Az álcivilek szíve a migránsokért dobog

Még el sem fogadták a Stop Sorost, amikor az amerikai pénzügyi spekuláns hazai és nemzetközi szervezetei már elemi erővel nekirontottak a törvénycsomagnak. A politikai nyomásgyakorlást az EU különböző testületei is felerősítették, szándékosan figyelmen kívül hagyva, hogy a magyar intézkedések minden tekintetben megfeleltek az uniós jog előírásainak. Nem riadtak vissza a durva költségvetési zsarolás belengetésétől sem. Mindez azért, mert Magyarország határozottan kitart már 2015-ben megfogalmazott elvei mellett, hogy nem lehet beengedni, sem visszaosztva befogadni hazánk területére migránsokat. Nem lehet kevert népességű országot létrehozni.

Még Iványi lelkész is beszállt az aljas antiszemitázásba

Az ellenállás különböző hazai módozati is széles skálán mozognak, az jogszabályokkal szembeni elutasításoktól kezdve azok szándékos félremagyarázásáig.

Ez utóbbinak egyik legfrissebb, megmosolyogtató példája a 24.hu  próbálkozása, amelynek meghökkentő címe szerint „Bármit állít a Fidesz, Magyarországon senki nem támogatja az illegális bevándorlást.” Magyarán, szerintük Magyarországon mindenki hülye. A parlament a kormánnyal karöltve fölöslegesen épített ki jogi és fizikai határzárat, a magyarok szükségtelenül szavaztak újabb kétharmados többséget a biztonságukat eddig is szavatoló koalíciónak, mert ugye az illegális bevándorlást senki nem támogatja.

Egy frászt nem támogatja. Nagyon is rajta vannak ellenzéki pártok, álcivilek, libsi sajtó egyaránt. Csak a szavakkal játszik a portál, az embereket vezeti félre. Hiszen az azonosíthatatlanul hazánkba áramolni akaró tömegek hivatalos papírok nélkül, teljesen jogszerűtlenül lépnék át a határt. Azaz illegálisan. Ezt ugyan verbálisan valóban nem mondja ki egyik szervezet sem, de mindent megtesznek azért, hogy maga az illegális cselekmény, a határ jogtalan, azaz engedély nélküli átlépése megvalósuljon. Ezek a szervezetek éppen annyira akarják a migránsok magyarországi jelenlétét, mint amekkora elánnal most tiltakoznak a Stop Soros ellen.

Például az a nagy piros szív, amellyel az Amnesty International demonstrált a parlament előtt a törvény ellen egyáltalán nem a magyarokért dobog, hanem a migránsokért.

A felhevült tiltakozók még arra is képesek, hogy leantiszemitázzák azokat, akik nyilvánosan rá akarnak mutatni – például mint a KDNP, matricával –, mely épületben működnek a bevándorlást támogató szervezetek. Megbélyegző módon arra emlékeztetve a közvéleményt, hogy több, mint hetven évvel ezelőtt egy matricázott épület véletlenül egy sárga csillagos, a zsidók számára zsúfolt lakhelyül kijelölt házként üzemelt. Mintha a korabeli csillagos házakat nyilvános listán bárki számon tartaná. De a remélhetőleg örökre elmúlt világot Iványi Gábor lelkész is azonnal beidézte, amikor arról beszélt, hogy súlyos büntetés járt azért, ha valaki zsidót rejtegetett, akit a magyar hatóságok üldöztek. Összefüggésbe hozva az általa szemétdombra kívánt Stop Sorossal, amely éppen az itt élőket védelmezi.

Száz szónak is egy a vége: bármilyen eszközt vetnek be ellenünk, a magyaroknak nincs mitől tartania. A módosított Alaptörvény és a Stop Soros szerencsére bitang kemény szabályrendszer. Ahogy Orbán mondja, „most fel vagyunk szerszámozva (…), a mai fenyegetettségi szintre adandó válaszhoz az összes eszköz a rendelkezésünkre áll.”

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/54817/pics/lead_800x600.jpg
álcivilek,Amnesty International Magyarország,antiszemitizmus,Iványi Gábor,Orbán Viktor,Stop Soros
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-28 14:10:55
Ha jól értem a Soros-csicskák logikáját, akkor Iványinak szabad - sőt kötelező - politikai kérdésekben megnyilatkoznia, a katolikus egyházi vezetőknek azonban ez mindenkor tilos. Legalábbis ezt ordítják, üvöltik nap, mint nap a spekuláns bérmunkásai, a hű médiaemberei.
Ezt véletlenül nem úgy hívják, hogy kettős mérce ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?