Blogolj!

Red Bull – A budapestiek elküldték a DK-t a sunyiba

Gy. Németh Erzsébet, a Demokratikus Koalíció (DK) fővárosi képviselője ezúttal is házhoz ment a pofonért. Szombaton és vasárnap a Duna fölött rendezik a rendkívül népszerű nemzetközi Red Bull Air Race-t, s a verseny miatt ragadtatta magát „a főpolgármestert és a Városházát támadó nyilatkozatokra”.

Ez bizony nagy blama, Kedves Gy. Németh Erzsébet!

Gy. Némethnek az volt a baja, hogy a főváros vezetése idén is nagyon olcsón, szerinte „aprópénzért” adja oda a közterületeket a verseny rendezőinek. S miközben leszólta a 13 milliót, felszólította Budapest vezetését, hogy a zajszennyezés miatt fájdalomdíjat fizettessen a verseny rendezőivel a Duna part környékén élőknek. Érvelése az azóta nyilvánosságra került adatok ismeretében azonban legalább annyira röhejes, mint gyalázatos. Homlokán hordozza a liberálisok kettős mércéjének ocsmány bélyegét.

Ismert, hogy Gy. Németh Demszky Gábor főpolgármestersége idején meghatározó szereplője volt a fővárosi közgyűlésnek, 2000-2006 között például a szocialisták frakcióvezetője volt. 2004 és 2009 között pedig Demszkyvel egyetértésben az általa most támadott lehetőséget nemhogy pénzért, hanem teljesen ingyen szolgáltatta a Red Bull Air Race számára. Értik? Teljesen ingyen! S most azért hőbörög, hogy a főváros keveset kér a közterületekért. Vérlázító!

Akkoriban a versenyt az augusztus 20-i rendezvények részeként rendezték meg, ezért Miniszterelnöki Hivatal volt a megrendelő, de ez a lényegen nem változtat, a Red Bull-nak nem kellett fizetnie a közterület használatáért. Sőt, Tarlós István közleményéből kiderült az is, hogy a Miniszterelnöki Hivatal jogosulatlanul használta reklámozásra a fővárosi közterületeket például a Lánchídon és a Duna-partokon, illetve szintén jogosulatlanul sugároztak hangszórókon reklámanyagokat. Ráadásul az ingyen megkapott fővárosi tulajdonú területeket vendéglátóipari tevékenység folytatására adták tovább. A közlemény tételesen, évi részletességgel ismerteti az ingyenesség megadását. Kilencszer egymás után sorakozik benne az ’ingyenesen-ingyenesen’ kifejezés, ráégetve a hazugságot a DK-s képviselőre.

Ez bizony nagy blama, Kedves Gy. Németh Erzsébet!

Ugyanaz az arcátlan, pofátlan politizálás köszön vissza a Demokratikus Koalíció fővárosi rágalmaiban, mint a DK magyarellenességében, Brüsszelimádó hazaárulásában, szemforgató migránspártiságában. Gy. Németh önző politikai haszonszerzés céljából képes a magyarok és a külföldről – a Forma 1-hez hasonlóan – csak a népszerű rendezvény miatt hazánkba látogatók örömébe belerondítani. Rontani igyekezve a látványos repülőshow turisztikai vonzerejét. Miközben tudja, hogy magyar sikerek is kötődnek hozzá. Például az esemény első bajnoka éppen az azóta a versenyzéstől visszavonult Besenyei Péter volt, aki bemutatórepülésében a hétvégén is elsőnek húz át a Lánchíd alatt.

Hiteles politikai mondanivaló híján – pótcselekvésként – ilyen olcsó beszólásokkal kísérletezik a DK. Amelyek aztán rendre visszaütnek, ahogy ezúttal is. Most a bemutatón önfeledten tapsoló budapestiek küldték el a DK-t a sunyiba.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/54607/pics/lead_800x600.jpg
Demokratikus Koalíció,Gy. Németh Erzsébet,Red Bull Air Race,Tarlós István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-06-24 20:53:42
Az, már igaz, hogy LIBA! Én azért kíváncsi lennék arra; - KI, ÉS MENNYIÉRT gyártja ezeket az eget rengető "szálka-husángokat"! Lelki szemeim előtt látom, hogy a röhögésük fuldoklásba váltott, az elvörösödött pofájuk kínos vigyorba! Ez a sunyi csapda, rajtuk csappant! BELELÉPTEK, INUK TÉPETT! HAHAHAHAHAHA
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-06-23 18:39:39
Ez a "vörösbegy" pont olyan idióta, mint a többi kommunista őrült.
Az emlékezőképessége - amely eddig sem volt nagyon kiugró -, az átlagemberétől eltérően már csak néhány hétre, napra zsugorodott !!!!
Ekkora öngólt régen rúgott magának, meg a Gyurcsány(i), {táncoslábú, tömegbe lövető, notórius hazudozó} Fletónak, és a saját pártjának ez a begyepesedett agyú liba !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?