Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

TGM szégyelli, hogy eddig nem védte meg Kövért

Ritka, épp ezért örömteli pillanat tanúi lehettünk, amikor Tamás Gáspár Miklós (TGM), a magát az egykori önmagához képest még inkább balra álló ellenzékinek leíró publicista a 24.hu-beli cikkében megérkezett a valóság talajára. Az ellenzék becsületének védelmében, az e témában is vissza-visszatérő hibáit (hibát?) korrigálandó ugyanis kijelentette, hogy egy szó sem igaz abból a rágalomból, hogy Kövér László házelnök, a Fidesz egyik alapítója és egyes számú párttagkönyvének tulajdonosa „kommunista” lett volna.

Kövér Lászlót már igen régóta próbálják alaptalan állításokkal lejáratni. Olyan állításokkal, amelyekről TGM jól tudja, hogy nem igazak.

Ez a gyalázkodás legutóbb az „LMP közeli” Reflektor blogon jelent meg, amely kirívóan durva címadásával is kiváltotta TGM felháborodását. A címrészlet szó szerint így hangzik, „…ez az MSZMP-ből jött antikommunista barom”.

Kövért egyébként arra alapozva „kommunistázzák”, hogy ifjúkorában az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának segédmunkatársa volt. Az a mindenki által ismert, csak sokak által eltagadott helyzet, hogy nem is választhatott volna olyan (tudományos) munkahelyet, ahol ne érvényesült volna az MSZMP ellenőrzése. Így ez mocskolódás bárkire nézve rágalom lett volna, aki ezekben az intézményekben kizárólag szakmai érdeklődésből vállal munkát.

TGM hamut szór a fejére, hogy csak most tudatosult benne az ellenzéki gondolkodásnak és kommunikációnak ez a rendszeres valósághamisító magatartása, amellyel Kövér Lászlót folyamatosan gyalázza. Így fogalmaz: „Tulajdonképpen szégyellem magam, hogy Kövér László védelmében eddig nem szólaltam meg […] pedig őt már igen régóta próbálják alaptalan állításokkal lejáratni. Olyan állításokkal, amelyekről én jól tudom, hogy nem igazak.”

Valóban öröm Tamás Gáspár Miklós sorait olvasni. Nemcsak azért, mert azt jelzi, hogy alkalmasint azon az ellenzéki oldalon is kigyullad némelyekben a 100-as izzó, amelyet Schilling Árpád, a szélsőségesen liberális és a kormánnyal könyörtelenül szemben álló rendező nemes egyszerűséggel „szartengernek” nevezett.

Ugyanakkor az is tény, hogy az idő Kövér Lászlónak dolgozik. Hiába rágalmazzák, kommunistázzák szakadatlanul, falra hányt borsó. Kövér László egyenes, hiteles, korrekt ember, akit hosszú hivatali ideje alatt még véletlenül se csapott meg a korrupció szele sem. Kövér nemcsak tisztességes, hanem annak is képes látszani. A szintén a lejáratására fabrikált ’köteles-beszédről’ maga Gyurcsány vallotta be a róla szóló könyvben, hogy ő találta ki. Kövér tehát teljesen ártatlan az ügyben.

A házelnök rágalmazásával tehát lehet próbálkozni jobbról is és balról is, de nem fog sikerülni. Sőt! Inkább az húzza a rövidebbet, aki ezzel tölti az időt. Sőt! Az összefüggés fordított: mennél gyakoribb a próbálkozás, annál jobban gyengül az ellenzék és annál inkább erősödik a rágalmazott és politikai köre.

Talán ezt ismerte fel a nyilván továbbra is rendíthetetlenül ellenzéki TGM, amikor nyilvánosan bevallotta szégyenkezését.

Mi pedig ebből akár azt a következtetést is levonhatjuk, hogy bűneik miatt minél több ellenzékiben ébred föl a lelkiismeret, annál erősebb lesz a kormánykoalíció támogatottsága.  

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/55532/pics/lead_800x600.jpg
igazság,kommunista,Kövér László,MSZMP,rágalom,Tamás Gáspár Miklós
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-15 11:40:12
Soha nem hittem, és ma sem hiszek a liberálbolsevik - pláne nem Tamás Gáspár Miklós - senkiháziak hirtelen felbukkanó, hamis megtérésében.
Ezzel kapcsolatban lásd még Csintalan (hazug fráter) Sándor, a nemzet egyik legfőbb elárulójának esetét, valamint Kövér László méltán elhíresült mondását:
"KOMMUNISTA KUTYÁBÓL SOHA NEM LESZ DEMOKRATA SZALONNA !!!!"
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?