Blogolj!

A DK továbbra is a magyarok ellensége marad

Akinek a Demokratikus Koalíció (DK) utóbbi időkbeli feltűnő hallgatása azt sugallná, hogy a migránsbarát és bevándorlástámogató párt a súlyos választási vereség hatására megváltozott volna, magyarbarát lett, az sajnos téved. A kövéri mondás ezúttal is beigazolódott: kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. A DK-nak ugyanis friss papírja van róla, hogy a párt továbbra is a magyarok ádáz ellensége marad. Niedermüller Péter alelnök szombati sajtótájékoztatóján ugyanis amellett szállt síkra, hogy a DK továbbra is egy nyitott, liberális demokráciára épülő Európáért harcol. Ugyanakkor elutasítják a kerítések, a falak és az újabb és újabb határőrizeti eljárások Európáját, ahogy egy bezárkózós és autoriter Európát is.

Biztonságunkat óvó politikáját éppen a magyarok követelték ki Orbán Viktortól, amit az ellenzék – mintha valóban ellenségei lennének a hazának – folyamatosan elutasít   (Fotó: Horváth Péter Gyula/PS)

Aljas magatartásukat a héten Brüsszelben meg is tetézték. Az Európai Parlament ugyanis csütörtökön elfogadott egy állásfoglalást, amely arról szól, hogy a migrációt segítő Soros-szervezetek ne legyenek büntethetők, ahogy például az Alaptörvény-módosítás és a Stop Soros révén Magyarországon nagyon azok. Kiderült, hogy Soros György brüsszeli szövetségesei nyomban támogatták az állásfoglalást, és hatvan képviselő azonnal levélben üdvözölte azt. Köztük van természetesen a Magyarországot támadó Soros-jelentés előadója, Judith Sargentini, a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter és a balliberális Jávor Benedek is.

Ahelyett tehát, hogy támogatnák a kormány magyarokat védő intézkedéseit, képtelenek tudomásul venni még azt az alapvető tényt is, hogy az illegális bevándorlás bűncselekmény. Hiszen papírok nélkül senki nem léphet be egyetlen ország területére sem. Következésképpen az is bűncselekmény, ha valaki szervezi és támogatja ezt a folyamatot. Éppen ez ellen lép föl a Stop Soros, amely mellett Magyarország az újabb brüsszeli támadás ellenére is kitart.

Azon a bizonyos szombati tájékoztatón még egy kövér rágalmazással is kedveskedni igyekezett a magyaroknak Niedermüller. Szerinte ugyanis „van egy sor populista és autoriter politikus, köztük Orbán Viktor vagy az olasz belügyminiszter, Salvini, akik nem tudnak másként politikai hatalomra jutni s még kevésbé tudják másként a politikai hatalmat megtartani, csak akkor, ha ijesztgetnek, csak akkor, ha gyűlöletet keltenek.”

A hazaárulásból mindig jelesre vizsgázó Niedermüllernek ezúttal is könnyebb volt megrágalmazni Orbán Viktort, mint a valóságot beismerni. Túl azon, hogy a kormányfő esetében ez az idézet is bizonyítja, hogy éppen ő az orbánfóbiás Niedermüller a gyűlöletkeltő, a hatalom megszerzéséhez ugyanakkor éppen a liberális baloldalnak volna szüksége a migránsokra. Nyugat-Európa szerte ugyanis a baloldal elsősorban a bevándorlók szavazati révén tudja még ideig óráig hatalomban vagy annak közelében tartani magát. Macron az ő segítségükkel lett elnök Franciaországban. Orbán Viktor pedig már akkor is régen miniszterelnök volt, amikor a migránsválság még nem is létezett. Biztonságunkat óvó politikáját pedig éppen a magyarok követelték ki tőle, amit az ellenzék – mintha valóban ellenségei lennének a hazának – folyamatosan elutasít. Ebben a helyzetben mondd, Te kit választanál?

Kedves Petya! Ez is egy üzenet a 2019-es Európai Parlamenti választásokra, de egy nagyon rossz üzenet. Remélem, még sokszor el fogjátok ismételgetni addig.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/55324/pics/lead_800x600.jpg
Demokratikus Koalíció,ellenség,Matteo Salvini,Niedermüllet Péter,Orbán Viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-09 12:00:37
Ez a léckerítésfogazatú, undorító fehérjehalmaz mit tud még - feleslegesen - ugatni ?!
Takarodjon már a Soros mellé Amerikába, aztán ott nyalja annak a sz@rházi spekulánsnak a valagát.
Ilyen szennyalakokra semmi szükség kis hazánkban, csak rontják a levegőt !!!!
Válaszolok
baviki69 2018-07-08 23:13:13
Ez a nyomorult csücsörítéses hazudozó meddig fog jól élni a politikából? Undormányok, enyhe kifejezés rájuk...!!!
Válaszolok
kata 2018-07-08 19:17:36
Nagyon remélem,hogy a jövő évi EU-képviselő választáson egyetlen baloldalinak sem
"szerencséje" képviselni az országot.Eddig sem tették.Szerintem mindegy melyik párt
színeiben jutott be valaki,mégis csak elsősorban a hazájuk érdekeit kellene védeni.
Megérdemelnék,hogy hazaárulás vádjával bíróság elé állítsák őket,mert nemhogy nem
védték országukat,hanem még rá is tettek egy lapáttal pl.a sargentini-féle jelentésre,
sőt még nagy garral dicsekedek is vele.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?