Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Murányi boldogsága, avagy a rasszizmus poshadt pocsolyája

Végre megint rasszistázhatott egy idézet kapcsán az ATV A nap híre című műsorában. Bár azon logika alapján, ahogy Murányi András újságíró fogalmazott, akár antiszemitázhatott volna is.  

Fotó: ATV-videó, képkivágás)

A beszélgetés egyik témája az volt, hogy egy 1893-as cigánykutatásból idézett tankönyvi szöveg negatívan beszél a cigányokról. Cseh Katalin Momentumos, Komlódi Gábor ügyvéd és a mindenhez értő Murányi András újságíró Krug Emília műsorvezetése mellett lubickolt a felkínált, poshadt pocsolyában. Hamar felidézték a kormányfő egy-két olyan gondolatát, amelyet elhangzásakor sem sikerült rasszistának bélyegezni, noha a ballibek egymás után, verejtékezve feszültek neki, például amikor a miskolci látogatásán ejtett pár szót a témáról, de csak nem találtak rá a corpus delictire.

Murányi András a csütörtöki tébolyult hozzászólásában bemutatta, hogy még néhány szó sem kell neki ahhoz, hogy azt gondoljon rosszul valamiről, amit ő akar. Olvassuk épületes, önellentmondásban sem szűkölködő szövegét: „Ki van mondva, most nagyon leegyszerűsítem, hogy van a mi fajtánk, meg a nem mi fajtánk. Nincs ez így kimondva, mert ennél szofisztikáltabban fogalmaz Orbán Viktor is. […] Nem is tudok erről többet mondani, mert olyan ideges vagyok tőle, hogy kifejelném az ablaküveget, ha lenne.” Ugye ki van mondva, ami nincs kimondva. Igazi szofisztikált zsurnalisztikai fordulat.

Lám-lám. Murányi mester akkor is rasszizmust kiált, ha saját szavai szerint sem beszélt erről senki. („Nincs kimondva!”) Ám attól, hogy nem beszél róla senki, ő még arra gondol, amire akar, hogy jól fölmenjen a pumpája. Azaz, hogy mégis rasszizmusról beszél. Ő hallja, hogy van a „mi fajtánk és a nem mi fajtánk.” Milyen fajtáról beszélsz, Kedves András? Mit szeretnél hallani? Merthogy semmit nem hallhatsz, az biztos! Sajnos nem anyázhatsz senkit azért, ami nincs!

De Murányi a semmitől is nagyon ideges tud lenni!  Tehát attól, hogy senki nem mondott olyat, amit ő elképzelt vagy elgondolt. Ami miatt végre megint rasszistázhatna, antiszemitázhatna kedvére. Most éppen ezért menne legszívesebben fejjel neki az ablaküvegnek. Ha lenne, természetesen.

Bárhogy is kerülgetjük a forró kását, azt a konklúziót kell levonni Murányi ostoba kirohanásából, hogy a társadalom nagyon is toleráns és befogadó még a Murányi-félékkel is. Még véletlenül sem gondolkodik úgy, hogy van a mi fajtánk, és van a nem mi fajtánk. Igaz, ezzel is éppen úgy felidegesíti Murányit, aki azt gondolja, hogy de! Ami egyáltalán nem baj. Hiszen mindenki azt tesz magával, amit akar. Sőt a nézők még attól is megóvják az elgurult gyógyszer után szaladgáló újságírót, hogy önszántából és mérgéből fejjel menjen az ablaküvegnek. Nem kínálják fel neki! (A rohadékok!)

Valószínűsíthető, hogy Murányi akkor lenne a legboldogabb, ha képes lenne önmagát megóvni saját magától. Mi nézők pedig úgy járnánk a legjobban, akkor tudnánk megőrizni leginkább nyugalmunkat, ha Murányi idegbajától tudnánk megvédeni magunkat.

Kedves ATV, HírTV, nem segítene?

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/53823/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Mi fajtánk,Murányi András,Rasszizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-10 18:01:36
Ez a töklámpa ott is lát már - akár ördögöt is - ahol nincs is.
Ő - meg a többi liberálbolsevik őrült - bármiről képes úgy beszélni, mintha megtörtént volna, mintha bárki kimondta volna az általa szajkózott ökörséget, pedig sehol, semmikor szó sem volt az "ügyről" !!!!
Azt is mondta ez a szerencsétlen idióta:
"....olyan ideges vagyok tőle, hogy kifejelném az ablaküveget, ha lenne ...."
Van egy rossz hírem ennek a senkiházinak:
Igénye esetén bármikor biztosítok - akár többedmagammal is - egy alkalmas ablaküveget, amit kifejelhet (lefejelhet) ez a sz@rházi.
Többszörös vállalkozói jelentkezés esetén az ablaküveget szívesen felcserélem egy szekrényajtóval, vagy akár egy frissen vakolt válaszfallal is !!!
Hölgyeim és Uraim !
Csak bátran, bátran !!!!
Válaszolok
éva 2018-06-09 11:39:20
Ahogy elnézem ennek a szegény ördögnek a fizimiskáját, az jut az eszembe, hogy lelkében viaskodik, csapkod a felemás származásával, kettős gyökerei közül éppen melyiket gyűlölje jelen pillanatban! Primitív gondolkodása képtelen feldolgozni az evolúció adta sokszínűséget. Óh, mily szánalomra "méltó"?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?