Blogolj!

Stop Soros: Az ellenzék ismét együtt a migráció pártján

Az Alaptörvény módosítása, illetve a Stop Soros parlamenti vitája során ismét feketén-fehéren kiderült, hogy az ellenzék a migráció pártján áll. Pedig emlékezhetünk, a választási kampány utolsó szakaszában végső kétségbeesésükben már arra fanyalodtak, hogy egytől egyig deklarálják kerítéspártiságukat, hogy ide migránst még véletlenül sem akarnak beengedni. Persze a kutya nem hitt nekik. A sors azonban megadta a lehetőséget, hogy bebizonyítsák, igenis komolyan gondolták a magyarok biztonságának védelmét, a migrációellenességet.

Mirkóczki Ádám kétségbe van esve, hogy a szomszédos államokban nem üldözik az embereket, így egyetlen egy migráns sem jöhet onnan hozzánk.  (Fotó: ATV-videó, képkivágás)

Itt lett volna az esély, hogy az ellenzék a kormánykoalícióval vállvetve lépjen föl a készülődő migránsáradat, s annak a Soros szervezetek, az EU, az ENSZ általi politikai előkészítésével szemben. Egyben kiálljanak saját szavahihatőségük érdekében. Ez voltaz első alkalom, amikor a választópolgároknak bizonyíthatták volna, hogy igazat mondtak április 8. előtt, s tényleg fontos nekik az magyarok érdeke, s ezért tűzön-vízen át küzdenek is. Ezt azonban elmulasztották. Pontosabban újfent megmutatták, hogy soha nem akartak szembe menni a Soros-tervvel, mindig is migránspártiak voltak, s azok is maradnak.

Nézzük, parlamenti felszólalásaikban, nyilatkozataikban hogyan öntötték formába elutasításukat.

Bár a Jobbik majd frakcióülésen dönt arról miként szavaz az Alaptörvény módosításáról, illetve a Stop Sorosról, Mirkóczki Ádám felszólalása azonban nem hagy kétséget a döntés kimenetele felől. „Furcsa és a törvény komolytalanságát jelezi, hogy csak az jogosult menedékjogra, aki közvetlenül olyan országból érkezik, ahol az illetőt üldözik. […] Ez konkrétan azt jelenti, hogy egyetlen egy bevándorló sem jöhet Magyarországra, aki nem repülővel érkezett. Ugyanis aki gyalogszerrel, vonattal vagy autóval jön, az kizárólag biztonságos országon keresztül érkezik.” Szegény, hogy sajnálja, hogy a szomszédainknál nem üldözik az embereket, így nem fogadhatunk be lényegében egyetlen migránst sem, csak ha repülővel jön.

A párbeszédes Szabó Tímea azt mondta: „Ennek a törvénynek egyetlenegy célja van, hogy eltereljék a figyelmet a valós problémákról. Sem az Alaptörvényt, sem a Stop Soros törvényt nem tudjuk megszavazni.”

Harangozó Tamás (MSZP) szerint „a Stop Soros nem old meg semmit. Innen is gratulálunk minden országgyűlési képviselőnek, aki a pártállam és a Kedves Vezető iránti lojalitásából ezt a javaslatot támogatja.” Harangozó ’pártállami’ jelzőjével egyben arcátlanul lekommunistázta, a kedves vezető emlegetésével (Észak-Korea hét éve meghalt vezetője, Kim Dzsongil) pedig lediktátorozta Orbán Viktort. Miközben nyilvánvaló, hogy a szocik tartották fönn a pártállamot, is, meg a diktatúrát is. Tudjuk, az kiabál, akinek a háza ég. Hiller még hozzátette, „frakcióülésen fogunk erről dönteni, én civilpárti vagyok.” Vagyis nem javasolja elfogadásra a jogszabályokat.

Hadházy Ákos (LMP) pedig így tromfolt: „Ezt kultúrember nem tudja megszavazni.”

Bősz Anett (Liberális Párt): „A magyar társadalmat, a magyar jogrendet egy olyan helyzetbe tolja bele a Stop Soros, amely keleti autoriter rendszereket idéz.”

Niedermüller Péter (DK): A Demokratikus Koalíció alelnöke egy olyan, rossz magyarsággal megírt propagandaanyagnak nevezte a Stop Soros nevű tervezetet, amelynek elfogadása árt az országnak.

Hát itt tartunk, Kedves Olvasó!

Nincs új a nap alatt. Ahogy kezdtük úgy zárjuk az írásunkat. Az ellenzék változatlanul továbbra sem a magyarok, hanem a migráció, Soros György pártján áll.

Gyurcsányék továbbra sem tudnak mást, mint hazudni, hazudni és hazudni.

Mintha azért könyörögnének a magyaroknak, hogy még véletlenül se szeressék meg őket!

Mérget lehet venni rá, hogy ez nem fog előfordulni!

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/53700/pics/lead_800x600.jpg
Gyurcsány Ferenc,jobbik,Mirkócki Ádám,Stop Soros,szeretem a migránsokat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-07 12:15:42
Ezekre a mocskos ellenzéki megnyilatkozásokra csupán Kövér László házelnök úr elhíresült mondatát lehet beidézni:
"KOMMUNISTA KUTYÁBÓL SOHA NEM LESZ DEMOKRATIKUS SZALONNA."
Ennyi.
Válaszolok
László 2018-06-06 18:13:30
A férgek mindig férgek maradnak.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?