a Párbeszédes Tordai Bence – akit Kövér László korábban már örökre kitiltott az Országgyűlés épületéből, mert mások mellett „Putyin-csicska” feliratot ragasztott a kormányfő ajtajára – volt szíves hozzászólásában példa nélküli bunkó módon letegezni a miniszterelnököt, illetve a Fidesz-KDNP képviselőit. Hétfőn pedig Jakab Péter akarta a faragatlanság göcsörtös husángjához hasonlatosan felhívni magára és az ilyen hozzászólást többségében támogató parlamenti frakciójára a figyelmet.

Ha  kivonjuk a régi Jobbikból az igazi értéket, a nemzeti radikalizmust, amit valójában ők maguk dobtak önként a politika szemétdombjára, akkor nem marad más, mint a bunkóság és az internacionalista liberalizmus, ami az egész világon vesztésre áll.  Tudja ezt, Jakab elvtárs?  (Fotó: Youtube-videó, képkivágás)

„Isten bizony ennyi bűnöző előtt én még életemben nem beszéltem” – kezdte botrányos hozzászólását, amit az elnöklő Kövér László azonnal adekvát „modortalan” és „ostoba” jelzőkkel illetett. Tállai András pedig válaszában rámutatott, első felszólalásukban ismét bebizonyították, „hogy nem tud [a Jobbik] máshogy politizálni, csak tények nélkül másokat korrupcióval vádolni, miközben önök azok.” Mintha még mindig kampány lenne, mintha nem ítélték volna őket csúfos bukásra a magyarok. Pedig 2010 óta mindig érthetetlenül biztosak voltak abban, hogy győzni fognak. Aztán lett belőle rendre a baromi nagy szívás. S akkor jön ez a senkiházi Jakab Péter és megpróbálja megbélyegezni az összes kormánypárti képviselőt. Majd amikor látványosan felsült sötét antréjával, arcátlansága odáig fajul, hogy válaszában még rátesz egy lapáttal: „Kövér elvtársnak” szólítva az Országgyűlés elnökét. Szóval, néhány perc alatt mindennek tanúi lehettünk, ami sötét, alpári és alávaló a parlamenti munkában.

Mindezt azért bocsátottam előre, mert ez az elvtársazás, kvázi a Házelnök, illetve a Fidesz-KDNP lekommunistázása, politikai bunkósbotként való alkalmazása nem először bukkan fel a ballibek eszköztárában, így a Jobbiknál is. Már említettük Tordai Bencét, aki Orbán Viktort putyinozta ajtóragaszán, s ugyanez az „eredeti” gondolat köszön vissza például a legutóbbi 168 óra címlapján, ahol Orbán Viktor zakója hajtókájára rajzoltak egy Putyin-jelvényt, mintha ő valóban putyinista lenne. Holott egy frászt. De említhetem a Hócipőt is, ahol Farkasházy Tivadar tengernyi képaláírással idézte meg Kádár Jánost, miközben a képeken természetesen Orbán Viktor volt látható. Utalva arra, hogy Orbán egyenlő Kádárral, mert ma olyan a világ Magyarországon, mint Kádár János fénykorában. Az ellenzéki politikusok és a balliberális sajtó igyekszik mindent elkövetni, hogy a proletárdiktatúra viszonyait Orbánra szabja s a rendszerét pedig kommunistának fesse le.

A kétségbeesett próbálkozás egyrészt szörnyű, primitív és mérhetetlenül fantáziátlan. Azt példázza, hogy idestova tíz éve semmi olyat nem tudnak kitalálni a bölcsesség kövét mindig maguknál képzelő „legokosabb” ballibek, amellyel pozitív értelemben le tudnák körözni Orbánt. Ez nagyon nem megy a liberálfasiszta „észembereknek”, ezért aztán – jobb híján – elkezdenek elvtársazni, kommunistázni. Próbálkoznak azzal az Orbánnal, Kövérrel, azzal a párttal (Fidesz), amely éppen Kádárral szemben fellépve, antikommunista ideológiával lett a társadalom kedvence. Első parlamenti mandátumait sem a szovjet szuronyok által őrzött diktatúra biztosította nekik, hanem az emberek szabad akaraton nyugvó szavazata. A Fidesz a magyarok szabadságvágyát már Nagy Imre újratemetése óta megtestesíti. A párt standján már az 1990-es május elsején vásárolhattam egy máig őrzött májkonzerves dobozkát, amelyre az volt ráírva – és pástétom helyett az volt belezárva –, hogy a ’Kommunizmus utolsó lehelete’. Tapasztalhatjuk, hogy a kádárizmus agóniája sajnos azóta is tart, elég csak a díszes ellenzék nyomorúságos állapotára pillantani. A Fidesszel összevetve őket azonban legalább annál nagyobb a kontraszt a posztkádárizmus és Orbán régi vágású kereszténydemokráciája között.

Ha valaki nem lesz soha kommunista és diktátor, az személyesen Orbán Viktor és az általa vezetett Fidesz. S ebben a magyarok biztosak, hiszen a szabadságpárti, de nemzetféltő és országvédő politikát a választáson közel hárommillió ember szavazata erősítette meg. Ezért hihetetlen primitív, de főleg kontraproduktív őket elvtársazni és kommunistázni. Különösen a Jobbik ma még létező régi, „néppártosodó” vonaista szárnyának, amely mostanra teljes mértékben bebizonyította, hogy a balliberális ellenzék szerves része. A szélsőjobbról egyesen a szélsőbalra sikerült neki átpenderülnie, hogy Gyurcsánnyal közösen járjanak már tüntetni a népakaratból hatalomra jutott Fidesz-kormány ellen. Képviselői hiába tűznek a hajtókájukra Nagy-Magyarország jelvényt, ettől még azt érdemlik, amit Vonának Erdélyben egy székely ember mondott: „A disznóólat sem bíznám rátok”.

Ha pedig kivonjuk a régi Jobbikból az igazi értéket, a nemzeti radikalizmust, amit valójában ők maguk dobtak önként a politika szemétdombjára, akkor nem marad más, mint a bunkóság és az internacionalista liberalizmus, ami az egész világon vesztésre áll.

Tudja ezt, Jakab elvtárs?

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/53635/pics/lead_800x600.jpg
Bunkóság,Jakab Péter,jobbik,liberálfasiszta,Liberalizmus,Párbeszéd-frakció
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-05 20:54:57
A normális viselkedést, a úri modort ezek a tahók hírből sem ismerik.
Tulajdonképpen volt is kitől (kiktől) tanulniuk ezeknek a suttyó Jobbikosoknak.
Akárcsak a liberálbolsevik bandát hallanánk.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?