EP-cenzúra – Fletó nem verte cipővel az asztalt!

Hallották, hogy Gyurcsány a cipőjével verte az asztalt – mint Hruscsov anno az ENSZ Közgyűlésben –, mert 7 percben korlátozták Orbán Viktor felszólalási idejét az Európai Parlament (EP) keddi plenáris ülésén? A magát a demokrácia egyik legfőbb őrének tartó kígyóbűvölő matekzseni így akart tiltakozni az EP elnökök értekezletének határozata ellen, amely szembe megy az Európai Unió Alapjogi Chartájának a 11. cikkével, véresre sértve a véleménynyilvánítás szabadságához való jogot! Azt sem hallották, hogy a többi ellenzéki pártvezér – Tóth Bercitől Kunhalmi Ágicán át Keresztes Lászlóig – már szintén levették cipőjüket, hogy folytassák a palávert, ha Fletó elfáradna?

Asztalverés helyett talán most inkább dörzsöli a tenyerét a megint lebukott, az Orbán-cenzúra fölötti kárörömködés közben vihogva összekacsintó ellenzék, mert végre valaki látszólag ki tudott babrálni a kormányfővel (Fotó: 888.hu)

Nem? Hát ez szomorú! Merthogy én sem. Pedig titokban reménykedtem, hogy csak én mulasztottam el a hírt, hogy ezeknek a demokrácia megbontása nem csak akkor fontos, amikor a libsik bőrére megy a dolog, hanem akkor is, amikor a magyarok érdekében kiálló politikai ellenfeleikre sújt le a liberális diktatúra bárdja. De nem. Azt szabad, mi több, kívánatos! Az efféle jogfosztás szerintük nagyon is demokratikus, csak mi látjuk rosszul. Sőt! Vélhetik, még ez a 7 perc is sok.

Nem tudom, hogy vannak vele, de egyre nyilvánvalóbb, hogy a messzi Brüsszelben nagyon be vannak tojva Orbántól. Keresik a fogást, hogy megakadályozzák a kibontakozását. Babrálnak a szavazatszámlálással, rövidítéssel cenzúrázzák a szövegét. Tisztában vannak vele, ha Orbán Viktor korlátozás nélkül beszélhet, könnyedén porrá zúzza a Sargenti politikai vádiratában foglalt hazug állításokat, elbizonytalanítva ezzel a szavazó képviselőket. Jaj-jaj, akkor pedig megbukhat az EU Soros-vezérelt liberális elit mesterterve. Horribile dictu máris kútba eshet az Európai Egyesült Államok régen dédelgetett, nemzetállam-ellenes összeesküvése, amit lélekben egyébként már amúgy is halálra ítéltek az európai polgárok.

Idehozhatjuk az ismert mondás parafrázisát is, hogy a tájékozatlanság gyönyörködtet! Európa jelenleg még hatalmon lévő urainak ugyanis fogalmuk sincs arról, hogy Orbán Viktornak éppen 7 perc kellett ahhoz, hogy Nagy Imre újratemetésén – mindjárt harminc éve – hazaküldje a szovjeteket. Milyen aktuálisak akkor elmondott szavai ma is: „Mi azokat az államférfiakat tiszteljük bennük, akik azonosultak a magyar társadalom akaratával. (…) Mi az ő sorsukból tanultuk meg, hogy a demokrácia és a kommunizmus [liberalizmus] összeegyeztethetetlenek.”

Asztalverés helyett talán most inkább dörzsöli a tenyerét a megint lebukott, az Orbán-cenzúra fölötti kárörömködés közben vihogva összekacsintó ellenzék, mert végre valaki látszólag ki tudott babrálni a kormányfővel.  

Lassan a testtel uraim! Az élet most is felkínálta az ellenzéknek, hogy kerüljenek közelebb a választók szívéhez. Hogy ha fogcsikorgatva ugyan, de próbálják velük elhitetni: szeretik a magyarokat, értük politizálnak. A Századvég friss felmérése ugyanis pontosan bemutatja a magyarok álláspontját. Kifejezi, hogy a társadalom többsége ellenzi a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentést.

