Botrány! – A magyarok szívjanak, mint a torkos borz?

Miközben több, mint hárommillió magyar már évek óta pontosan érti, hogy a kerítés, illetve az illegális bevándorlás elleni intézményes védelem a biztonságukat szolgálja, és már az európai népek nyolcvan százaléka is a mieinkhez hasonló szigorításokat követel ki kormányaiktól, itthon a nyilvános viták szintjén ez még mindig nem akar kétszerkettő lenni. Jól példázza ezt az Echo Tv Angard című szerdai adása, amelynek hagyományos felállásában Tóth Csaba liberális és Böcskei Balázs baloldali elemző ütköztette nézeteit a konzervatív-nemzeti álláspontot képviselő G. Fodor Gáborral és Gajdics Ottóval.

Tóth Csaba alakoskodására jellemző, hogy komolyan még ő maga sem tudta végig mondani botrányosan hazug érveit (Fotó: Jámbor András)

A vitának az adott külön aktualitást, hogy éppen napjainkban ünnepelhetjük a kerítés fennállásának harmadik évfordulóját, amely sikeresen megvédte a magyarokat attól a civilizációs krízistől, amely egész Európát fenyegeti. Hiába mondja erre Böcskei Balázs, hogy elemzőként „nem győzik hangsúlyozni”, hogy az ellenzék nem kerítésbontó. Valójában ezt a kutya sem hiszi el nekik. A balliberális pártok legfeljebb csak önös érdekből a kampányban, hatalmi vágyaik után lihegve préselték ki magukból, hogy nem akarják lebontani a kerítést. Az Európai Unió hadszínterein azonban mindig azok mellett álltak ki – hangosan, undorítóan, hazaáruló módon –, akik nyakló nélkül tolták volna ide a migránsokat, kötelező kvótákkal akarták a nyakunkba ültetni őket. A kötelező kvótát sikeresen megfúró magyar álláspont helyett pedig mindig azokat támogatták, akik ezerrel támadták Orbán Viktort. Tóth Csaba a vitában azzal akarta még jobban összezavarni a nézői agyakat, hogy a politika szofisztikáltabb annál, mint hogy valaki bevándorláspárti vagy bevándorlás ellenes. Böcskei azzal finomított az álláspontjukon, hogy szerinte nincs ilyen éles törésvonal, mert egyre többen vannak a bevándorlást kritizáló emberek, s a nyugati országok egymás után jelentik be a bevándorlást szigorító intézkedéseiket. A miértre G. Fodor Gábor adta meg a választ: „Mert a valóságot kizárták az ajtón és most az visszamászik az ablakon.” Nem azért szigorítanak ők, mert annyira okosak, felvilágosultak, hanem mert a társadalmi nyomás kényszeríti ki az emberek biztonságát védő intézkedéseket. Ellenkező esetben a nép fogja leváltani őket. Gajdics Ottó pedig kiemelte, azért kezdtek el úgy beszélni, mint Orbán Viktor, mert látták, hogy azzal a retorikával választást lehet nyerni. Ez persze nem azt jelenti, hogy a tetteikben is követni fogják a magyar miniszterelnököt. Nekik azért kellenek a bevándorlók, hogy általuk föllazíthassák Európa hagyományos társadalmait, hogy így érvényt szerezhessenek liberális eszméik hatalmon tartásának.

Hiába mondja Tóth Csaba, hogy Orbán Viktor patás ördögként való emlegetésének semmi köze a kerítéshez. Szerinte ennek oka a demokrácia hiányában, a jogállamiság deficitjében és a médiahelyzetben keresendő. Alakoskodására jellemző, hogy komolyan még ő maga sem tudta végig mondani botrányosan hazug érveit.

Orbán Viktor bizony azért patás ördög, mert nemzetmentő biztonságpolitikájával megakadályozza, hogy a migránsok számolatlanul beáramoljanak az európai országokba. S miközben szétzúznák a társadalmak keresztényi szövetét, olyan hatalmas szavazótábort biztosítanak a balliberális politikai erőknek, amely révén azok időtlen időkig kormányon maradhatnak. Nélkülük viszont sose jutnának oda.

A magyarok meg csak szívjanak, mint a torkos borz?

A vita szerencsére ezúttal is megmutatta, kik akarnak ilyen „jót” honfitársainknak.  

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/56746/pics/lead_800x600.jpg
Angard,bevándorláspolitika,Böcskei Balázs,Echo Tv,Európai Unió,G. Fodor Gábor,Gajdics Ottó,Migráns,torkos borz,Tóth Csaba
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
colonell
colonell 2018-08-12 09:04:29
Toth Csaba egy liberal bolsi szalonkomcsi homlokot ráncolo fasiszta, aki áltudományos handa bandával széditi a nézöket, belvárosi romkocsmai, tornábol felmentett u.n. entelektüel!A TV megsporolhatná Öt az okoskodot, aki tényekre nem szokott, nem tud választ adni! Toth kuss und weiter dienen (pofa be és szolgálj továbba, a saját körödba) Kosa Lajos tények Oslobol
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-08-10 18:16:33
Na, ez a két liberálbolsevik politikai perverz is nyugodtan aludhat - akár télen is - a nyitott ablak mellett, mert az eszéért biztos nem rabolják el egyiket sem !!!
Még mindig nem értik - nem akarják érteni - a migránsok betüremkedésének a lényegét, és persze a kormány által (még időben) kiépített kettős határvédelmi kerítés fontosságát sem.
Még jó, hogy mi, - normálisak - pontosan értjük az egészet !!!!
Mondjanak bármit is, ezek a Soros-csicskák, - ha rajtuk állna - már holnap beengednék a sok léhűtő, semmirekellő, ingyenélő muszlimot.
Javaslom ennek a két idiótának is, hogy fogadjanak "örökbe" legalább két muszlim családot az összes pereputtyával együtt, ami testvérek között is legalább húsz migráns.
Aztán, - ha majd szép sorban megerőszakolják a feleségét, a gyerekeit, sőt, még őt magát is - akkor utána megnézzük, hogyan és mit pofáznak !!!!!
Addig meg:
KOMCSIK ! PIHENJ, SZERELVÉNYT IGAZÍTS !!!!
Válaszolok
István 2018-08-10 12:39:06
Elkeztem nézni az Angárdnak ezt az adását, de Tóth Csaba pofáját egy idő után nem bírtam tovább és lekapcsoltam. T.Cs.-nek a feleségem kifejezését használva Romika pofája van.T.I. a Romika egy csizmagyár, a a romika pofájú emberek úgy viselkednek vigyorognak, haogy az ember legszívesek két lábbal belétaposna, esetleb miután a trágyát kivitte, így abbol a talpon is maradt volna amit az orrukba vagy a szájukba lehetett volna tömni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?