Fodor Gábor még mindig a kanabissal hasítana

Van egy jó hírem: Fodor Gábor, a Liberális Párt elnöke továbbra is aktív politikus akar maradni, mert úgy érzi, hogy van értelme a politikusi munkájának. Hogy ez miért jó hír? Mert közismert – simulékony, barátságos hangnemben előadott, mégis kérlelhetetlen – politikai erőszakossága révén a jövőben is ott lesz az egymással a koncért marakodó ellenzékiek táborában, javítva ezzel a kormánypártok választási esélyeit. Ez szerdán az ATV Egyenes Beszéd című műsorából derült ki, amelynek az adta az apropót, hogy egy hosszan elnyúló adatkezelési ügyben az Alkotmánybíróság a Liberális párt javára döntött. Ettől persze nem fordul ki a föld a sarkából, nem fognak tömegek rohanni, hogy a Liberálisok szavazói lehessenek. Sőt!

Fodor Gábor nem fogalmaz sarkosan, ahogy mondja, önmagával szemben elnézőbb, de a lelke mélyén ő is tudja: megélhetési politikus (Fotó: HVG)

Épp a vasárnapi józsefvárosi polgármesterválasztás mutatta meg, hogy mennyire elutasítják az emberek a liberális gondolkodást. Hiszen Győri Péter hatalmas veresége egyben a liberálisok újabb óriási bukása is volt. Hiába indult civilként, mindenki tudta róla, hogy a főliberális Demszky egykori közeli harcostársa. Hiába adják programjuknak a megkönnyeztető Együttérző liberalizmus címet, ez velük kapcsolatban egyenesen hátborzongató. A liberálisoknak ugyanis egyáltalán nem számít, mit akarnak az emberek. Főleg nem a szegények, a rászorultak, akiknek a nevében oly szívesen tetszelegnek.

Ha ez valamit is jelentene nekik, akkor nem erőltetnék a Liberális Párt működését. 2013-as megalakulása óta ugyanis még soha nem érte el a népszerűségük a parlamentbe jutási küszöböt, parlamenti jelenlétük mindig csak bizonyos mutyiknak, háttéralkuknak köszönhető. Fodor Gábor előző ciklusbeli, alig észrevehető jelenléte például azt hozta magával, hogy amikor az áprilisi választásra újból listás helyért kuncsorogtak az MSZP választmányánál, akkor a dologból csak azzal a feltétellel lett megállapodás, ha nem Fodor a jelölt.

A liberálisok folyamatos nyomulása annak ellenére változatlan, hogy a pártnak mindössze mintegy ötszáz tagja van, s a támogatóik száma sem haladja meg az ötezret. Ami nem véletlen, hiszen a szabadság bajnokai még most is kiemelt célként tűzik zászlajukra például a kanabis legalizálását, azaz a drogfogyasztás terjesztését vagy a homoszexualitás elfogadását, a melegházasságok engedélyezését. Olyan célok ezek, amelyeket a társadalom döntő többsége elutasít. Az SZDSZ, leutóbb az Együtt ezért szűnt meg. Ők azonban mégis igyekeznek olyan értékként a társadalomra erőszakolni nézeteiket, amelyek szerintük előre viszik az életet. Amiről persze szó sincs.

Ezek után még a liberálbolsi ATV is kénytelen volt feszegetni, hogy Fodor megélhetési politikus-e vagy sem?

Fodor Gábor nem fogalmaz sarkosan. Ahogy mondja, önmagával szemben elnézőbb, de a lelke mélyén ő is tudja, hogy igen, megélhetési politikus. Még szerencse, hogy a választók döntő többsége számára ez nem kérdés, ezért ilyen óriási az elutasítottságuk. Hogy ennek ellenére mit eszik rajtuk a többi ellenzéki párt, azt tőlük kell megkérdezni.

Látnivaló azonban, amíg a Liberálisok tovább tagolják a politikai paletta túlfelét, az ellenzéknek minimális esélye is alig van a választási sikerekre.

S ez az ország szempontjából a lehető legjobb hír.        

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/55491/pics/lead_800x600.jpg
Demszky Gábor,Fodor Gábor,Győri Péter,homoszexuális,kanabis,Magyar Liberális Párt
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-07-13 10:40:42
Bravó Gábor! És bravó atv! A Fidesz meg rendelhet egy kávét!
Válaszolok
éva 2018-07-13 09:24:52
A felszínen maradásért sűrű karcsapás szükségeltetik! Nincs más választásuk úszniuk kell valahogy! Egyik karcsapás;- kanabisz, másik karcsapás;- drogfogyasztás legalizálás, újabb karcsapkodás;- melegek házassága, na és még egy; homoszexualitás látványos, magamutogatásos elfogadása! Mit ne mondjak! Nem túl eredeti, nem túl eszes megnyilvánulás egy politikustól! Ezek csak (OO) ennyit tudnak kipréselni magukból!!!! Azután: "PIPAHUJÁNAK VÉGE! - ALÁMERÜLNI!"
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-07-12 20:26:38
Van az úgy, hogy "némelyik" liberális őrültet teljesen hatalmába kerítik a saját rögeszméi, de - talán - egyszer majdcsak kinövik.
Azért mindenképpen tanácsos a súlyosabb esetekben - ilyen ennek a "munkamániás" senkiházinak az esete is - feltétlen szakorvoshoz fordulni, mert a kór elhatalmasodása később szövődményes lesz !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?