Blogolj!

ATV-fake news – Hazugnak próbálták Orbánt beállítani

„Ha a magyar fegyveresek nem védenék a magyar-szerb és a magyar-horvát határt, akkor naponta 4-5 ezer migráns érkezne Németországba” – mondta egyebek mellett Orbán Viktor a Merkellel való találkozó utáni sajtótájékoztatón. Ha eddig nem tudták volna, akkor most kiderült, Magyarország óriási terhet vett le Németország válláról – idézte tovább a kormányfőt gúnyolódó hanglejtéssel és ehhez illő lesajnáló arcjátékkal Krug Emília műsorvezető az ATV A nap híre című műsorában. A hallottak miatt szerinte is lefagyott, póker arccal ülő vendégek – a migráns- és ellenzéksimogató Bíró Marianna 168 óra, Pulai András elemző és Horváth Zoltán újságíró – se tudták azonnal, mi lenne az adekvát reagálás erre az ellenségesen hamis riporteri felütésre. Hiszen tudván-tudják, hogy ami elhangzott, az igaz.

Bíró Marianna úgy tesz, mint akinek nincs agya

Bíró Marianna aztán fölocsúdott, s gondolatainak egy pillanatra a valóság talajára tévedt szekerét hamar visszazökkentette a saját, hírhamisító világába. Első reakcióként azt volt képes mondani, hogy „hihetetlenül nagyot hazudott a miniszterelnök!” Lapjában pedig „hatalmas hazugságnak” minősítette az esetet. Minősített Orbángyűlöletét szánalmas érvelésével próbálta alátámasztani. Mondván a legvészesebb hónapban is maximum 77-en próbáltak áttörni ezen a „fantasztikus” kerítésen.

Komolyan mondom, Bíró Marianna úgy tesz, mint akinek nincs agya. Szándékosan figyelmen kívül hagyja azt a körülményt, mintha a felépült kerítésnek, a napi nyolcezer fős fegyveres erőnek és az éppen az Alaptörvénymódosítással és a Stop Sorossal megszigorított jogi védelemnek nem ment volna el a híre a haszoncentrikus embercsempészek és a migránsok között. Akik jól tudják, hogy fölösleges erőlködni, a magyar-szerb határon nem jutnak át.

A nézők hülyítésére aztán Pulai András is tett egy kísérletet. Az elemző szerint Merkel elnevette magát, amikor Orbán a kerítés jelentőségéről beszélt. Holott akkor még udvariasságból sem nevetett, komoly arccal hallgatta Orbánnak a magyar szolidaritásról kifejtette álláspontját. Pulai azzal akarta eljelentékteleníteni a kijelentést, hogy a balkáni útvonal lezárását a kerítéssel szemben a Merkel-Erdogan megállapodás javára írta.

Hogy mit zárt le a Merkel-Erdogan megállapodás, azt Kovács Zoltán csütörtök esti nyilatkozata jól mutatja. Az Echo Tv-ben elmondta, „A titkosszolgálati, az egyes országok ügynökségeitől származó jelentések egyértelművé teszik, hogy az elmúlt hónapokban a Nyugat-Balkánon olyan mennyiségben halmozódtak fel illegális migránsok, ami már meg is haladta a 2015-ös szintet.” Ez nem 4-5, hanem 9-10 ezer menekültet jelenthet naponta. Szerencsére azonban nem Magyarországon át. Orbán Viktor tehát nem hazudott! Határozottan adta elő a magyar szolidaritás valóságos tényeit; Angela Merkel egy szót sem tudott hozzátenni.

Bíró és Pulai azonban még bele sem pirult a hazugságaikba, ami nem baj. Ezzel csak tovább foszlatják saját hitelüket és mélyítik az ellenzéknek ásott – már eddig sem sekély – nyughelyet.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/55275/pics/lead_800x600.jpg
168 óra,Angela Merkel,ATV,Bíró Marianna,fake news,Orbán Viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
László Tibor 2018-07-07 16:56:17
Egyszerűen nem értem ezeket a libsikek, Szándékosan hülyét csinálnak magukból, hiszen az interneten lehetett követni a sajtó tájékoztatót!-Hogy ezek mit néztek, az rejtély!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-07-07 11:26:52
Ki ez az agyalágyult, "műsorfélrevezető" Krug Emília nevű hülye p....a ?!
Melyik pszichológiai klinikáról engedték ki ezeket az őrülteket ?!
Válaszolok
Ernest 2018-07-07 10:55:20
"Bíró Marianna úgy tesz, mint akinek nincs agya" nem, nem! Nem úgy tesz, hanem neki valóban nincs agya!
Válaszolok
Zoltán 2018-07-06 19:03:31
Arról nem is beszélve, hogy néhány nappal ezelőtt maga Merkel is elismerte, hogy a magyar kerítés Európát, és ezzel Németországot is védi.
Ezzel a kijelentésével -gondolom- "békülékenyebb hanggal" próbálta megalapozni az Orbánnal való találkozót.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?