Ellenzéki „ünneplés” – a haza le van sz@rva

Az ellenzék mintha elfejeltette volna, hogy kell egy születésnapot ünnepelni. Pedig augusztus 20. nem egy sima szülinap a sok közül, hanem Magyarországé. A nemzet ünnepe. „A haza minden előtt” – valljuk, ám hogy mindenki szívből ismétli-e Kölcsey veretes szavait, az már komoly kérdés. Ugyanis a „leghazafibb” ellenzékieknek is maximum egy Facebook üzenetre futotta a nagy hazaszeretetből, másoknak még arra se. A haza tehát le van sz@rva. (A Jobbik legalább megszervezett egy, a végén aztán meglehetősen gyéren látogatott családi napot.)

Ferenc testvérnek igaza van, a nemzet biztosan túléli a kormányfőt, ahogy Szent Istvánt és követőit is, de hogy nem Gyurcsány vezetésével, amiről éjjelente – izgalomtól leizzadva – álmodozik, az sokkal több, mint valószínű

Karácsony Gergelynek például az volt az augusztus 20-ával kapcsolatos legfőbb mondanivalója, hogy egy 444 cikket osztott meg arról, hogy 42 hetes terhesen biciklizett be szülni a kórházba az új-zélandi nőügyi miniszter. Bravó, Geri! Éljen augusztus 20! Párttársa, Szabó Tímea pedig „illő módon” anyasági örömeit osztotta meg a nagyérdeművel. „Tegnap már ketten mentünk a parlamenti ülésre. Amíg a Fidesz-KDNP képviselői munkaidőben nyaralgatnak, mi megmutattuk Orbán Viktornak, hogy többet bírunk, mint ahogy azt ő gondolja” – humorizált az ünnep alkalmából a munkaidőt a nyaralástól megkülönböztetni sem képes képviselőnő.

Ennél már csak az LMP hulladék-témája volt magasztosabb. „Ünnepi gondolatuk” az volt, hogy száműznék Magyarországról a műanyag reklámtáskákat. Ennél méltóbb megemlékezést maga Szent István sem kérhetett volna magának.

Az MSZP „ünnepi” üzenetét pedig személyesen Tóth Bertalan pártelnök tolmácsolta közösségi portáljukon. Összefoglalta mindazt, amit a gyerekszobadeficites szocik szerint születésnapon mondani illik. A matricával megbélyegzett civilektől a hajléktalanok vegzálásán át egészen az igazságszolgáltatásra való rátámadásig. Az MSZP az ünnep fényét azzal is növelte, hogy ismételten bevallotta, számára nem annyira a nemzet születésnapja az igazi ünnep, sokkal inkább az ország életének bealkonyulása. Jó Ujhelyi mester ugyanis Szent István intelmei közül természetesen kiválasztotta azt, amivel leginkább tudják támogatni a migrációt, amit persze most, az európai parlamenti választások előtt valamiért reggeltől estig tagadnak. S hogy olvasóit szokásához híven ezúttal is félrevezesse, úgy írt „ünnepi szöveget” Facebookján, mintha nem tudná, hogy Szent István a jóakaratú jövevényeket akarta gyámolítani és nem azokat a migránsokat, akik „kopogtatás nélkül” rátörnek az országra.

Az övén kívül persze a másik legaljasabb „tószt” természetesen a Demokratikus Koalícióét. „Orbánt is túl fogja élni a nemzet” – írják. Azt sugallva, mintha 2010-től nem fokozatos fejlődési pályán állna az ország, az emberek nem élnének biztonságban és érezhetően jobban, mint korábban. Így mintha közel hárommillió választó visszatérően kényszerből szavazott volna harmadszor is kétharmadot a Fidesznek. Ferenc testvérnek igaza van, a nemzet biztosan túléli a kormányfőt, ahogy Szent Istvánt és követőit is, de hogy nem Gyurcsány vezetésével, amiről éjjelente – izgalomtól leizzadva – álmodozik, az sokkal több, mint valószínű.

Summa summarum, ha az ellenzéknek saját nemzetéhez mindössze ennyi mondanivalója van augusztus 20. alkalmából, akkor nem csoda, hogy a választásokon rendre megnézheti magát. Valószínűsíthető, hogy a tortát legközelebb sem a tányérjára, sokkal inkább a képébe kapja.   

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/57211/pics/lead_800x600.jpg
ellenzék,Gyurcsány Ferenc,jobbik,Karácsony Gergely,LMP,MSZP,Szabó Tímea,Szent István,Tóth Bertalan
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Éva 2018-08-21 14:43:30
Piszkolódnak, de csámcsogva zabálják szent kenyerünket. Sőt a DK-sok osztogatták a nyugdíjasoknak a nemzeti színű szalaggal átkötött kenyeret, persze kampánycélból. XV. ker.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-08-21 09:14:29
Ezeknek a liberálbolsevik őrülteknek - a jelek szerint - semmit nem mondanak ezek a szavak:
Szent István, államalapítás, nemzet, nemzetért való aggódás, haza, hazaszeretet, nemzetiségek, függetlenség, jogegyenlőség, határon belüli biztonság, és ehhez hasonló "semmitmondó" kifejezések.
Ezek mindegyike leragadt a rendszerváltás előtti időknél, Szent István királyunk megtagadásánál, az új kenyér ünnepénél.
Ennyit tudnak, ezért természetes, hogy a politikai palettán pont ott vannak, ahol vannak. >>>>>>>>> A BÉKA VALAGA ALATT EGY ARASSZAL !!!!
Válaszolok
István 2018-08-21 09:14:24
A nemzet és az országOrbán után virágozni fog, de remélem, hogy
az anarchista agyament ellenzék nem fogja őt túlélni‼‼‼
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?