Brüsszel – A csettintős seggnyalók már készülnek hazájuk ellen

Nem jön ki a matek Brüsszelben? Elképzelhető, hogy az Európa Parlament balliberális térfelén, kiegészülve – sajnos – az Európai Néppárt balos szavazóival is, kevésnek ígérkezik a várható szavazatok száma a szeptember 12-ei voksoláshoz, hogy kezdeményezni lehessen Magyarországgal szemben a 7. cikkely alkalmazást, s egy csomó, már leszerződött forrás hazánktól való megvonását?  Csak azért, mert a magyarok – szövetségeseikkel együtt – nem akarják a migránsokat befogadni, míg az európai elit annál inkább. Bár ezt ők lehazudják, helyette lobogtatják a Sargentini-jelentést, ami ráadásul egészen másról szóló. Nem jár messze az igazságtól az, aki arra gondol, hogy bizony tele van a gatya Brüsszelben a szavazatok esetleges gyér száma miatt.

Mesterházy is imádná, ha bevándorlók árasztanák el Magyarországot (Fotó: zoom.hu)

Ezért kezdtek el most szélsebesen az összeszámlálás módjával bűvészkedni. Azzal próbálkozni, hogy a Sargentini-jelentésre leadott voksok közé ne kelljen a tartózkodó szavazatokat hozzászámolni, ennek révén a bennünket elítélők biztonságosabban elérhetik a minősített többséget. A bűnös gondolat felvetődésén kívül a további aljasság, hogy az eljárás ellentétes mind az Európai Parlament házszabályával, mind az Európai Unió alapszerződésével.

A megfelelés beteges kényszere ezért késztethette színvallásra napokkal ezelőtt a Demokratikus Koalíciót, hogy az ő két szavazatukkal (Molnár Csaba és a Soros-listás Niedermüller Péter) nyugodtan számolhassanak a brüsszeliták. Persze, azon nyomban hozzájuk akart csatlakozni az elvben LMP-s, a gyakorlatban inkább szintén sorosista Meszerics Tamás, aki arról tudósította a nyilvánosságot, hogy ő is megszavazza a jelentést, függetlenül attól, hogy az őt az EP-be delegáló párt hogyan dönt. Bár az LMP ez ellen tiltakozott, s a párt fóruma csak a hét végén hozza meg az ezzel kapcsolatos döntést, amit Meszericsnek Brüsszelben képviselnie kell, egyáltalán nem biztos, hogy a most leginkább valószínűsíthető nemleges döntés ellenére – amit a párt elnöke már be is jelentett – Meszerics a központi pártakaratnak fog engedelmeskedni. A Párbeszéd igenje nem lehet kérdés, hiszen Jávor Benedek nyilatkozatában jelezte, hogy ő teljesen egyetért Sargentini jelentésével, s vele ellentétes párbeszédes álláspontról nem tudunk.

Mesterházy Attila csütörtöki ATV-s nyilatkozatát végignézve pedig a szocik igenje is borítékolható, jóllehet hivatalosan csak hétfőn hozza meg a párt a követendő szavazási magatartást. Márcsak azért is valószínű az ’igen’, mert a szocik országgyűlési képviselője is „jogosnak tartja a kritikát a Fidesszel szemben”, magyarán ő is imádná, ha bevándorlók árasztanák el Magyarországot. Nem beszélve a két borzalmasan vörös brüsszeli MSZP-sről, Ujhelyiről és Szanyiról, akik nyilván nyomban harakirit követnének el, ha a magyar kormány, azaz Magyarország számára kedvező döntés meghozatalában működnének közre. Ők azok, akik – szegény Antall József megállapítását idézve – nemcsak élvezettel nyalják a brüsszeliek fenekét, hanem még csettintenek is hozzá.

Brüsszel jól tudja, hogy a magyar ellenzéken nem fog múlni a matek, Európa tönkretételében ezúttal is számíthatnak a hitvány kék-vörös magyarokra. Mi viszont reménykedjünk abban, hogy nem így lesz szeptember 12-én. Ahogy abban is, hogy 2019. május 26. után egy új világ köszönt a libsik által tönkretett Európára. Ezért az EP választásra való felkészülést most legalább olyan komolyan kell vennünk, mint parlamentit vettük.

