A (Nagy) Sargentini-jelentés – A DK nyíltan vállalja magyarellenességét

Csekély az olyan emberek száma, akik szeretik, ha kiröhögik. Azokból sincs sok, akik felkínálják magukat, hogy bunkónak, a nemzet szégyenének vagy egyszerűen mocskos hazaárulónak nevezzék őket. A honi politikai paletta legvisszataszítóbb fekete foltja, a gyurcsányista Demokratikus Koalíció valamiért ilyen. Hogy miért, ne kérdezzék! Fogalmam sincs, de mintha ez a Nagykörúton belüli szellemiség annyira rühellené, mi folyik a körön kívül, hogy egyszerűen nem vesz tudomást róla. Még akkor se, ha egy-egy lépésüket nyilvánvalóan kizárólag a közmegvetés követheti.

Molnár Csaba. Hányadék érveiket Brüsszelben fogják előadni, ahol már hagyománya van annak, hogy a DK-sok szapulják saját hazájukat (Fotó: ATV)

Itt van ez a rémséges (nagy) Sargentini-jelentés, amely minden alap nélkül mocskolja, rágalmazza Magyarországot az úgynevezett „uniós értékek”, mint szabadság, demokrácia, egyenlőség, jogállamiság, emberi jogok (nagy) Sargentini szerinti „hiánya” miatt. Alapvetően persze nem ezért, hanem azért, mert a magyar kormány – a magyarok határozott akaratának megfelelően – nem járul hozzá, hogy migránsokat telepítsenek az országunkba. Ezért szeretné azt elérni, hogy a hetes cikkely értelmében függesszék fel hazánk szavazati jogát, aztán megtörve az ellenállást, hadd dőljön ide is a migránsok tömege. Szerencsére nincs reális esélye annak, hogy az Európai Parlament kétharmados arányban megszavazza az előterjesztést, amely ellen Orbán Viktor a vitában személyesen fog érvelni. (Szereplései mindig jól szoktak sikerülni). Igaz, máris érkeznek hírek arról, hogy „okosban” többen úgy akarják számolni a szavazatokat, hogy a tartózkodókét is az igennel voksolókéhoz adják, s akkor talán kijön a vágyott kétharmados mennyiség. Más kérdés, hogy az még mindig kevés az üdvösséghez, hiszen vannak további konszenzust igénylő fórumok, ahol tuti, hogy elbukik a dolog.

Egy biztos, a magyarokkal mindig gyalázatosan bánó Demokratikus Koalíció szavazatai (Niedermüller Péter, Molnár Csaba) nem fognak hiányozni a hazánkat elmarasztalni akaró szocialista, zöld, liberális, balos néppárti képviselők voksai közül. Támogató magatartásukat már büszkén be is jelentették. Mint azok a gyogyósok, akik feltételezik, hogy a nem szellemi fogyatékos embertársaik örülnek annak, ha lehányják őket. Molnár Csaba indoklása szerint az eljárás nem Magyarország, hanem a magyar kormány ellen indulhat, amit azért támogatnak, mert a (nagy) Sargentini-jelentés kiáll az EU alapjait jelentő értékek érvényesülése mellett, amelyeket a magyar emberek az EU-csatlakozásról szóló népszavazáson demokratikus módon elfogadtak. Ugye, kinyílik a bicska a zsebükben, amikor ilyet olvasnak? Mi anno nem a migrációról szavaztunk, hanem az alapértékekről, amelyet Magyarország be is tart. Számtalan uniós vizsgálat számtalan pecsétes papírral igazolja ezt. Hogy aztán elképedésünkben ezúttal is ki lehessen röhögni a bunkókat – a nemzet szégyenét jelentő gyurcsányista fekete folt hazaáruló algóréját – Molnár még hozzáteszi: „Sajnos nem először fordul elő a magyar történelemben, hogy az embereket a saját kormányukkal szemben kell megvédeni, érdekeiket képviselni.” Régen rossz volna a magyaroknak, ha ezek védenék az érdekeiket. Hányadék érveiket ráadásul Brüsszelben fogják előadni, ahol már hagyománya van annak, hogy a DK-sok szapulják saját hazájukat. Ellenzéki párttársuk, az LMP legalább itthon vitázik a kormánnyal, Brüsszelben pedig nem szavazza meg a jelentést. Így is lehet politizálni.

Minden magyar felelős minden magyarért – mondta a sírjában most nyilván forgolódó szegény Szabó Dezső. Mire gondolhat? – tessék mondani.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/58072/pics/lead_800x600.jpg
Demokratikus Koalíció,Európai Parlament,magyarellenesség,Molnár Csaba,Orbán Viktor,Sargentini-jelentés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
tabu 2018-09-14 13:50:48
Akik a törvény útjain közlekednek, azokat a törvény csak annyira érdekli, hogy mikor és hol kell megváltoztatni a saját kényelmük érdekében. De néha még változtatni sem kell rajta csak kijelenteni, hogy a szürke nem fehér és nem fekete. Ezzel a törvény lehetetlen és használhatatlan helyzetbe kerül. De egyébként is csak annyit ér, amennyit végrehajtanak belőle. A kisemberek többsége csak asszisztál fizeti az adókat valamint a saját érdekét nézi. De tényleg! Ki az, akinek nem a saját érdeke a fontos?! ... nos, ő való a közösség képviseletére de csak addig, amíg meg nem eszik a nagyhalak! (már ha ez előfordulhat vele) A nép választott. Viselje is azt amit magával tett! Aki pedig még választani sem volt képes... annak minden siránkozása és nyavalygása ocsmány és együgyű dolog! Aki bűnt követ el az bűnös. Aki ott van és nézi az is bűnös! És az áldozat pedig csak akkor bűnös, ha a saját incselkedésének áldozata! (és egyben már el is nyerte a tettéért a büntetést... legalább is részben) Ami engem illet, azt sem értem, hogy egy tulajdonképpen nyíltan magyar ellenes de a népből és annak produktumából élő tömörülés, hogyan juthat a parlamentbe? Vajon miért nem tartják be a MAGYAR törvényeket azok, akiknek ez a feladatuk? A kettős mérce ezt nem tudja magyarázni... minden bizonnyal lehet ott még valami más is...
Válaszolok
István válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-09-07 18:46:57
Beköltözhetnének Sargentíni lakásába, hátha mág az ágyát is átadná nekik ( vagy megosztaná velük)
Válaszolok
István 2018-09-07 18:45:06
A DK valódi neve és erkölcse: Demagóg Kalandorok‼
Ha megszavazzák a sargentini jelentést, akkor hazaárulás vádjával kell bíróság elé állítani őket, és mivel a tetteik nyilvánosak, nem lehet kétség az ítélet mivolta miatt.
Büntetésül a magyar állampolgárság megvonását javasolnám, mert azáltal nem lehetnének EP képviselők és a magyar országgyűlésből is kikerülnének.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-07 12:55:19
Ettől a Gyurcsány(i) - szemkilövetős, hazugsággyáros - Fletó által vezetett őrültek gyülekezetétől (gyengébbek kedvéért ez a DK.) személy szerint én nem is vártam mást.
A hazaárulás - sokszor megismételt - minősített esetével állunk szemben, csak azt nem értem azzal a néhány agytekervényemmel, hogy miért nem lehet ezeket a sz@rjankókat ezért feljelenteni, bíróság elé citálni, és végre elítélni.
Mellékbüntetésként pedig kiutasítani az országból, aztán mehetne panaszra a Soroshoz !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?