Vásárhelyi a magyar zsidókat is veszélyeztetné

Vásárhelyi Mária ismét gonosz módon ír a magyar kormányról, közvetve a választáson számára bizalmat szavazó magyarokról. Sötét lelke bűntudatot akar ébreszteni bennünk, mert szerinte méltatlanul bánunk a „kiszolgáltatott, önmagán segíteni nem tudó leggyengébbekkel és az oltalomra szorulókkal”. A 168 Órában természetesen a migránsokról beszél, akiket a magyar kormány kezdetektől fogva nem akar beengedni az ország területére, hogy megvédje a magyarokat, köztük Vásárhelyi Máriát, hogy kevert lakosságot kialakítva, muszlim értékrend alapján felborogassák a rendet Magyarországon.

Vásárhelyi Mária nem a nyerészkedő gazembereket ítéli el, hanem azt a kormányt, amely a saját népét akarja foggal-körömmel megvédeni a földindulásszerű változásoktól

Példának az Aquarius esetét hozza föl, amelyet az új olasz kormány nem engedett kikötni, így a Soros-hálózat által menedzselt migránshajó végül a baloldali spanyol kormány engedélye alapján Valenciában érhetett partot. S hogy a szégyenérzetünket tovább fokozza, felidézte, hogy ezzel egyidőben hatszáz menekült, köztük számos gyerek és nő fulladt a tengerbe, akik szintén a jobb megélhetésért fizettek Sorosék csempészeinek az Európába szállításért.

S ha még ez se lenne elég a magyar „gazemberség” illusztrálására, Vásárhelyi előrántja az antiszemita kártyát, amivel liberális klikkje igyekszik addig bunkózni mindenkit, amíg az ő igazságuk nem érvényesül. Kivéve persze, ha Heller Ági néni a hatalom megszerzése reményében nem ad valakiknek menlevelet.

Van képe idehozni a St. Louis és a Struma tengerjáró hajók komor történetét, amelyen a nácizmus elől zsidók menekültek volna Kubába, illetve az akkor brit fennhatóság alatti Palesztinába. A St. Louist nem engedte kikötni a szigetországon kívül az Egyesült Államok és Kanada se, így visszakerültek Hollandiába, ahol közülük több, mint háromszázan a holokauszt áldozatai lettek. A nyílt tengeren hánykolódó Struma sorsa is katasztrófa lett, az utasai – egy kivétellel – egy szovjet tengeralattjáró torpedója miatt lelték halálukat a hullámsírban.

Természetesen a múltszázadi és közelmúltbeli tengeri eseteket a legnagyobb aljasság egy lapon emlegetni. Főleg akkor, ha Vásárhelyi Mária annak a néhai Vásárhelyi Miklósnak a lánya, aki a halálos tengeri veszedelemmel is fenyegető, alapvetően embercsempészetre épülő migráció szervezésében részt vevő Soros szervezetek magyarországi bázisának, a Nyílt Társadalom Alapítványnak az elnöke volt egykor. Hasonló világlátásukra utal, hogy mindketten alapító tagjai voltak az SZDSZ-nek.

A migránsok életét az akarja megvédeni igazán, aki azt akarja, hogy el se induljanak, hanem helyben, a saját országukban kapjanak lehetőséget a boldogulásra. Magyarország ebben akar segíteni, ezért harcol az Európai Unióban is. Nem tehet arról, és így bűntudatát sem illő számon kérni, ha valakik erőszakkal, tudván-tudva, hogy nem akarják őket befogadni, a migránsok életének kockáztatásával is nekivágnak a tengeri útnak. Vásárhelyi pedig nem ezeket a nyerészkedő gazembereket ítéli el, hanem azt a kormányt, amely a saját népét akarja foggal-körömmel megvédeni a földindulásszerű változásoktól.

Köztük a Magyarországon biztonságban élő zsidókat is, akikre a legnagyobb veszélyt azok a migránsok jelentenék, akiket Vásárhelyi Mária nagyon szeretne ide betelepíteni.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/55232/pics/lead_800x600.jpg
Aquarius,embercsempészek,Migráns,Nyílt Társadalom Alapítvány,Soros,SZDSZ,Vásárhelyi Mária,zsidó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-06 15:33:12
Én rövidebben, és egyszerűbben fogalmaznám meg a véleményemet erről liberálbolsevik idiótáról:
Ez a lotyó, egyszerűen ökör.
Ennyi.
Válaszolok
éva 2018-07-06 10:23:28
Ennek a rassznak az tud élvezetet nyújtani, ha szembe mehetnek a józan ésszel. Mivel okosan nem tudnak érvelni, "más"- alternatívát nyújtani, a legegyszerűbb számukra a legaljasabb ellenérvelés! Gondolkodni, fáj nekik, az emberi összetartozástól okádhatnékjuk támad! Fejletlen, kialakulatlan primitív lelkük még embrió állapotban sincs! De alakjuk megszilárdult vázában kénbűzös rothadó mocskos genny fortyog, amit bár mikor szándékuk van a honfitársaikra lövellni!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?