Kálmán Olga nem rettent meg a Hír Tv-ben várható változásoktól

Könnyen előfordulhat, hogy a Hír Tv egykor szenvedélyes nézői közé tartozók, a kormány politikájával szimpatizálók hamarosan visszatérhetnek korábbi kedvenc csatornájukhoz, amely az emlékezetes 2015. februári G. nap után fokozatosan a kabinet erőteljes kritikusává vált. Egyszersmind – talán végleg – megszabadulhatnak Csintalan Sándor Orbánellenes kirohanásaitól, s Kálmán Olga ellenzéksimogató kampánybeszélgetéseitől.

Kálmán Olga nem tudja, hogy mit jelent a fideszes Hír Tv. Tényleg?

Miután a közelmúltban Nyerges Zsolt átvette Simicska Lajostól a teljes cégcsoportját, a versenyhivatali engedélyek minapi megérkezése után azonnal lecserélte a cégek vezetőit. A 444.hu értesülései szerint, ezek után változás készülődik a Hír Tv szakmai vezetésében is.

A portál információja szerint ugyanis a Hír Tv egykori alapítója, a jelenleg a Mediaworks irányítását végző Liszkay Gábor és munkatársai nemsokára visszaveszik a televíziót és ismét kormánypártivá alakítják. Elképzelhető, hogy a korábban a Hír Tv-nél hírműsor-szerkesztőként dolgozó Szikszai Péter – aki azóta megfordult az Echo Tv-nél is – felügyeli majd a szerkezetátalakítási munkát. 

Arról még folynak az egyeztetések, hogy hova tartozzon csatorna. Elképzelhető, hogy esetleg beolvad az Echo Tv-be, de az sem kizárt, hogy egy szervezeten belül működtetik a két hírtelevíziót. A témával kapcsolatos információk arról is szólnak, hogy Mészáros Lőrinc esetleg átveszi a TV2-t Andy Vajnától, s a két hírcsatorna annak gazdasági szervezetnek a részerként szolgáltatna tovább.

Az MSZP egykori ügyvezetője, Csintalan Sándor már szinte biztos abban, hogy neki nem lesz szerepe az ismét kormány közelivé váló Hír Tv-nél. Bár – mint a Tantusz adásában fogalmazott –, bohócnak azért szívesen ott maradna. „Ha az Orbán zseni lenne, akkor tenne egy kísérletet arra, hogy csináljon egy udvari bolond tévét, másrészt a miniszterelnök hatalmi egyensúlyának egy nagyon fontos eleme, hogy rivalizáló érdekcsoportokat tart folyamatosan a placcon, de ebbe szerintem mi nem férünk bele” – nyilatkozta az alfahír.hu-nak. Korábban arról is beszélt, hogy nem tudja, mikor jön el a nap, amikor a portaszolgálat már nem engedi őt be a televízió épületébe. Úgy fest, hamarosan. Azért – biztos, ami biztos – Nyerges Zsoltnál is bepróbálkozott, rendes embernek nevezve őt, akit ráadásul kedvel is. Bár ritka pillanataiban ő is tisztán lát, s tudja, hogy ez azért is elképzelhetetlen, mert Csintalan szerint Nyergesen keresztül Orbán Viktor bólintott rá a Hír Tv megvételére.

Kálmán Olga pedig a hír hallatán nem „rettent meg”.  Azt nyilatkozta a hvg.hu-nak, hogy hivatalos bejelentés nem történt, így továbbra is készül az adásokra. Ugyanakkor nem zárta ki, hogy akár a fideszes Hír Tv-ben is dolgozna, miután nem tudja, hogy mit jelentene a fideszes Hír Tv. Nem gondolnám, hogy Kálmán Olga olyan naiv lenne, hogy nem tudja, mindenesetre hozzá illő képmutatással azt mondta: „Soha nem is érdekelt, hogy hogy hívják a főnököt vagy a tulajdonost, a lényeg mindig a szakmai munka minősége.”

Így van, Kedves Olga! Voltaképpen a nézőket is a munka minősége érdekli leginkább. Ezért el se hinnék, hogy bármiféle változás történt volna a Hír Tv-nél, ha Kálmán Olga vagy Csintalan Sándor továbbra is ott osztaná az észt.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/56302/pics/lead_800x600.jpg
Csintalan,HírTV,Kálmán Olga,Nyerges Zsolt,Simicska Lajos
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-31 12:16:08
Ismét azt javaslom, hogy mielőtt elolvassák a cikket, nézzék meg tüzetesen ennek a némbernek a fényképét, mert minden szó helyett "beszél" ez a fotó !!!
Egyébiránt ezt a Kálmán (hazugsággyártó, undorító) Olgát, a Csintalan (bohóc) Sanyikát, meg a többi idiótát már rég ki kellett volna rúgnia az új tulajdonosnak a Hír TV-ből (is) !!!
Amíg ezek ott vannak, addig továbbra sem nézem azt a "csatornát" .
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?