Ám zsigeri gyűlöletüktől és önös globalista érdekeiktől vezérelve a választók nyilván most sem jutottak az ellenzék eszébe. Nemhogy még akár cipővel az asztalt verve harcolnának is értük.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/58155/pics/lead_800x600.jpg
cenzúra,cipővel asztalverés,Európai Parlament,Gyurcsány Ferenc,hét perc,Orbán Viktor,Századvég
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-09-10 04:06:24
Undorító banda, akár a belföld, akár európa neolibsijeit nézzük! Milyen eljárás az (demokratikusnak biztosan nem mondható!), amikor majd órákon keresztül halmozzák hazugságaikat, erre 7 percben reagálni! Ez szinte lehetetlen! Gazember neoliberálfasiszta banda! Ehhez csatlakoznak a belföldi gazemberek!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-09 21:55:25
Én nem tudom, hogy jogilag mi a helyes eljárás a nyilvánvalóan hazaáruló, senkiházi, ellenzéki EP képviselő fehérjehalmazokkal szemben, de azt én sem tudom elfogadni, hogy büntetlenek maradjanak !!!
Kiváló - kormányközeli - jogászaink vannak, tessék "kitalálni", hogy mi a jó, jogilag védhető megoldás, és a sorsuk minél előbb börtön, majd az országból való kiutasítás legyen !!!
MIRE VÁRUNK MÉG ?!
Válaszolok
István válasza: kata bejegyzésére 2018-09-09 09:51:14
Elég lenne az Alkotmányt egy fél mondattal kiegészíteni:
"a magyar állampolgárságot hazaárulás esetén meg lehet vonni"
Ugyanis akkor a DK/MSzp/LMP-s képviselők hazaárulását a bíróságon alig lehetne tagadni, így el lehetne őket ítélni, s mivel azután már nem magyar állampolgárok nem is ülhetnének tovább az EP-ben.
Igaz ehhez meg kéne vonni tőlük a mentelmi jogot, de ezt meg lehetne tenni általánosságban is: Magyarországon nem élveznek mentelmi jogot az EP képviselők, EB tagok. Evvel Sargentinit és társait is le lehetne fogni amint beteszik a lábukat Hazánk területére.
zeket mind kényszermunkára kéne ítélni‼
Előbb az osztrákokkal letárgyalni, hogy a nőnemű hazaárulók a munkát náluk végezzék, olyan börtönökben, ahol a migrás bűnözőket őrzik.
Gondolom hamarosan kijózanodnának‼
Válaszolok
István 2018-09-09 09:43:18
Elég lenne, ha Orbán csak két mondatot - vagy talán egyet mondana:
Sargentíni sokat hazudik, a mai helyztre semmi állítása nem igaz, de ha az EP elfogadja a jelnetést, akkor megvalósítjuk amit a kócos boszorkány mond, és lefogjuk a soros szervezetek embereit és az ellenzéki hazaárulóktól, akik itt a jelentésre szavaznak megvonjuk a magyar állampolgárságot, hogy elveszítsék az EP tagságukat‼
De érdemes megnézni ezt a videót, melyben szépen le van írva, hogy az EU nem más mint a nyugati anarchisták által irányított új Szovjetunio‼
Válaszolok
kata 2018-09-08 20:42:57
És a felkent EU Bizottságnak sem szúrja a szemét,ez a nyilvánvaló aljasság.Ők kérik
rajtunk számon a demokráciát,a szólásszabadságot,miközben ők korlátozzák az egyik
tagállam Miniszterelnökét.De igaz,hogy félnek Orbántól,mint az ördög a tömjénfüsttől.
Tudják,hogy amit mond az úgy van,nem forgatja a köpönyegét,és csak a tényekre ha-
gyatkozik.A magyar képviselők akkor sem szavaznának mellettünk,ha itthonról úgy
utasítanák őket.Felvették a júdáspénzt,nem tehetnek másként.De mindennek eljön az
ideje,Isten nem ver bottal,mindenki megkapja amit megérdemel.A hazaárulók majd
ne csodálkozzanak,ha a választók megbüntetik őket.De akkor nem kell sivalkodni,
hogy az orbáni diktatúra áldozatai lettek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?