Röhej! – A feketeöves Jávor és Szanyi Orbánt mocskolná…

Nem vagyok hajlandó már bosszankodni sem, ha az egykori mezítlábas „álpuritán” főpolgármester jelölt, a saját nemzete följelentgetésében már régen világbajnoki címet szerzett Jávor Benedek Orbán Viktort mocskolná. Most éppen a tusványosi beszéde miatt. Röhej! Mondhatni, ki figyel oda egy szabad szemmel alig látható mikropárt, a Párbeszéd EP képviselőjének zsigeri gyűlöletből fakadó gonoszkodásaira. Azért kell azonban mégis vele foglalkozni, mert a ballib sajtó rendre gondoskodik róla, hogy mocskolódásai nyilvánosságot kapjanak, hogy kéz a kézben vezethessék félre a közvéleményt. Így nem árt szájszagú mondandóját helyére tenni. Tudván-tudjuk, hogy hazudik, de azért mégis. S így vagyok a másik büdös leheletű hazaáruló, a szoci Szanyi dumájával is.

Ha Jávor és Szanyi hinne saját magának, akkor Orbán azon kijelentését cáfolta volna, hogy az 1968-as generáció helyett az 1990-es antikommunista, keresztény, nemzeti elkötelezettségű generációnak érkezett el az ideje. Azaz „…mi vagyunk Európa jövője.” De nyilvánvaló, hogy ezek a gazemberek maguknak sem hisznek. (Fotó: Youtube)

A két feketeöves gazembernek most az fájt a legjobban, hogy Orbán Viktor Tusványoson rámutatott: az európai elit csődöt mondott, mivel alkalmatlanságuk miatt nem tudták megvédeni a kontinenst a bevándorlástól. A kezdettől migránssimagtó Jávor és Szanyi természetesen magára is értette a dolgot, noha Orbán kifejezetten a csőd szimbólumáról, az Európai Bizottságról beszélt, amelynek napjai szerinte meg vannak számlálva. A miniszterelnök ugyanis ezzel azt is érzékeltette, hogy valószínűleg nekik sincs már sok hátra. Brüsszelben.

Jávorba természetesen azonnal beleállt a frász, s azzal vágott vissza, hogy Orbán Viktornak halvány lila gőze sincsen arról, hogy hogyan működik az Európai Unió. „Az Európai Bizottság napjai nincsenek megszámlálva” – hangsúlyozta. Mocskát tupírozva még azt is hozzátette, hogy az új Európai Bizottság több, mint egy év múlva áll föl. Hogy kinek miről nincs halvány lila gőze, arról az Európai Tanács 2014. október 23-i dokumentuma árulkodik leginkább, amikor is a testület kinevezte az Európai Bizottságot. Mandátuma 2014. november 1-jétől 2019. október 31-ig szól. Tehát a napjai tényleg meg vannak számlálva, ahogy azt Orbán Viktor mondta. Az Európai Tanács méghozzá azt követően nevezhette ki a testületet, hogy az Európai Parlament egy nappal korábban bizalmat szavazott az új összetételű brüsszeli testületnek. E nélkül ugyanis egyszerűen nem tehette volna meg.

Szóval, Damoklesz kardja már nagyon is ott lebeg az isiászmámortól gyakran libegősen járó Juncker úr feje felett, mert hogy az újjáválasztott Európai Parlament nem fog rábólintani még egyszer egy kereszténységellenes, sorosista Európa-likvidátorra, az biztos. Bár Szanyi mester arról igyekezett meggyőzni a közvéleményt, hogy szerinte az európai integrációt pártolók száma folyamatosan növekszik. Noha jól tudja ő is, hogy ez az adat ugyanabból a liberális hazugsággyárból származik, amivel az unió polgárait akarja hülyíteni a politikailag korrekt hazugságbeszédhez szokott Európai Bizottság. Ha ugyanis Szanyi kapitány a közvéleménykutatásokra is vetne egy pillantást, akkor láthatná, hogy az 500 milliós Európa lakóinak 80 százaléka a bevándorlás ellen, a biztonsága mellett van. Mit gondol, milyen eredményt hoznak az EP választások? Milyen beállítottságú EB elnöknek fog bizalmat szavazni a testület?

Ha Jávor és Szanyi hinne saját magának, akkor Orbán azon kijelentését cáfolta volna, hogy az 1968-as generáció helyett az 1990-es antikommunista, keresztény, nemzeti elkötelezettségű generációnak érkezett el az ideje. Azaz „…mi vagyunk Európa jövője.” De nyilvánvaló, hogy ezek a gazemberek maguknak sem hisznek. Csak nyomják azt a pc sódert, amit a politikai érdekeik diktálnak. A választók meg általuk most is le vannak ejtve.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/56334/pics/lead_800x600.jpg
gazember,Jávor Benedek,Párbeszéd,Szanyi Tibor,szocialista,Tusványos
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-01 13:05:05
Hölgyeim és Uraim !
Soha ne felejtsük el, hogy a kommunisták (liberálisok, egyre megy) világéletükben csak rombolni tudtak. Soha életükben nem építettek semmit, kivéve persze a GULÁGOT, meg idehaza RECSKET. Ezek az ő jelentős, nagy-nagy alkotásaik.
Egyébiránt a hazaárulás törvényi tényállását, és a hozzárendelt büntetési tételeket a magyar jogrend természetesen ismeri, csak - ahogyan velem együtt más is, többször leírta - végre szigorúan alkalmazni kellene ezen "hátramozdítók" ellen !!!
Válaszolok
kata 2018-07-31 21:15:07
Így igaz! Az a pár ballibsi magyarnak nem nevezhető parazita már régen kiverte a biz-
tosítékot jó néhányunknál.Elfelejtették,hogy bármilyen párt delegálta őket,elsősorban
Magyarország érdekeit kell -kellene-képviselniük.Mindig az országgal szemben szavaz-
tak,dörgölődztek a nagyokhoz.Sokunk megírtuk már,hogy igény lenne egy törvényre,
amely a hazaárulást szankcionálná.Remélem a magyar ballibsi oldalról jövőre egy gaz-
ember sem kerül be Brüsszelbe,és itthon sem kapkodnak utánuk.Megérdemelnék,hogy jogos büntetés mellett kitiltsák őket itthonról,mehetné-
nek oda azokhoz,akiknek eddig a s....t nyalták.
Válaszolok
László 2018-07-31 14:49:49
HÁT IGEN !! Az uniós bizottság -jelenlegi formájában,egy förmedvény.A bal liberális úniós képviselők,-kiváltképpen a magyar hazaárulók--átok ideje lejár .Ők a társadlmunk parazitái !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?