Megdöbbentő! – A genderisták halálra ítélnék Magyarországot

Még nincs kormánydöntés arról, hogy nem indulhat képzés a gender szakon, precízebben: az ELTE és a CEU társadalmi nemek tanulmánya szakán, pedig – ahogy mondani szokták – igény volna rá. A liberálisok persze erről hallani sem akarnak. Már abból is óriási a felháborodás, hogy egyáltalán megszületett egy ilyen tartalmú jogszabálymódosítási javaslat. Pedig az élet egyáltalán nem igazolja ezen képzések indokoltságát, hiszen a két egyetemen mindössze kéttucatnyi hallgató jelentkezett rá, miközben a gender tematikájú mesterszakokon végzettekre semmiféle kereslet nem mutatható ki a honi munkaerőpiacon.

Pető Andrea a genderizmus professzora!   (Fotó: Index)

Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a magyar társadalom nagyon is támogatja az Alaptörvény szerinti keresztény alapú családmodellt, amelyet egy férfi és egy nő alkot. Ezt meg lehet ugyan kérdőjelezni, csak éppen semmi értelme.

Látszólag.

Ha nem is a magyar társadalom szempontjából, de a liberálisok részéről, akik össze akarják zúzni a keresztényi kultúrákat, hogy aztán leigázzák polgárait, elfoglalják az öntudatától így megfosztott társadalmak területét, azok számára nagyon is fontos dolog a genderizmus terjesztése.

Az sem véletlen, hogy ennek az oktatása először a sorosista CEU-n jelent meg.  Mint ahogy az sem, hogy ennek az egyetemnek az egyik tanára, Pető Andrea az első magyar kutató, aki megkapta az Európai Tudományos Akadémiák Szövetségének az elismerését, amellyel Európa szellemi és kulturális sokszínűségét gazdagító teljesítményeket díjaznak. (Hasonló a hasonlónak örül.) A kitüntetett Pető Andrea a sokszínűség jegyében volt képes a minap azt nyilatkozni, hogy „azok a gyerekek, akik egynemű családokban nőnek fel, nemhogy nem sérülnek, hanem éppen ellenkezőleg, bizonyos képességeik felülmúlják azon gyerekekét, akik hagyományos (férfi-nő) családban cseperednek fel”. Pető szerint a rugalmasság és a nyitottság ezek a bizonyos képességek. Nyitottság a rosszra, rugalmasság a deviáns élethelyzetek elfogadására. Arra, hogy amikor például egy kislány az édesanyjától kéri a játékát, akkor a nyitott és rugalmas gyereknek örömmel kell fogadnia a szakállas „anyuka” baszbaritonját a fürdőszobából: „máris hozom a versenyautódat, kicsim!” Bayer Zsolt szavaival ez a halál előszobája.

Kövér László házelnök nem véletlenül – már évekkel ezelőtt – genderőrületről beszélt. A Kurultáj - Magyar Törzsi Gyűlésen, Európa legnagyobb hagyományőrző rendezvényén pedig a házelnök a következőket mondta. „Akit alávetettségbe akarnak taszítani szülőföldjén, akit ki akarnak forgatni anyagi és szellemi javaiból, annak akaratát úgy akarják megtörni, hogy először megtörik és összezavarják a tudatát. Megtámadják a nemi, családi, vallási és nemzeti önazonosságát, meg akarják hamisítani a múltját és el akarják venni a jövőjét. Vagyis az áldozatot úgy összezavarják, hogy már szó szerint azt se tudja, fiú-e vagy lány, honnan jön, hová tart és kihez tartozik”.

Kövér László pontosan megfogalmazza azt, amit a magyar néplélek érez gender- és migránsügyben egyaránt. A két gyilkos kór ugyanis egy tőről fakad. Előbbi a polgárokat, utóbbi a nemzetet veszi célba és Magyarország lenne a zsákmányuk.

Ha a marxizmust megfutamítottuk, akkor mai, újratöltött változatának, a liberalizmusnak a halálvirágait is el kell tudnunk pusztítani. Ehhez fontos lépés a gender szakok mielőbbi beszüntetése.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/56867/pics/lead_800x600.jpg
a halál előszobája,Bayer Zsolt,genderizmus,Kövér László,Pető Andrea
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-13 15:18:09
Az utóbbi időben igen felkapott lett ez a "világmarhaság", ez a genderizmus.
Ennek a némbernek megsúgom, hogy rendes, tisztességes családban egy férfi és egy nő nemi kapcsolata nyomán születnek a gyermekek. Újat mondtam, Hermina ?!
Persze az ehhez hasonló agyamentek létrejönnek minden árokparton, de - szögezzük le - annak semmi köze a családhoz.
Egyébiránt, ahogy olvasgattam a híreket, erre a sz@rságra - az egész országot is tekintve - minimális az érdeklődés, ami 6 - 8 (vagy még kevesebb) jelentkezőt takar.
Mégis mit gondol ez a Pető (genderista hülye) Andrea, meg a hozzá hasonló eszement ?!
Majd, minden 6 - 8 érdeklődő mellé létrehoznak egy - egy tanszéket, vagy mi a túró ?!
N O R M Á L I S ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?