Szoknya alá kukucskálásban is lepipáltuk Amerikát

Eldurvult, erőszakos világunkban a következő történet olyan, mint egy tündérmese.

A Fox News számolt be róla, hogy egy 32 éves wisconsini férfi azért vásárolt magának kamerát, hogy be tudjon vele lesni a hölgyek szoknyája alá. Kerülni akarván a feltűnést, a cipőjében helyezte azt el. Hogy hogyan, ne kérdezzék, arról nem szól a fáma. Mindenesetre ebben a kibélelt cipőben indult bevetésre a fiatal úr. Pontosabban indult volna, mert már az út elején baj történt. A látó cipő ugyanis egyszerűen felrobbant. No, nem az amerikai lába jött izgalomba az elképzelt látványtól, hanem az akkumulátor mondta fel a szolgálatot. Apró égési sérülésekkel ért véget az el sem kezdődött kaland.

(Fotó: femina.hu)

A szexuális erőszakkal telerakott világunkban olyan ez a történet, mintha igaz se volna. Lapunk épp most számolt be róla, hogy Svédországban már meg kellett szigorítani a szexuális érintkezés törvényi tényállását, mert úgy elharapódzott az elsősorban migránsok által elkövetett erőszak, hogy napi átlagban 20 ilyen cselekményt tart számon a bűnügyi statisztika.

Elképzeltem, milyen boldog is lenne a világ, ha a migránsok nem ajtóstól rontanának a házba, hanem előbb cipőjükre szerelt kamerával próbálkoznának leselkedni. Persze, attól még boldogabb lenne, ha ezek a jövevények szednék a sátorfájukat és szépen elmennének haza. De ez egy másik történet.

Tovább fűzve a mese fonalát kiderült, hogy a wisconsini fickó – ahogy ez lenni szokott – sehol sincs a magyarokhoz képest. Nem volt olyan régen, jó tíz évvel ezelőtt, amikor a Havariapress beszámolt egy 44 éves tuzséri kíváncsiskodóról, aki a nyíregyházi piacon vásárló nők szoknyája alá pillantott be saját készítésű, szatyorba szerelt kamerájával. A felvételeket nem tette közzé, csak saját örömére használta. Mint mondta, azért csinálta, mert nem tud kapcsolatot teremteni nőkkel.

Egy másik, hivatásos kíváncsiskodónak azonban kamerára sem volt szüksége az női csemegék megpillantásához. A 70 éves „fújómester” Kovács Sándornak, mint az egykori Vidám Park Elvarázsolt kastélya munkatársának ugyanis munkaköri kötelessége volt bemutatni a publikum számára, mi rejtőzik a szoknya alatt. Ő volt ugyanis az a hivatásos gombnyomogató, aki sűrített levegő segítségével lebbentette fel a szoknyákat a megfelelő pillanatban. Látott már bundabugyit, csupa csipkét, picinyke tangát, sőt olyan hölggyel is találkozott, akin semmiféle alsónemű nem volt. A hivatásos szoknyafújót egy idő után persze nem hozta lázba a látvány, de a munkáját ennek ellenére pontosan és szakszerűen végezte. A sikongató látogatók legnagyobb örömére.

Kár, hogy a Mindenható ezúttal úgy rendezte a dolgot, hogy Sanyi bácsi és a wisconsini kis kíváncsi nem találkozhatott egymással. Pedig biztos lett volna mit megbeszélniük.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/55094/pics/lead_800x600.jpg
Elvarázsolt kastély,kamera,szoknya,wisconsin
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?