6
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/58108/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Brüsszel,csettintős seggnyalók,Demokratikus Koalíció,Jávor Benedek,Mesterházy Attila,Meszerics Tamás,Molnár Csaba,MSZP,Niedermüllet Péter,Párbeszéd,Szanyi Tibor,Ujhelyi István
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
tabu 2018-09-14 13:30:50
...érdekes, amikor a kisember csak azt nem veszi észre, hogy ő egy eszköz. Pontosabban egy segéd eszköz. Ennek pedig éppen az a lényege, hogy látványos pompát biztosítson a jogszerűségi kereteknek. A választási játékban részt vettek elhiszik, hogy ők döntenek mindenről. Azok a választott tisztviselők akiknek még véleményük sincs vajon mit gondolnak? Jár nekik a parlamenti hely és a fizetés? A független és a választókat képviselő személy csak nevében az, ami? Amiért ez fennmaradhat a nép felel! A nép a hibás minden őt érő bajért! Ha a nép csak mutogat de semmit nem tesz a saját sorsáért, akkor azok akiket a fejük fölé választottak tényleges kiskirályként ténykedhetnek. Aki bármit megtehet annak a gátlásai éppen úgy megszűnnek, mint a lét és jogbiztonság. Ez, külön-külön is baj, de ha a jog olyan, mint az őszi száraz levél a szélben, akkor az a katasztrófák előjeleivel egyenértékű! Amúgy ez számomra éppen olyannak tűnik, mint az a patrióta, aki őszinte és odaadó hazaszeretetből elindítja egy titkos bunker mélyéről a pusztulás hírnökeinek sokaságát és mikor meggyőződött a műve eredményességéről és visszafordíthatatlanságáról, egy csatakiáltás után mosolyogva fejbe lövi magát.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-09 22:24:13
Aki árulja a hazát, az HAZAÁRULÓ !!!!
Ilyen egyszerű lenne ez, csak végre ki kellene már találni a "vályogászoknak", hogy hogyan, milyen módon lehetne ezeket a szemeteket elítélni, és örökre kitiltani az országból.
Utána mehetnének a nagy barátjuk, a Soros valagát nyalni nyugaton.
Válaszolok
István válasza: kata bejegyzésére 2018-09-08 13:28:37
Ha - akár csalva is de - megszavazzák az S-K
k hazugságindexét, akkor helyre kell állítani a jogállamiságot és pár órás hatállyal kirúgni az összes olyan bírót, aki még az EU megbízásából van hivatalban. De ezek egy fillérrel se kapjanak több nyugdíjat, mint nagybátyám aki kúriai bíró volt és Rákosiék mozdították el, majd telepítették ki‼
Válaszolok
István válasza: kata bejegyzésére 2018-09-08 13:24:53
Ha a némber akarata szerint szavaznak, akkor takarodjanak a kócos lakásába/ágyába‼
El kell venni tőlük a magyar állampolgárságot, hogy megszünjön az EP tagságuk, és kövessék Juhász Péter példáját, de ne Bp.-en, hanem Brüsszelben álljanak az utcasarkokon koldulni‼
Válaszolok
István 2018-09-08 13:22:21
Ha a szavazatok számolásával trücköznek, akkor az egész szavazás érvénytelen és a trükközőket ki kell rúgni az EP-ből‼
Junckerék ellen "kötelezettség szegési" eljárást kell indítani, mert az írott szerződések ellen dolgoznak‼
Válaszolok
kata 2018-09-07 22:46:50
Nem is volt kérdés,hogy a fent felsorolt hazaárulók megszavazzák ennek a soros csics-
ka némbernek a jelentését.Csak aztán ne tessék csodálkozni,ha a választók megjutal-
mazzák ezt a hozzáállást,és kiszavazzák a derék komcsikat,libsiket a magyar és az EU
Parlamentből.Szégyellhetnék magukat,hogy rendszeresen hazájuk ellen szavaznak,az-
zal a felkiáltással,hogy az EU nem a magyarokat,hanem a kormányt bünteti.Mintha az
nem ugyanaz volna.Ki velük a Parlamentből,a politikai életből,lassan elkezdhetnének
megélhetés után nézni,mert elegünk van abból,hogy közpénzből hazaárulókat kell
eltartanunk!Vagy úgy gondolják,hogy sorostól és a magyar államtól is felveszik a jutta-
tásokat.utána azt csinálnak,amit akarnak és nem lesz következménye?Takarodjanak a
szemünk elől,bíróságra velük,de ne a mostaniak elé,mert ezektől a bíróktól nem kap-
ják meg az őket megillető büntetést.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?