Az amerikai nagykövet jókat mondott hazánkról – hisztiznek a libsik

A legpontatlanabb közvéleménykutató hírében álló Publicus Intézet ügyvezetője, Pulai András nemrég úgy igyekezett félrevezetni a nézőket, hogy kutatásuk/vágyálmuk szerint – Orbán Viktor politikája miatt – másfél millió magyar fontolgatja elhagyni az országot. Tényként sugallva a fontolgatást, mintha holnap már indulnának is. Most meg az új amerikai nagyköveten próbált fogást keresni az ATV-ben péntek este. Somogyi Zoltán szociológussal karöltve azért igyekezett belekötni a hazánkba két hónapja érkezett, anyai ágon magyar származású David B. Cornsteinbe, mert az olyan jókat mondott friss tapasztalatai alapján Magyarországról, hogy a liberális világ majd felrobbant dühében. Ezek a „nagyszerű” libsi megmondóemberek pedig aljas módon úgy akarják a szavait beállítani, mintha hazudott volna.

David B. Cornstein rabbikkal is tárgyalt, és egyikőjük sem mondta, hogy „itt rémes dolgok vannak, itt olyan antiszemitizmus van, hogy szörnyű”

Ráadásul Cornstein, aki magát büszke amerikai zsidónak tartja, a ’Szombat’ zsidó politikai és kulturális folyóiratnak adott interjújában beszélt arról, hogy találkozott nálunk vallási és világi elöljárókkal, valamint NGO-k vezetőivel, de senki nem panaszkodott neki a szabadságjogok megsértésére, hogy „ez vagy az rossz, szörnyű, kérem, lépjen közbe, segítsen”. Rabbikkal is tárgyalt, és egyikőjük sem mondta, hogy „itt rémes dolgok vannak, itt olyan antiszemitizmus van, hogy szörnyű”. Az meg aztán tényleg több lehet a soknál Pulaiék számára, hogy az üzleti élet vezetőivel egyeztetve sem panaszkodott senki neki arról, hogy Magyarországon korrupció lenne.

Somogyinak és Pulainak ezt nyilván borzalom lehetett olvasni. Somogyi arra vetemedett, hogy szánalmas módon meghazudtolja a nagykövetet a Microsoft amerikai korrupciós botrányának hazánkba való átnyúlását hozva szóba. Mégis legyen itt korrupció, legalábbis szerinte, s ha már tévé, akkor rúgjon rajtunk még egy nagyot. Pulai meg úgy okoskodott, hogy Cornstein eme „puha” dumája csak arra jó, hogy megszondázza Magyarországot, mennyire érvényesülnek nálunk az USA érdekei. S ha érvényesülnek, akkor lehet tovább a szép szavakat használni… Ők azonban tudják, hogy mi az igazság, de azt csak azért nem mondják meg, mert az amerikai érdekek érvényesülnek, s akkor minek keménykedni. Pulaiék egyszerűen képtelenek tudomásul venni, hogy Trump nem Obama, hogy az ő bolseviki hazudozásaiknak kényelmes fészket adó liberális demokráciának a végéhez közeledünk. Nem hiszik el, hogy amit Cornstein az interjúban elmondott, vagyis a személyes tapasztalata, az a magyar valóság. Nem hiszik el, hogy a pc-nek vége Magyarországon, s szerencsére Európa sok – velünk már szövetséges vagy rokonszenvező – országában is. S velünk együtt sok ország polgárai bíznak abban, hogy a jövő évi uniós választásokon új összetételű, a nemzetállamok szövetségében hívő Európai Parlament és Európai Bizottság kerül a kontinens élére, ahova nem engedik be a migránsokat. Csakúgy, mint az USA-ba, Ausztráliába vagy a gazdag arab államokba. A harmadik kétharmad bizonyítja, hogy a magyarok már rég nem dőlnek be a liberálbolsi hazugságoknak. Szemmel látható, hogy a régi világ védelmezői fokozatosan teret vesztenek. S talán nem kell sokat várni arra, hogy már az ATV-ben sem alájuk kérdeznek, hanem kiröhögik őket.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/57801/pics/lead_800x600.jpg
antiszemitizmus,ATV,David B. Cornstein,politikai korrupció,Pulai András,Somogyi Zotán,Szombat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-02 16:40:40
Ennek a Publicus Intézetnek a vezetője azt mondja:
"Orbán Viktor politikája miatt másfél millió magyar "fontolgatja", hogy elhagyja az országot."
De az is lehet, hogy elírták, és már négy és fél millió ember fontolgatja !!!!!
NORMÁLIS ?!
Egy másik begyepesedett agyú, liberálbolsevik őrült nemrég meg azt nyilatkozta, hogy legalább négyszázezer gyerek él kis hazánkban, mélyen a létminimum alatt !!!!
Kvázi éhezik !!!!!!
Éhezik, akkor, amikor már majdnem minden gyerek kap az oktatási intézményében minden nap - már a tanítási szünetekben is - ingyen étkezést !!!!
FIGYELJ PULAI, MEG A TÖBBI ÁLNOK, HAZUDOZÓ VADBAROM:
Én meg azt a véleményemet fontolgatom már hosszú évek óta, hogy ti meg, egytől egyig aljas, mocskos, nemzetellenes, hazaáruló sz@rjankók vagytok, a legfőbb mozgató rugótokkal, az elvetemült Sorossal, meg a csicskásaival együtt !!!!!
És még valami:
Lehet, hogy mára már nem is annyira fontolgatom, hanem bizton állítom !!!!!!
Válaszolok
kata 2018-09-01 20:51:17
Végre,egy nagykövet,aki nem hazulról hozza az utasításokat a magyarok elítélésére.
Bicskanyitogató volt az eddigi nagykövetek hozzáállása,nyilatkozatai.Különösen Good-
friend verte ki a biztosítékot,ott okozott kárt,ahol csak tudott,és némely honfitársunk
lelkesen adta alá a lovat.
Válaszolok
István 2018-09-01 16:22:26
Az anarchisták nemsokára rájönnek, hogy az emberek nyugodt kiszámítható világot akarnak, nem pedig minen jött ment bohóc okoskodását ténynek fogadva el, hogy egyesek zavarosban halászva nagyon megszedhessék magukat‼
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?