A liberálisok ketrecébe várják Dömsödit is

A vidéki ember nem hülye! Bármennyire is annak akarják láttatni őket bősz liberálisaink. Ők egyébként mérhetetlen korlátoltságukból, másokat minden áron letaposni akaró felsőbbrendűségi meggyőződésükből, az igazság mindenek feletti képviseletéből eredően (ha nyilvánvalóan hazugság az egész, akkor is), lassan magukat fogják bezárni abba a ketrecbe, ahol bizony csak elmeháborodottnak jut hely.

Dömsödi a pofátlanság magasiskolája, a pásztói emberek lenézése, hülyére vétele

Mindez annak kapcsán jutott eszembe, hogy a liberális Dömsödi Gábor, a volt televíziós műsorvezető, Pásztó korábbi polgármestere ismét megméretteti magát az augusztus 12-i polgármester választáson. És természetesen ismét független jelöltként indulva, ami mérhetetlen pofátlanságának ékes bizonyítéka.

Eredetileg ugyanis függetlenként nyerte el a pásztói polgármesteri címet, ám az áprilisi választásoknak már mint LMP-s képviselőjelölt futott neki. Szidta is a kormányt, ahogy a csövön kifért. Az ATV és – az azóta hál ’ Istennek visszafoglalt – Hír Tv szíves örömest adott helyet mocskolódásainak, ha úgy tetszik: nyomorúságos kampányolásának. „Fellépései” révén azonban ország-világ, de leginkább Pásztó népe tisztába került vele, kicsoda is az ő polgármesterük valójában. Gátlástalanságát jól jellemezte, hogy LMP-s elkötelezettsége miatt már akkor le akarták váltani tisztéről, mondván ellenzéki politikai elköteleződésével nem szolgálja a város érdekeit. Dömsödi azonban nem volt hajlandó lemondani, így a képviselő-testület csak úgy tudott megszabadulni tőle, hogy feloszlatta önmagát, szemétkukába hajítva a polgármesteri sarzsit is.

Az igazság az, hogy a pásztóiak már 2014-ben rosszat sejtettek Dömsödivel kapcsolatban, hiszen alig ötven szavazattal adtak neki többet, mint akkori riválisának. Az áprilisi választáson aztán eljött a fügemutatás pillanata a hivatali ideje vége felé munkatársaival már nem ritkán arrogáns, gúnyolódó polgármester számára. Az eredmény ugyanis lesújtó volt. Választókerületének 9 szavazóköréből ugyanis egyetlen egyben sem tudott győzni, mindenütt a fideszes Becsó Károly diadalmaskodott, közel háromszor annyi szavazatot gyűjtve, mint Dömsödi.

Ezek után Dömsödinek még mindig van képe oda pofátlankodni a jövő heti időközi választáson a polgármesterjelöltek közé. Az áprilisi elsöprő győzelemből az ellenzék legalább okult, nem költik a pénzt kampányra. A ballib pártok, karöltve a szocikkal ugyanis egyetlen képviselő- és polgármesterjelöltet sem állítanak. A keményen kampányoló Fidesz-KDNP-s Farkas Attila polgármesterjelölt és a várost járó fideszes képviselőjelöltek ellen mindössze négy, más szervezet színeiben induló önkormányzati képviselőjelölt vág neki a küzdelemnek. És természetesen a magát most is függetlenként aposztrofáló Dömsödi Gábor.

Mindez a pofátlanság magasiskolája, a pásztói emberek lenézése, hülyére vétele. Pedig a vidéki emberek nem ostobák, hiába próbálják a gőgös liberálisok őket is a mucsaiak kategóriájába gyömöszölni. Beletörött ebbe a bicskája már a nagy liberális elődöknek. Elég talán a szadesz látványos bukására utalni 2010-ben vagy a legfrissebb megsemmisülésre, amelyet Juhász Petya és az Együtt produkált az áprilisi választások után.

A magyarok szerencséjére a libsik egyáltalán nem akarják tudomásul venni, mennyire nincs szüksége rájuk a társadalomnak. Így egyenként vadásszák le saját magukat, önként helyet csinálva – ahogy Orbán Viktor fogalmazott – a 68-asok helyett a 90-eseknek. A liberálisok, a kommunisták helyett a keresztény érzelmű, nemzeti elkötelezettségű embereknek.  

A libsik meg gyülekezhetnek abban a maguk kinyitotta ketrecben, ahova elvakult és mérhetelenül kiterjedt liberálfaisztoid egójuk tereli őket. Itt már megvan a helye Dömsödi Gábornak is.  

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/56543/pics/lead_800x600.jpg
Dömsödi Gábor,Farkas Attila,fidesz,liberálfasiszta,Pásztó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-05 09:58:37
Hát, ez a Dömsödi (kitől, mitől független ?) Gábor tényleg ketrecbe való, az biztos.
Remélem a választáson a neki megfelelő, méltó helyre is kerül.
Az SZDSZ és az MDF (meg a többi buktapárt) helyére, a politikai szemétdombra !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?