Volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 7, 17, 26, 28, 31, 32 Nyeremények: 6 találatos szelvény 1 darab, nyereménye: 72.642.005 forint; 5 találatos szelvény 46 darab, nyereményük egyenként 302.395 forint; 4 találatos szelvény 2.653 darab, nyereményük egyenként 5.245 forint; 3 találatos szelvény 40.945 darab, nyereményük egyenként 1.320 forint.
Blogolj!

CEU – A törvényesség büdös Csuhajnak

Csütörtöki Kormányinfón Csuhaj Ildikó (ATV) megint előhozta a felsőoktatási törvény tavaly áprilisi módosítása óta a Közép-Európai Egyetem rétestésztaként nyúló témáját. Teljesen feleslegesen, bár joga van hozzá. Ha ugyanis az egyetem elfelejtené végre az intézménynek még Gyurcsány és az SZDSZ-es Magyar Bálint idejében adott példátlan kiváltságokat, amit a módosítás megszüntetett, már rég el is felejtettük volna az egészet. De esze ágában sincs elfelejteni.

Ezért aztán Csuhaj is – mint a balliberális sajtó egyik erőszakos farizesusa – rendszeresen segít az egyetemnek, de még véletlenül sem a jogszerűség oldaláról közelítve. Most azzal babrálta Gulyás Gergely kancelláriaminiszter tiszteletre méltó tűrőképességét, hogy idézte Michael Ignatieff rektor nyilatkozatát a Washington Postból, miszerint ha nyáron nem születik meg ez a megállapodás, akkor ők bizony elköltöznek Bécsbe. Biztos emlékeznek, amikor bejelentették, hogy a szintén Soros által fönntartott Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundation) budapesti irodája Berlinbe költözik, akkor Orbán Viktor egy rádióinterjúban úgy kommentálta a dolgot, hogy „Emiatt nem hullatok krokodilkönnyeket". Vagyunk így egy páran a Közép-Európai Egyetemmel is, amely ugye annak ellenére ad ki két diplomát – magyart és amerikait –, hogy az Egyesült Államokban nem működtet egyetemet. New York-i „címe” pedig egyszerűen megegyezik az Open Society Foundation központjáéval, (Argonau Building, 57. utca, 224-es szám) ahol még maga a recepciós sem tudja, hogy az épületben működne a CEU.

Természetesen Michael Ignatieff és Csuhaj Ildikó is tisztában van vele, hogy például a magyar kormány a CEU-ra is vonatkozó törvénymódosítás után aláírt egy megállapodást a szintén amerikai McDaniel Collage-dzsal, amely intézményről bebizonyosodott, hogy valós tevékenységet végez az Egyesült Államokban, így az itteni leányintézményük a kinti kereteknek megfelelően, az összes magyarországi feltételt betartva működik.

Ha pedig CEU-ügyben a közelmúltban New York államban a Bart Collage-dzsal aláírt szándéknyilatkozat megfelelne minden feltételnek, akkor a magyar kormány nyilván már a Közép-Európai Egyetemmel is megkötötte volna a megállapodást. Ha minden klappolna, akkor Michael Ignatieff nem a Washington Posthoz szaladgálna nyilatkozni és nem Gulyás Gergelyt szórakoztatná magyar hangja Csuhaj Ildikó, hanem a törvényesség jegyében végeznék a dolgukat, ahogy teszi azt a McDaniel Collage.

Attól persze mindenki tartózkodik, hogy megkérdezzék a McDaniel Collage-ot, ugyan árulják már el, miként lehet az, hogy ők gond nélkül meg tudtak állapodni a magyar kormánnyal?

Lehetséges, hogy ők csak tisztességes munkára vágynak, nem busás jövedelmet tojó kiváltságokra?

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/54600/pics/lead_800x600.jpg
CEU,Csuhaj Ildikó,Ignatieff, CEU, Soros, egyetem, Oktatási Hivatal,Közép-Európai Egyetem
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-25 14:24:47
Hát, igen.
Némelyik kommunista cikkíró (véletlenül sem újságíró !!!!) mind egyforma.
Válaszolok
éva 2018-06-24 20:42:15
Sajnos Csuhaj etnő. abba a rasszba tartozik, akiknek (mindnek) csontszilánk került az agyi kerekeibe! Addig akadozik amíg meg nem hal! /vagyis nem forog az a kerék,- egy tapodtat sem "előre, tova, más témára" stb. !/
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?