Blogolj!

NGO-k – Rossz hír a fizetett ellenségeknek

Bár hivatalosan senki nem erősítette meg, hogy a hétvégén Magyarországra látogatott volna Soros György, az általa támogatott álcivilek, az úgynevezett NGO-k nélküle is rendkívül erősnek és magabiztosnak érzik magukat. Továbbra sem győzik támadni a kormányt. Most éppen a hetedik Alaptörvénymódosítás és a Stop Soros elfogadása miatt.

Pardavi Márta. A zsoldosok már csak ilyenek, meg akarnak dolgozni a pénzükért. Ellenünk mindig bevethetők.  Fotó: You Tube

Persze, kifejezetten nevetséges, hogy ezek a szervezetek a minden eddiginél fölényesebb kétharmados kormánykoalíciós győzelem után is a magyarországi demokráciáért, a jogállami értékekért, az emberi méltóságért aggódnak. Egy cseppet sem zavarja őket, hogy éppen a demokrácia gyakorlásának látványos működése tette lehetővé a magyarok akaratának megfelelő Orbán-kormány további négyéves működését.

S miközben jogállamról papolnak, éppen ők azok, akik szembe mennek a magyar törvényekkel, ami maga a jogállam, azaz a jog uralmának elsődlegességét jelenti. Amit ők annyira fontosnak tartanak. Például a civil törvénnyel, amely előírja, hogy a 7,2 millió forintot meghaló külföldi finanszírozású szervezeteknek az ilyen támogatás tényét be kell jelenteniük a hatóságoknak. Ehelyett dicsekvésnek is beillő módon, büszkén nyilatkoznak a sajtóban, hogy nem jelentették be. Az persze nem sérti a jogállami normáikat, ha valaki fittyet hányva a közlekedés szabályaira szándékosan behajt a pirosba s elgázol valakit. Akár valamelyik NGO vezetőnek vagy kisgyerekének – Isten ne adja –  meggörbül ettől a haja szála. És akkor szaladnak a jogvédőik, hogy megvédjék a gázoló sofőr méltóságát? Nagyon nem hinném, sőt!

Úgy fest, mintha ezek a szervezetek reszketnének, hogy olyan jogi környezetet fogadott el az Országgyűlés, amely valóban képes erősíteni a jogi- és fizikai védelmet határaink mentén. Mintha attól tartanának, hogy nem lesz munkájuk a migránsokkal, hogy hiába küldik Sorossal az élen a vaskos külföldi támogatásokat, egyszerűen nem lesz mire felhasználni.

A harcias NGO-k, mint mondják a politikai erők helyett küzdenek, s nehezményezik, hogy az ellenzék passzív volt a Stop Soros parlamenti vitájában. „Így kerültünk mi a célkeresztbe!” – így Pardavi Márta, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke. Ennek ellenére – mint jobb belátásra nem bírható, engesztelhetetlen ellenségek – űzik tovább magyar- és demokráciaellenes küzdelmüket. A zsoldosok már csak ilyenek, meg akarnak dolgozni a pénzükért. Ellenünk mindig bevethetők.   

Az ezúttal is sunyi ellenzék passzivitása persze érthető. A választók előtt nem merik felvállalni migránspártiságukat, mert az veszélyezteti a következő választásokon való szereplésüket. Ezért az NGO-kat tolják maguk elé. Egy csapat ez, csak a posztok olykor cserélődnek. Csakhogy a migráció támogatása már nemzetbiztonsági kockázatot jelentő politikai befolyás lenne, ami nyilvánvalóan megengedhetetlen.

A miniszterelnök nem véletlenül nevezte szép, kifinomult jogi munkának az új jogszabályokat. Rossz hír az NGO-knak, már Angela Merkel is kezdi belátni mindezt. Akár volt Soros Budapesten a hétvégén erősíteni őket, akár nem.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/54724/pics/lead_800x600.jpg
ngo,Pardavi Márta,Soros György,zsoldosok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Ernest 2018-06-27 11:30:40
Ki ez a pasla szájú rihe? Ilyen unintelligens fejel, inkább bújjon a föld alá, mert megijednek tőle a gyerekek!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-06-26 15:17:57
Remélem, a STOP-SOROS törvény hatálybalépése után röviddel úgy megkeseríti a kormány ezeknek a senkiháziaknak - meg a liberálbolsevik talpnyalóiknak - az életét, hogy futva menekülnek Magyarországról.
Utána rögtön mehetnek is sírva - ríva, zokogva panaszkodni a spekulánsukhoz !!!
Válaszolok
baviki69 2018-06-26 00:11:24
Teljesen igaza van évának! Ellehetetleníteni őket, hogy tűnjenek a francba, soros feneke alá, s amit az öreg kiafd magából, helyszínen nyeljék ezek a pardavi-k!
Válaszolok
éva 2018-06-25 19:43:44
A NINCSÉRTELMEDOLGOKAT messze elkerülöm. Hiába is dohognék, hogy TAKARODJANAK! Össze kéne fogni, nevesíteni, címlapra kerülve pofavizitre tárni őket, nem kicsit üldözni, cikizni, megkeseríteni az életüket. És főleg jól megadóztatni. Egy szóval keményen fellépni ellenük!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?