Genderőrület – Menstruációs kanapé a CEU-n

Még a menstruációbarát kanapé elnevezésű agymenés is előkerült az Echo Tv című szerdai műsorában. A gender témáról vitázva említették meg a CEU „innovációját”, a sima műbőrbevonatú kanapét és foteleket, amelyek „a kampuszon nőknek és olyan személyeknek vannak fenntarva, akik minden hónapban véreznek.” Például transzneműeknek is ugye, akik férfi létükre nőnek képzelik magukat. Ebben a normális, hétköznapi emberek számára bornírt megközelítésekkel szép számban rendelkező gender témában igyekeztek rendet tenni az adás résztvevői. Abban a legfeljebb kéttucat embert érintő képzésben, amelyet a kormány érdeklődési deficit miatt a jövőben nem támogat, így csak önköltséges alapon tanulhatja, aki akarja a CEU-n. A bejelentést balliberális oldalon természetesen óriási felháborodás követte. 

Íme, a menstruációbarát kanapé a CEU-n (Fotó: 444.hu)

A liberális Boros Tamás világnézete alapján igyekezett ezúttal is összezavarni az agyakat aláhúzva, hogy a gender szak arról szól, hogy akár a férfiak is takaríthatnak, maradhatnak otthon a gyerekkel vagy éppen a nők is kerülhetnek vezető beosztásba. Mindeközben az emberek persze nem erre figyelnek, hanem azon nemi ostobaságokra, mint a menstruációs kanapé vagy az a pár, amelyik többszáz nemi identitást képes megélni. „Ezt tudománynak nevezni, ezt az ország legpatinásabb tudományegyetemén tanítani? Erre egyetlen fillér adóforintot elkölteni, hogy a hülyék a maguk hülyeségét még jobban kiéljék, ez ellen jogosan lázad föl a társadalom!” – háborodott föl Gajdics Ottó.

Nyugat-Európában, de Magyarországon is a társadalomtudományi képzés arra fejlődött ki a II. Világháború után, hogy egy balliberális értelmiségi elitet hozzon létre és ennek a hatalmát, monopóliumát konzerválja. S amikor a konzervatív kormány rámutat a képzés közpénzből való finanszírozhatatlanságára, akkor az egyetem az autonómiájára hivatkozva tiltakozik. „Akik a gender studies képviseletében lépnek fel, azok politikát akarnak csinálni, ehhez keresnek világnézeti támaszt. A politikatudományi képzés előfeltevései Magyarországon ma még baloldaliak, marxista gyökerűek” – húzta alá G. Fodor Gábor.

Kövér László Házelnök a témáról egy rendezvényen a következőket mondta. „Akit alávetettségbe akarnak taszítani szülőföldjén, akit ki akarnak forgatni anyagi és szellemi javaiból, annak akaratát úgy akarják megtörni, hogy először megtörik és összezavarják a tudatát. Megtámadják a nemi, családi, vallási és nemzeti önazonosságát, meg akarják hamisítani a múltját és el akarják venni a jövőjét. Vagyis az áldozatot úgy összezavarják, hogy már szó szerint azt se tudja, fiú-e vagy lány, honnan jön, hová tart és kihez tartozik”.

Ezzel kell mindenkinek tisztában lennie akkor, ha a marxista, liberális gyökerű genderizmus bármilyen összefüggésben fölmerül. Ezért fontos, hogy ezek a szempontok a liberális mismásolással ütközve, közérthetően elhangzanak. Három millió ember szavazatával a hátuk mögött, gyengítve a balliberális elit kulturális hatalmi monopóliumát.

A többségi akaratnak a genderizmus után nyilvánvalóan nem vérzik a szíve.

Használati útbaigazító. „Menstruációbarát kanapék és fotelek a kampuszon nőknek és olyan személyeknek, akik minden hónapban véreznek.” (Fotó: 444.hu)

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/57029/pics/lead_800x600.jpeg
Angard,Boros Tamás,CEU,Echo Tv,G. Fodor Gábor,Gajdics Ottó,menstruációbarát kanapé
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-17 14:49:22
Ezt az állatságot !!!
Takarítsák már el ebből a normális országból, a normális emberek közül ezeket a szemétláda őrülteket !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?