A magyarok nem szeretik a húgyszagot

Puzsér Róbert liberális publicista húgyszagú Facebook bejegyzésben jelentette be, hogy fontolgatja az indulását a jövő évi főpolgármester választáson. Posztja – így, képernyőn át – legalább annyira viseli magán a vizelet szagát, mint a Jászai Mari tértől a Fővám térig tartó tiszta levegőjű rakpart, amelyet Puzsér, ki tudja miért: húgyszagúnak érez. Megállapításának épp annyi a valóságalapja, mint a többi liberális „igazságnak”, azaz nulla. Ám mivel ők mondják, ezért szerintük tényként kell kezelni, amihez a magyarok egyáltalán nem akarnak partnerek lenni. Nyolc év alatt ugyanis már három kétharmaddal lóbálták meg az orruk előtt a lóhímtagra utaló karmozdulatukat, ami szemlátomást egyre kevésbé tetszik nekik. Egyre kétségbeesettebben viselik ennek a gigaegójúakra nézve nem túl rózsás következményeit.

Puzsér főpolgármester-jelölti programja valójában nem más, mint az Orbánellenes harc folytatása

Ezt a hagymázas főpolgármesteri „programot” is valószínűleg azért találta ki, hogy beszélhessen nyomorúságos érzéséről, amit a harmadik kétharmad és az azzal járó következmények, a 68-as és a 90-es generációk, az elzavartak és a feltartóztathatatlanul érkezők fokozatos, de megakadályozhatatlan helycseréje jelent. Mert úgy egyébként ki a frászt érdekel Puzsérnak a nyilvánvalóan kivitelezhetetlen Sétáló Budapest programja? A Sétáló övezet megteremtésének víziója a Budai Várnegyedtől a Deák térig, a Jászai Mari tértől a Fővám térig. Mintha nélküle nem lehetne „élhető, nyitott és kulturált” európai világvárosunk, amikor már most is a biztonság, a gazdasági és kulturális pezsgés alapján egyaránt az élbolyban emlegetett metropolisként tartják számon fővárosunkat.

Ez persze nem a Puzsér által elnézően semmittevőnek nevezett főliberális, Demszky Gábor érdeme, aki húszéves regnálása alatt csak pusztította, metrókorrupciójával pedig fosztogatta Budapestet, sokkal inkább a publicista által is elismert Tarlós Istváné. Akinél csak a víziót és az identitást hiányolja – ami természetesen van. Viszont ami hál’ Istennek nincs, az a liberális vízió és a liberális identitás. Mert annak mementóit csak a hátba szúrt budapesti Expo vagy a szadesz-utód libsik által megpuccsolt olimpia romjai jelentik.

Puzsér a fejlődés helyett valójában – elvtársaihoz hasonlóan – pusztításról, romokról álmodik, hogy ismét jó nagyokat szívjon a többség, ám amin habzsolva tort ülhetnek a kiszáradóban lévő liberálisok. Hangosan ünnepelve a Tanácsköztársaságot, Trianont, a Nagy Októberit, illetve Erdély és Románia százéves egyesülését november negyedikével egyetemben. De miután ennek talán már az ő életében sem lesz realitása, ezért zöld Budapestről delirál.

Valójában azonban politikai kompromisszumért esedezik. Hiszen jól látja, hogy egy „új nemzeti identitás és egy új politikai kultúra megteremtésének” ideje előtt állunk, amelyben a liberálisoknak nem sok babér teremhet. Se legalizált drog, se melegházasság, se korlátlan abortusz. Szörnyű, ugye, Robi?

Puzsér főpolgármester-jelölti „programja” valójában nem más, mint az Orbánellenes harc folytatása. Szerénységét ezúttal sem rejtve véka alá nem bízná a harcot a politikusokra. Azon tépelődik, hogy „szabad-e visszalépnie az országot túszként fogva tartó huszadik század javára?”

Kedves Robi! Tök mindegy, mit csinálsz! Legjobb, ha fogod a programodat, nem büdösítesz tovább és önként elmész a francba. A magyarok ugyanis többször nyomatékosan értésetekre adták már, hogy nagyon nem szeretik a liberális húgyszagot s keményen összefognak a tiszta levegőért.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/56626/pics/lead_800x600.jpg
Demszky Gábor,főpolgármester-jelölt,Húgyszag,Puzsér Róbert,Tarlós István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-07 12:26:52
FIGYELEM !!!!
Csak nézzék az arcát ennek a begyepesedett agyú liberálbolseviknak, mert az mindent elárul erről az "emberről".
Ha ráadásul még meg is szólal az árvám, akkor az már csak ront a helyzetén !!!
Egyébként, tényleg ez a pofa, egy született főpolgármester !!!!
Nagyjából annyi esélye van, mint az eszement Rocker Zsoltinak Miskolcon.
Van, aki nem így látja ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?