Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Megunták a kézivezérlést a jobbikos N1 TV szerkesztői

Váratlanul lemondott a Jobbik-közeli N1 TV főszerkesztője, Kisberk Szabolcs, s távozott az internetes televíziótól további két szerkesztője, Magyar Klára és Szilvási Péter is. Így a szervezet négy szerkesztőjéből három fordított egylépésben hátat gazdájának. Mindezt az „Ennyi volt” címmel közzétett videójukban jelentették be ma reggel. A videóban elmondták, hogy azért mennek el, mert nekik még tiszta a kezük, magyar a szívük, és a józan ész alapján hozzák meg döntéseiket. Értesüléseink szerint az N1 TV-től további munkatársak távozása is várható. A tévét természetesen maga a Jobbik finanszírozza a párt alapítványán keresztül. Innen utalják a pénzt a televízió közvetlen tulajdonosának, a Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítványnak.       

Hogy miért éppen most telt be a pohár Kisberkéknél (képünkön), azt nehéz megmondani. (Fotó: Lokál)

A Hír TV-től még 2015-ben az N1-hez igazolt Kisberk Szabolcs morális okokra vezette vissza a távozás okát, aminek középpontjában a Toroczkai Lászlóval kapcsolatos pártelvárásokat nevezte meg. Mint a Mandinernek elmondta, a tisztújító kampány során erősödött föl a tévé kézivezérlése. Ez egyebek mellett abban állt, hogy megmondták, kit nem lehet meghívni a műsorokba, illetve kiadták, kiket kell lejáratni. A letiltások már jóval a tisztújítási kampány előtt megjelentek, ám a tisztújítási kampányban közvetlenül Toroczkai László személye került a célkeresztbe.

Hogy miért éppen most telt be a pohár Kisberkéknél, azt nehéz megmondani. Már csak azért is, mert a távozókra a búcsúvideóban is magyar szívűként tekintő exfőszerkesztő maga ismerte el, hogy a Jobbik az elmúlt években már nagyon messze állt attól, „ahol 2015-ben állt, amikor a Hír TV-től én eljöttem.” Egy valóban magyar szívű ember gyomra pedig nehezen vette volna be mindazt, amit a nemzeti értékeit balliberális értékekre cserélő Jobbik az elmúlt években produkált. Úgy is fogalmazhatunk, hogy egy józan ésszel gondolkodó, valóban magyar szívű ember oda se ment volna ehhez a csatornához, amely a „cukisodó”, iszlámfavorizáló, balliberálissá vált Jobbik nyilvánvalóan vállalhatatlan politikáját volt hivatott népszerűsíteni.

Megeshet persze az is, hogy Kisberkék készpénznek vették Vona Gábornak a választások megnyeréséről szóló magabiztos kijelentéseit, amit Simicska fia, Ádám azzal is megfejelt, hogy kétharmados győzelmet jövendölt a Jobbiknak. Nem lehetetlen, hogy ez a számukra nagy lehetőségeket megvillantó vízió akkoriban – finoman szólva – lebénította a józan ész olajozott működését.

A ’hogyan tovább?’ kérdésre egyelőre nincs válasza az N1 TV ma lelépett szerkesztőinek.

A mai nap további médiafejleménye, hogy a Hír TV-ben bejelentette a tulajdonos az irányítás átvételét, továbbá közös megegyezéssel távozik a zoom.hu lapigazgatója, Murányi András.

Kánikula van. Ki tudja, milyen meglepetések várnak ránk még az augusztusi nagy melegben?

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/56418/pics/lead_800x600.jpg
jobbik,Kisberk Szabolcs,N1 TV,Toroczkai László
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?