Kalapozás – A vigyorgó Ujhelyi és a patás ördög

Ahány ház, annyi szokás – tartja a mondás. Ám ha az ember van olyan balszerencsés, hogy egy-egy nyilatkozata erejéig rendre benyit Ujhelyi István nyilvános házába, akkor azt tapasztalja, hogy ott sajnos az aljasság, a hazugság, az Orbángyűlölet a szokás.

Az Ujhelyi-féle aljasságnak, kettős beszédnek most annak kapcsán lehetünk tanúi, hogy a májusi európai parlamenti választásokra szeptembertől indul az MSZP kampánya, amelynek a szocialisták éppen ezt a gyűlölködő, hiteltelen, hazaárulásra bármikor kész fajankót választották meg kampányfőnöknek. Nyilván zsák a foltját alapon.

(Fotó: MSZP.hu)

S még meg sem kezdődött a kampány, amikor a szokásaihoz ragaszkodó Ujhelyinek máris sikerült nemzetvezetőnek titulálva lenyilasoznia, leszálasiznia Orbán Viktort, mert beszédeiben a biztonságot és a kiszámítható jövő megteremtését „merészelte” a választói elé vetíteni. – Hazudik! – sziszegte az ATV kameráiba. Szerinte épp az ellenkezője az igaz, érvelt, mert Orbán nem adja, hanem elveszi a biztonságot a magyaroktól. Mindezt abból szűri le, hogy Orbán nem az „összeurópai megoldásban”, nem az Európai Egyesült Államokban képzeli el az Unió jövőjét, hanem az erős nemzetállamok szövetségében. S miután Matteo Salvini olasz belügyminiszter is nagyon hasonlóan – emberközpontú módon – gondolkozik, s népszerűsége rövid idő alatt húszról harminc százalék fölé emelkedett, ezért őt feltétlenül Mussolinihez hasonlítva kellett aláznia. Arról persze nem beszélt, hogy mivel az MSZP népszerűsége az áprilisi legrosszabb 11,9 százalékról már 5 százalék felé közelít, így a választók java a szocikat bizonyára a patás ördöghöz hasonlítja, azért vonják meg tőlük fokozatosan a bizalmat. Mussolini és Szálasi rémképének unalomig mantrázó felidézésére pedig tesznek, mert a szándékos riogatáson kívül nyilvánvalóan semmi alapja az egésznek.

A legszörnyűbb azonban az, hogy miközben Ujhelyi vigyorogva kalapozik a választók bizalmáért az EP választásra, aközben teljes mértékben hülyének nézi az embereket. Ujhelyi ugyanis – ahogy írtuk – az Európai Bizottság (EB) mindenhatóságában látja az „összeurópai megoldást”. Abban a szervezetben, amelyet senki nem választott meg, amelynek nincsenek politikai feladatai, hanem a szervezet jogszerű működését hivatott felügyelni. Mégis aktívan részt vesz a politikában, például a migráció szervezésében, amely egyáltalán nem tartozna a feladatkörébe. S amit Európa népei már 75 százalékban elutasítanak. A kampányfőnök ezért hazudja újabban azt, hogy „tiltakozom a betelepítési kvótákkal szemben”. Tudja, hogy a biztonságra törekvő, bevándorlásellenes magyarok legfeljebb ennek betartása mentén hajlandók valakivel a bizalom terén szóba állni. Csakhogy a nemrég még kerítésvágóval fényképezkedő Ujhelyi és ballib társai az így kikunyizott mandátummal azonnal a bevándorlás- párti EB és Európai Parlament politikáját sietnének támogatni.

Az Európai Unió politikáját a választott állam- és kormányfők Európai Tanácsa hivatott meghatározni, méghozzá konszenzussal. Ahol Magyarországot Orbán Viktor képviseli. Sok víznek kell lefolynia a Dunán addig, hogy ebben változás legyen, bárhogy hízeleg is az embereknek a képernyőn Ujhelyi István.

A többség okkal nem hiszi el úgysem egy szavát sem.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/55139/pics/lead_800x600.jpg
Európai Egyesült Államok,Matteo Salvini,MSZP,Orbán Viktor,összeurópai megoldásban,patás ördög,Ujhelyi István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-04 11:49:33
Ezek az agyamentek - élükön ezzel a Pistike nevű idiótával - még mindig nem fogták fel, a még meglévő 1 (azaz egy) darab agytekervényükkel, hogy - többek között - pont az ilyen, és az ehhez hasonló, oltári hazugságok sorozatát tartalmazó, marhaságokat világgá kürtölő megnyilatkozásaik miatt vesztették el csúfosan - immár harmadszor - az országgyűlési választásokat.
Ez sz@rjankó méltó párja a hódmezővásárhelyi új polgármestert (is) simogató Botka (Maci) Lacinak !!!!
Lehet, hogy nem véletlenül "becézik" ezt a balfácánt Szegeden és környékén ÚJHÜLYE PISTINEK ?!
Válaszolok
colonell
colonell 2018-07-04 06:04:38
Ujheji igazi választási segitség a mai kormánynak!Kis foltokkal az életutja, pl hajléktalant tett meg ügyvezetönek, hogy elkerülje a felelöségre vonást, és igazi karriert épitgetett a soföjének, mint hivatásos pénzszállito (lopott többszázmillio). Addig mig Ö kever, az MSZmP) megy egyre lejjebb, már kb 5% on állnak dicsö tevékenységét köszönhetöen!Csak igy tovább, szokjanak április 8 hoz a 3x2/3 hoz és a legetséges mai kormány gyözelemhez 2030ig!Kosa Lajos Tények Oslobol
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?