Blogolj!

Stop Soros – Az ellenzék megint a magyarok ellen

Nagy csoda lenne, ha az ellenzék megszavazná a Stop Sorost. Az MSZP részéről Tóth Bertalan ezt már be is jelentette. Tudják, miért nem szavazzák meg? Mert pongyola a fogalmazása. Uram, Jézus! Ez annyira bűzlő kifogás, hogy már fáj. Vagyis fontosabb nekik néhány kifejezés, pont és vessző felcserélése, mint az ország biztonságának megerősített védelme. Nem véletlenül vannak hat százalékon, útban a nulla felé.

Sneider Tamás (Fotó: MTI)

Bár az LMP is egyetért az ország biztonságának erősítésével, naná, de mivel Demeter Márta szája „összetákolt” javaslatról beszél, ezért nyugodtabb a lelkiismeretük, ha veszélyeztetik a magyarokat és nem szavazzák meg ők sem. A párbeszédes Szabó Tímea pedig totálisan értelmezhetetlennek minősítve a tervezetet igyekszik megnyitni a kaput a migránsok előtt. A DK-nak pedig a „civil” szervezetek védelme mindig is fontosabb volt, mint a magyarok biztonsága. Na és a szemlátomást fonnyadó, töpörödő Jobbik mit csinál? Fintorog. Jó ez a tervezet, mondják, de hogy még jobb legyen, ezért ők olyan módosítókat terjesztettek be hozzá, amelyek – változtatás nélküli – elfogadása esetén esteleg…, talán… meggondolják, hogy a migránsokat szolgálják-e vagy a magyarokat. Azaz a nemleges válasz az ő esetükben is borítékolható.

A balliberális ellenzéki egység tehát ma az ország legfontosabb kérdésében, a haza biztonságát jelentő ügyben is egy nagy büdös NEM-ben ölt testet. Ezúttal sem állnak a nép oldalára, miközben a magyarázat, a hablaty természetesen a tettek ellenkezőjéről szól.

Innen nézve Sneider Tamás friss blogbejegyzése kifejezetten röhejes. Az egykori cigányverő szkinhedvezér, a bőrfejű Roy Toroczkaiék közelgő szombati zászlóbontását érzékelve szükségesnek tartotta rögzíteni Facebookján a Jobbik küldetését. Tudják, mi az? „Az alapvető szabadságjogok és az ezekért való küzdelem.” Küzdenek azért, amely mindenki számára rendelkezésre áll. Az a nép, amely a nyomorúságos történelmén át eljutott a rákosista-kádárista pártállam lélektelen világáig, pontosan tudja, hogy mi a szabadság. Ha nem volna, akkor követelné! Akkor nem választaná meg Orbánt harmadjára is kétharmaddal. S amikor itt lenne a lehetőség, hogy a meglévő szabadságunkat a Stop Soros megszavazásával tovább erősítsék, akkor nevetséges kifogások mögé bújva lelkesen ellenzik a legnagyobb legitimációval rendelkező népi törekvést.

És akkor a nemzetieket balliberális értékekre cserélő Sneider képes azt mondani, hogy „az ország második legerősebb pártja tudott tiszta maradni”. Ilyen az, amikor mosdatják a szerecsent.

Ennek a Jobbiknak normális ember úgysem hiszi el egy szavát sem. Ám annak kijelentése, hogy a Jobbik tiszta tudott maradni, az egyenlő a nyilvánosság arcul köpésével.

Ha ugyanis valaki valóban tiszta, azaz tisztességes, etikus, hiteles, annak erről egy mukkot sem kell mondania, anélkül is tudja mindenki.

Valamit a valamiért nagyon összetöpörödő Jobbikról is tud mindenki. De hogy nem ezt, az egészen biztos.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/54486/pics/lead_800x600.jpg
DK,jobbik,LMP,MSZP,Párbeszéd-frakció,Sneider Tamás,Stop Soros
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?